רכיבה מתקדמת
לפני כשעה חזרתי הביתה, הייתה חוויה מדהימה, גם זכיתי ללמוד דבר או שניים אולי אפילו יותר
(הרבה יותר!) אפילו לימדו אותי בתחום הטכני על האופנוע (תיחזוק וכדומה). היה כיף אמיתי, אחלה של קבוצה, מדריכים אחלה עם ה-מ-ו-ן ידע ואיכפתיות, הסברים ועבודה אישית והכי חשוב המון כייף ולמידה. תודה רבה למדריכים : אביעד - Dr XT משה פרחי ניב (לא ידוע לי שם המשפחה שלו אבל מדריך תותח) וגידי פרדר . המון תודה על היום הזה מדריכים גדולים אחד אחד, אם הייתי יכול כבר היום הייתי נרשם לשלבים הבאים, אך עקב מיגבלות הרישיון (50 סמ"ק) אני לא יכול. בכל אופן אני רכבתי על דיטי 50 סמ"ק סופרמוטו, אז נכון בהתחלה קצת חששתי יותר לאופנוע מאשר לי עוד לא סיים הרצה (600 קילומטר מתוך 1000 דרושים), אבל התחממנו קצת קיבלנו הסברים ויחש אישי (ושניצלים לארוחת צוהריים
עם כוס שתייה מרעננת ביום חם שכזה) ויאללה לתת בגאזים, לטעמי למדתי המון היום ומעבר לזה, וכן כל זה עם 50 סמ"ק אז נכון כולה 50 אבל פאן אמיתי נכנס להשכבות יוצא מפניות וכ'ו וכ'ו ומספק פאן אמיתי למוגבלי הרישיון. באמת המון תודה, ממליץ בחום !. ושוב תודה למדריכים, ערן - DT 50cc SM
לפני כשעה חזרתי הביתה, הייתה חוויה מדהימה, גם זכיתי ללמוד דבר או שניים אולי אפילו יותר