רכיבה טיפולית

האחת6

New member
רכיבה טיפולית

אני מתעניינת ברכיבה על סוסים לבני הפ.ד.ד , האם יש המלצה כלשהי על חוות רכיבה באזור המרכז?, מישהו מכיר את חוות דגני בראשון?, אשמח לכל המלצה ומה בעיקר זה תרם, תודה

PAZASA

New member
רכיבה טיפולית

דגני הוא אדם יקר ונפלא שתמיד מקבל אותנו בסבר פנים יפות ומכול הלב עד כמה שידוע לי אצל דגני עדיין אין מדריך רכיבה מוסמך צריך לברר אצלו אם הדבר השתנה בכל אופן יש גם את המרכז לרכיבה בר"ג ליד הספארי יש המקום מקורה ומדריכים מוסמכים יש גם בית קפה קטן במקום ט"ל 03-6312623 בהצלחה

tulit

New member
חווה מעולה

יש חווה מעולה שנמצאת בכפר שמואל היא עובדת כבר הרבה שנים עם אלו"ט ומתמחה היטב בספקטרום בעל המקום הוא עופר מקום מדהים!!!!

NADM

New member
ממליץ בחום על כפר שמואל

המקום נקרא המרחב הפתוח בהנהלת דר' עופר קומורובסקי. אנחנו נמצאים שם כבר 3 שנים.

רכיבה טיפולית בפארק הלאומי בר"ג

אבל יש רשימת המתנה ארוכה. אנחנו שם ברשימת ההמתנה מהקיץ ועדיין מחכים שיתקשרו אלינו. ביררנו שם לפני שבוע ואמרו שעדיין לא התפנה מקום
יש גם בתל מונד, חווה לרכיבה טיפולית, שאומרים שהיא מצוינת אבל אני לא מכירה.

האחת6

New member
רכיבה

לצערי תל מונד לא מתאים, אני מעוניינת באזור ראשון לציון, רחובות, נס ציונה וכו', תודה בכל אופן

קורנית

New member
כפר אביב - ישובי גדרות, טוב?

אם כן - חוות בראון, גבי בראון. מצוין

שיראורי

New member
רכיבה טיפולית

בננו בן 5 פ.ד.ד משתתף ברכיבה טיפולית בקיבוץ נחשונים. למרות שיש לנו מקום לרכיבה טיפולית ממש בעירנו (חולון) במרכז לספורט טיפולי, העדפנו לנסוע עוד 20 דקות לקיבוץ נחשונים, זה שמגיעים לקיבוץ ושם רואים פרות ומלטפים ארנבים בפינת החי הצמודה הופך את העניין לחוויתי יותר לטעמנו. המדריך של אורי מקסים, רגיש, ומתקשר איתו נפלא. בכל מקרה מומלץ ביותר, אצלנו הוא ממש מחכה לחוג

למעלה