רכיבה בגשם....

fliperit

New member
רכיבה בגשם....

התחיל דיון על זה בשרשור אחר...אז בואו נפתח אותו מחדש (דווקא כי נגמר הקיץ, אבל עוד יש קצת גשם..) הם מומלץ לרכב בגשם? אתם אוהבים לרכב בגשם? האם זה מזיק לסוסים, או אולי מועיל להם? בקיצור..מה דעתכם בעניין?

סוני DSCH1

New member
אני

רכבתי אתמול בגשם אבל לא בגשם מבול אלה בטיפות. אני חושבת שלא ממולץ אבל אני לא חושבת שזה מזיק כול עוד זה לא מבול זה לא משנה לסוס או לרוכב אבל הציוד כן נהרס מי זה ואתם יכולים להיות חולים וגם הסוסים

shirli0811

New member
לרכוב בגשם** XD ונגמר החורף** ../images/Emo9.gif

א. רכיבה בגשם לא ממש מומלצת לציוד רכיבה מעור כי זה הורס אותו. ב. יש ב"חוות הסטייל" מגרש מקורה ככה שגם עם חם מידי וגם עם יש מבול בחוץ זה לא מפריע לנו.. :]] ג. בעיקרון לסוסים גשם לא מפריע, ססוים יותר מפחדים מרוחות בחורף. ד. לפעמים זה כיף לרכוב כשממש חם ויש טיפטוף עדין [בחוץ] זה המזג האוויר הכי כיפי לרכיבה
ה. קפיצות במגרש רטוב מידי מסוכנות לסוס-הוא יכול להחליק וזה לא מומלץ. [לפי מה שאני יודעת תקנו אותי עם אני טועה
] וזההו נראלי.. בעיקרון זה מגעיל לרכוב שממש ממש חם בקיץ, וגם מגעיל לרכוב ברוחות וגשמים יותר מידי. הכי כיף זה שמש חמה וטפטוף שמאזן את המזג האויר להיות מושלם לרכיבה.. ((:)

fliperit

New member
חחחח נכון...

ואני יודעת שאומרים לרכוב, אבל זאת מילה מעצבנת. כולם מבינים כשאני אומרת לרכב...אז למה לא?

גם אני אומרת לרכב.. לרכוב זאת מילה מבאסת חח..

אני חינכתי את חברות שלי להגגיד לרכב ולא לרכוב XD

שיינה2

New member
תגידו...

אתם בטוחים שמבחינה תחבירית אומרים "לרכוב"? גם לי זה לא מסתדר באוזן ואני תמיד אומרת "לרכב"... אני צריכה את העזרה שלכם בעניין הזה, הבגרות בלשון ותחביר נראית לי רחוקה מתמיד....

TheSimpsons

New member
אכן צריך להגיד לרכוב ^^

המילה היחידה של "לפעול" שבאה בצורת "לפעל" היא "לשכב"...

למעלה