|רכוש צה"ל|

Witchcrafts

New member
|רכוש צה"ל|

לדאבוני, בימים האחרונים בקושי יצא לי לצפות בפרקים, כי הייתי במירוץ מטורף של קניות לצבא. ברגע האחרון, כהרגלי. אשלים את הכל ביחד עם יתר הפרקים שאמא שלי תקליט לי. או משהו. אני מקווה לא לסגור שבת כבר בשבוע הראשון וכאלה.
הפורום יהיה חסר לי, וגם אתם, כמובן. אוי וי, לרגע דמיינתי את סטפני עם מדים. O_ם אקפוץ לכאן בהזדמנות, שבוע מקסים!

S c a r l e t t

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

את יודעת לאן את מתגייסת? שיהיה המון המון בהצלחה קחי הכל בקלות, ואל תתרגשי יותר מידי מהפוזות של המפקדים, הכל שטויות!!

Witchcrafts

New member
תודה! ^______^

והמ, לא, אין לי מושג מה יהיה התפקיד שלי. |כל"צ|

Witchcrafts

New member
חליל ודחליל!

אמא שלי מקליטה לי את פרקי השבוע, תכף אפצח במרתון.
ותודה רבה. ^^~

Shiri from the block

Active member
יא גיוס נעים../images/Emo24.gif מקווה שיעבור לך בקלות ובמהירות../images/Emo140.gif אני במקומך הייתי בורחת מהארץ לשנתיים כל עוד אני יכולה.. צבא זה הכי ביזבוז זמן שיש../images/Emo122.gif לי החודש יהיה סוף סוף שנה בצבא וזה נראה ומרגיש כמו איזה מיליון שנה כבר../images/Emo7.gif

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifעד כדי כך גרוע?../images/Emo10.gif

מה את עושה בצבא? *אם מותר לך לספר..*

Shiri from the block

Active member
חח מותר לי לספר אני מנהלת רשת... התפקיד שלי אחראי על כל המיחשוב שבבסיס (שזה המון כי ל-99% מהבסיס יש מחשבים ואני לא צוחקת ולא מגזימה) אז זה המון אחראיות, וזה לטפל בכלללל דבר שקשור למחשב.. מדפסות, רשת, וכל מיני דברים מיחשוביים שיש רק בצבא ולא במחשב אזרחי.. וזה נורא../images/Emo7.gif אני לא מתמודדת עם כל זה.. זה יותר מידי עומס..../images/Emo10.gif

S c a r l e t t

New member
עד כדי כך?!?

ממש עצוב לי לשמוע אותך, גם לי היו תקופות נוראיות ומפקדת מגיהנום אבל בסך הכל אני באמת חושבת שהשירות הצבאי הוא חוויה ואם את במקום ובתפקיד הנכון גם יכול לתרום המון... וזה מאחת שהייתה אמורה להשתחרר בדיוק היום אבל חתמה קבע

Shiri from the block

Active member
מההההההה???? חתמת קבע????????? OMG אני פשוט בשוק :| וואי ונשבעת לך שלפני איזה שבוע רציתי לשלוח לך מסר לשאול אותך מתי את משתחררת!../images/Emo12.gif אבל שכחתי כהרגלי :X למה חתמת קבע??? אני אף פעם לא אבין אנשים כאלה... וכן, המצב ממש גרוע. המפקדים שלי סתם סתומים.. אם תשמעי איזה דברים הם עושים לנו../images/Emo4.gif והשירות פה ממש מבוזבז. מה אני כבר עושה? מסדרת לאנשים מחשב? באזרחות יכולתי כבר ללמוד, לעבוד ולעוף כבר מהארץ המעפנה הזאת../images/Emo4.gif וחצי מהזמן פה אני גם לא עושה כלום... סתם בערבים אין לנו מה לעשות וזה כזה ביזבוזזזזזזזזז, יואו זה מחרפן אותי. ולדעת שיש לי עוד שנה שלמה כזאת לעבור ולדעת מה הייתי יכולה לעשות במקום זה כזה כואב בלב.

Mikel20

New member
זה לא כזה נורא ../images/Emo3.gif

גם אני הייתי חצי שנה בקבע וסיגל צודקת, אם אתה במקום טוב, עם תפקיד טוב (אצלי גם היו אנשים סבבה) אז זה לא כזה ביג דיל..הזמן עבר לי בטיל
אז סיגל, שיהיה לך המון המון הצלחה, ואת תתחילי באמת להנות כשתקבלי את תלוש המשכורת החום הראשון שלך

Witchcrafts

New member
גם אני אהיה מר"מ. O_ם

אם אראה שאין לי בזה אפשרות להשתמש גם בתכנות ובגרפיקה ואני אסבול, מצבי יהיה אנוש. כי מר"מ זה אפילו לא חומרה. אמרו לי שמהקורס ומהתפקיד נורא נהנים! באמת הייתי מעדיפה להתחיל כבר תואר (טכניון!!111 |ריר|) או משהו, אבל זה לא שיש לי ברירה, אז, ניחא. ואל תדאגי, לפחות לך נותרה רק עוד שנה.
אמא שלי אומרת שללמוד ולעבוד אפשר תמיד, לעומת הצבא שמוגבל לתקופת זמן, כך שכדאי להפיק מזה את המירב ואת המיטב. תודה רבה לך.

Indiman1

New member
וואי, ../images/Emo50.gif ../images/Emo13.gif

גיוס קל, ותנסי להינות עד כמה שאפשר בשירות. בסופו של דבר גם זו תקופה מאושרת בחיים.

Witchcrafts

New member
אנסה, אל חשש! P-:

עד כה הטירונות ממש נחמדה לי וכאלה, מלבד קור האימים ששורר שם בלילות. תבורך.

M a g n u s

New member
בהצלחה גבר גבר../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

ושלא תשתה לי שם חשיש

למעלה