רכב רפואי

yoyosan

New member
רכב רפואי

היום אמרו לי במשרד הביטחון שהורידו את הקרטריונים לקבלת רכב רפואי אבל הם לא יודעים על זה כלכך כי זה חדש . ואגב רכב כזה כולל ביטוח או שצריך לשלם עליו באופן עצמאי? וכנל לגבי דלק

shanis

New member
השתתפות

במידה ויש לך רכב רפואי אתה מקבל בשתתפות בביטוח חובה ומקיף עפ"י נפח המנוע שלו אתה זכאי (הסכומים מפורסמים בעיתון הלוחם). בנוסף , לפי הסעיפים והאחוזים שעליהם אתה מוכר, נקבעת לך רמת ניידות וכל חודש אתה מקבל דמי ניידות לפי רמת הניידות שנקבעה לך (שוב, מופיע בעיתון הלוחם). דמי הניידות אמורים להיות השתתפות בהוצאות הרכב.

yoyosan

New member
הממ

נניח שאני זכאי לרכב אבל על פי הזכאות המינימלית מה זה אומר. מה המינימום שהם נותנים לי

shanis

New member
תבדוק בעיתון הלוחם.

אולי גם בפורטל יהיו את הנתונים האלה. במקרה הכי גרוע, אניבטוח שלאבי יש את המידע.

עָנת

New member
שי נעלבתי../images/Emo4.gif,גם בפורום שלנו אפשר

לקבל נתונים וחומר
לעיניננו: בבטאון הלוחם מופיעים הסכומים שמשרד הביטחון משתתף בביטוח הרכב. מצרפת לך מאמר מתוך הוראה 56.05:"ביטוח רכב רפואי" ובו הסברים איך
מה
ועוד... בנוסף,מצרפת לך מאמר הדן ברמת הניידות,מתוך הוראה 56.02. סכומים מדויקים ניתן להוציא בבטאון הלוחם.

AVI359

New member
רכב רפואי

ידידי שלום רב הרכב המינימלי אותו מאשר אגף השיקום הוא בעל נפח מנוע 1600 סמ"ק הרכב הייצוגי הינו טויוטנ קורולה ועל פיו מתחשבנים. בברכה אבי

yoyosan

New member
טיוטה קורולה

אם זה הרכב אז איזה הטבות כמו דלק וביטוח באות איתו

AVI359

New member
הטבות רכב

שלום רב דמי ניידות כ 1020 ש"ח לחודש,עזרה בביטוח רכב כ 3700 ש"ח לשנה תשלום רגרה 21 ש"ח או שאתה משלם תשלום אגרה מלא שולח קבלה+חשבונית ומקבל החזר התשלום. בברכה אבי

למעלה