רכב סער תוצרת מאן?!

homer jay

New member
רכב סער תוצרת מאן?!

היום בת"א עבר ליד האוטובוס שבו הייתי רכב סער מתוצרת מאן ולא זה לא החילוץ החדש... היה לרכב תותח על הגג. מדובר ברכב ללא דאבל קבינה דבר מצוין הרכב קטן במטר וחצי לפחות באורכו. הוא נראה בדיוק כמו ה 1234 זה אשכרה 1234 עם קבינה אחת רק מתוצרת מאן. נראה מצוין הוא היה במבחן של משרד הרישוי או משהו כזה מעין לוחית לבנה עם מספר אדום עליה ללא סמל זיהוי או מספר של שום תחנה. רכב העתיד? נראה לי חבל כי לא יהיה מקום לצופים :)) מיוצר ע"י בית אלפא.. (שיתחילו לחשוב קצת על הצופים הקיבוצניקים!!!) יום טוב :)

homer jay

New member
בצבע אדום? עם מבחן של משרד הרישוי?

לא נראה לי.... קק"ל בדר"כ ירוק.. למישהו יש מושג מה מצב הרכש אי שם למעלה בדרגים הבכירים? יום טוב :)

fireman

New member
לקק"ל יש גם כבאיות אדומות

והמבחן של משרד הרישוי זה כנראה טסט למשאית אפשרות נוספת זו כבאית של בסיס דלק/תחמושת

homer jay

New member
ממ אם ככה...

מהם השיקולים של קק"ל לקנות רכב שכזה? עם לא צריכים רכבי 4*4 יותר רציניים מרכב שכזה? למה להם כמות מאסיבית של תאים ורק 3 קוב מים אחרי הכול מדובר ביער ואם מדובר בבסיס תחמושת למה להם לקנות רכב שכזה? מהם השיכולים של האירגונים האלו ברכישת הרכבים? קק"ל רכשה מעין "עגלות כיבוי ניידות" שהן רכב 4*4 מאוד גבוהה עם מיכל מים קטן לא יודע באיזו קיבולת אבל החשוב הוא שהעבירות של הרכב הזה מאוד גבוהה וזהו הדבר שחשוב להם... יום טוב

למעלה