רכב לאבזור מיוחד

ahronbr

New member
רכב לאבזור מיוחד

כאשר קובעים שיש צורך ברכב כנ"ל. האם יש רכב מייצג או שאפשר לקנות רכב שהמוגבל בחן ונראה לו מתאים?

ahronbr

ברוך הבא אל הפורום קיים רכב מייצג לפי גודל הסמ"ק שנקבע לך. אבל, אין חובה לרכוש אותו אם לא נוח לשבת או אתה מעדיף רכב אחר. הקצבה תהיה בהתאם למה שנקבע אלא אם, תעשה בדיקה בשוק הרכבים, תבדוק היטב את המדות, שלך ביחס לרכב, דלת נפתחת בזוית של 90 מעלות, הגה מתכוונן כדי שיקל להכנס. הכין רשימה מדוע הרכב שמייצג איננו מתאים לצרכים שלך ובקש וועדה לגודל רכב. אם הוועדה מאשרת, ייתכן שהכב בו בחרת יחשב ותקבל גם קצבה בהתאם כמו גם לא יהיה עליך לשלם הפרשי מס במכירה. קרא במאמרים שאלות נפוצות ומילון הפורום כמו גם במנוע חיפוש על רכב. בהצלחה.

ahronbr

New member
אושר לי רכב מסוג ואן

מהגדולים יותר, אך הכב הנפוץ ביותר בן משתמשי הוואנים הגדולים לא נוח במיוחד. השאלה צריך להגיש בקשה מיוחדת לרכב שיותר נוח?

U R D U N

New member
ואן

אם אושר לך ואן אתה בעיקרון אמור לרכוש את מה שאישרו לך כי הוא כנראה הכי מתאים. זה נקבע בועדת גודל רכב. בכל מקרה אתה רשאי לקנות ואן אחר אבל אז הם יחתימו אותך שזה באחריותך כך שאם תהיינה בעיות אתה תהיה אשם ולא הם. את הפטור (מיסים וכו') תקבל לפי הואן שנקנה או הואן שאושר - הנמוך ביניהם. גם חברות האבזור יכולות לסייע במידע.

ahronbr

New member
מה שאושר

הוא ואן אמרקאי שייצורו הופסק עד יציאת הדגם החדש. מה שמשאיר לי את החלופה האמריקאית שלו. אבל יש גם ואנים גרמניים באותו הגודל אבל יותר יקרים. מתשובתך אני מבין שאני צריך לבחור באופצייה הזולה יותר, גם אם הוא לא הנוח מבניהם. האים יש טעם להגיש בקשה או ערעור?!

U R D U N

New member
אתה יכול להבין, ועושה כך, מה שאתה רוצה

אבל ממה שענו לך אין שום קשר למה שאתה כותב. תקרא ותפנים.

ahronbr

לא לוותר על זכותך לנהוג בביטחה בעידן התאונות, לכן רשמתי שעורי בית וועדה לגודל רכב. אם הוועדה תקבל את טיעוניך, תוכל לרכוש את הרכב שאתה רוצה, חשוב שהנימוקים יהיו הגיוניים. בכל מצב עד כמה שהבנתי באוגוסט יהיה בשוק דגם חדש. שווה לחכות,לבדוק. לרוב משפרים טעויות בהצלחה.

למעלה