רכב בלי רשיונות

רכב בלי רשיונות

לק"י

שלום לכולם, נתקלתי ברכב שאהבתי שעומד כבר 4-5 שנים, לרכב אין רשיונות, הרכב שימש לצילומים קודם ולכן אין לי מושג מה היה מצב הרישיונות שלו קודם ובעל הרכב ממעט לשתף פעולה, הוא רק אמר שיביא לי מסמך שהרכב לא גנוב.

מישהו יודע מה הפרוצדורה להכשרת הרכב? האם זה כדאי? כמה זה יכול לעלות ועד כמה זה כאב ראש?
ובכלל אם יש משהו שאני צריך לדעת על הנושא.

תודה וכמעט שבת שלום!

kitt

New member
הדרך להכשרת הרכב היא העברת בעלות בין

הבעלים הרשום ברישיון לבינך.

btelpart

New member
אם האוטו רשום על שמו

ויתן לך תעודת זהות ויפוי כח , תוכל לבצע את העברת הבעלות , נראה כי תצטרך להפוך את הרכב לרכב אספנות במשרד הרישוי כמובן בשם בעל הרכב הנכחי באמצעות יפוי כח ותעודת זהוי כאמור.
אחר כך עליך לשלם את האגרה בדואר ושם לבצע העברת בעלות.
שאלה נוספת היא מה מצב הרכב , יתכן שגם ללא תשלום לא יהיה לך כדאי כלכלית לשפץ ו/או להחזיר אותו למצב נסיעה

לא ניתן לעשות העברת בעלות במידה ואין רישיונות

אין רשיונות, ז"א הרכב לא רשום במשרד הרישוי לכן לא ניתן לעשות העברת בעלות.

או שהרכב רשום במשרד הרישוי אבל לא על שם המוכר וגם במצב הזה אין הוא יכול לעשות העברת בעלות.

כגון מצבים שאדם נפטר והמשפחה שלו מוכרת את הרכב שעל שמו בזיכרון דברים בלבד.
הקונה לא גנב את הרכב אבל במידה והוא לא על שמו אז הוא לא יכול להעביר בעלות וגם לא יכול לגשת לטסט.
במידה וזה המצב אז רק עו"ד מטעם המשפחה יכול לתת יפוי כח להעברת בעלות. וגם זה רק במידה וכל היורשים מאשרים וחותמים.

בקיצור, זה נשמע כמו כאב ראש רציני, אבדוק את

הדברים, מדובר במיני מיינור ישנה שהיתה במצב נסיעה לפני 4-5 שנים ואז הוא פשוט עזב אותה ליד הבית שלו. אין לי מושג מה היה מבחינת הבעלות קודם לכן.
אני עצמי הבעלים הגאה של חיפושית יפיפיה 76', חשבתי למכור אותה לכבוד מועד הטסט הממשמש ובא ובמקום זה אני מוצא את עצמי מתחיל להתעניין במיני הזאת...
זו מחלה....

למעלה