רכב או רכבת

roiy2

New member
רכב או רכבת

אם אני גר קרוב לצומת סגולה ומקום העבודה שלי הוא באזור אצטדיון רמת גן וכמובן שאני יוצא בבוקר בשעות העומס איזה דרך עדיפה לי רכב - דרך גיסין וקריית אריה לעקוף את זבוטינסקי ,גהה,פרדס כץ (כמה זמן יקח לי?) רכבת- לחנות ברכבת,לקחת רכבת לבני ברק תודה לעונים

מיכמיך3

New member
אולי כדאי יותר רכבת.

אני לא יודעת כמה זמן יקח לך ברכב אבל יש תמיד עומס בז'בוטינסקי אז אולי לא כדאי כ"כ להתקרב לשם.

מה עדיף לך: השיקולים לכאן ולכאן:

יש אוטובוס של קווים שלוקח ישירות לרכבת והוא בתדירות של פעמיים בשעה בשעות העומס. חוץ מזה יש קווים של אגד ודן שעוצרים בצומת ירקונים. נסיעה ברכבת לתחנת בני ברק מפ"ת היא לפי הלוז הישן 5 דקות וזה באמת הזמן, אבל לפי הלוז החדש הגדילו את זה ל-8 דקות בגלל מפגש רכבות קבוע עקב הגדלת מספר הרכבות בקו זה. קרית אריה זה לא התפרון הכי טוב, כולם מכירים את השיטה, ולכן ביציאה מקרית אריה לזבוטינסקי יש פקק שלפעמים בגלל ולא שווה לחתוך מקריית אריה. לגבי המחיר קח בחשבון שתצטרך אוטובוס עד לרכבת 4.40 בקווים 5.10 בדן ו5.30 באגד. הרכבת עצמה היא כלי תחבורה יקר אני לא יודע כמה עולה עד לבני ברק אבל אני יודע שלתל אביב עולה 15 ש"ח!!!! ועוד דבר הרכבת בשנתיים האחרונות לעולם לא מגיעה בזמן בעיקר לא בבוקר קח בחשבון שלפ"ת היא מאחרת ב-2 דקות ובדרך היא עוצרת בגלל מפגש רכבות ומגיעה לת"א באיחור של כ-10 דקות, אבל בכל זאת היא יותר מהירה מרכב.

bezro

New member
דעתי .....

אני מקווה שאת בחור צעיר אם ככה כנה אופניים פשוטות במצמן ותרכב כל יום לעבודה זה איזה שעה לשם ובחזרה ברכיבה לא אינטנסיבית חוסך בכסף ובריא...וכמובן זמן .... אמממ בחורף תצטרך לסוע בתחבורה ציבורית ....אבל כל שאר 10 החודשים זה יוצא פתרון טוב....

FreakOfNature

New member
10 חודשים?

תוריד חודשיים וחצי של גשם + חודשיים של קיץ יבש וחם בטירוף = נשארת עם 7-8 חודשים, וגם זה אם לא מפריע לך להגיע מזיע לעבודה :-\

מבחינת זמן עדיפה רכבת

השאלה היא מה יותר נוח לך וגם ישנו השיקול הכלכלי מה עולה יותר

למעלה