רכב אוטומטי

רכב אוטומטי

שלום, האם ברכב אוטומטי תמיד לוחצים ברקס לפני החלפת הילוך ובעת ההחלפה? תודה

toltol03

New member
אפשר להחליק בכביש רטוב

כשאתה עושה שטויות עם ההגה ושאתה נוסע יותר מידי מהר -והגלגלים לא תקינים

toltol03

New member
באוטומטי לא מחליפים הילוכים

אבל עם אתה מתכוון להחלפה בין 3\2\1 תלוי במכונית אז לא אפשרי תוך כדי נסיעה אבל כדי להחליף לכל דבר אחר האוטו צריך לעמוד וכדי שהאוטו יעמוד צריך ללחוץ ברקס

שא' אחרת

שלום, איך מצלמת כביש המצלמת מכוניות שעוברות באדום, יכולה לצלם אופנועים שאין להם לוחית רישוי קדמית? תודה

toltol03

New member
הסבר קטן

מצלמת כביש מצלמת מהירות מצלמת רמזור מצלמת מכונויות\אופנועים שעוברים באדום כן לשאלה שלך - כי זה מצלם את החלק האחורי של האופנוע ורק שתדע שזה 1000 שח כנס ו12 נקודות=שזה אומר קורס נהיגה מונעת

toltol03

New member
שכחתי

עם תופסים אותך -ועוד קצין משטרה תופס הוא גם יכוללקחת לך במקום את הכלי רכב לא יודעת בנושא אופנים

Superdror

New member
מצלמת רמזור.

המצלמה מופעלת כשני שניות לאחר שהאור התחלף לאדום - על ידי חיישנים המותקנים בצד הדרך - הרחבתי על אופן הפעולה בעבר, אתה מוזמן לבצע חיפוש. איך לאופניים ? תשים על עצמך שלט ענק עם תמונה שלך, מספר תעודת זהות, כתובת - ותקווה שתצליח להפעיל את המצלמה. אני עוד אכתוב עליך ספר מתישהו.

lsd600

New member
באוטומט מחליפים הילוך תוך כדי נסיעה

!!!! אם בא לי להחליף להילוך ראשון או שני באוטומט כדי לתת לאוטו כוח, אני אחליף, אף אחד לא יעצור אותי ושום דבר רע לא ייקרה לאוטו. זה דבר נורמלי ומוצרך בהרבה מאוד סיטואציות.

Superdror

New member
ברכב אוטומטי

כן אפשר להעביר הילוכים במהלך נסיעה, כלומר, ניתן להעביר מD ל1,2,3. לR אי אפשר להעביר בלי ברקס(מD), אותו דבר גם ל-P. ישנו פין נעילה שנועל את בורר ההילוכים כשאת לא לוחצת על דוושת הבלמים. אני מעולם לא ניסיתי לבצע קונספירציות כאלו בגירים אוטומטיים - אבל אני מניח שיש תיבות הילוכים בעלות הגנות גם לגבי לחיצה על הברקס ב60 קמ"ש כדי לשלב P - אגב, לא מומלץ לנסות. כל העברה שכזו עלולה לגרום נזק בלתי הפיך למנוע / לגיר.

למעלה