"רכבת בזק"

מצב
הנושא נעול.

ליילנד

New member
ועוד משהו נחמד לראש השנה

ועוד משהו נחמד לראש השנה
אחת החתולות של הבת שלי שצולמה אתמול ו"נשלחה" לבת ששוהה בארה"ב. גם היא עמדה מולי...עשתה כמה פוזות למצלמה ואז רדפה אחרי זבוב מזדמן...
ועוד משהו נחמד לראש השנה
מצאתי בפורום שנות השישים, הביאה את זה גלי המנהלת שם. אז שוב שתהיה שנה טובה

traiNir

New member
זו תמונה נחמדה לפורום חתולים

ועוד משהו נחמד לראש השנה
אחת החתולות של הבת שלי שצולמה אתמול ו"נשלחה" לבת ששוהה בארה"ב. גם היא עמדה מולי...עשתה כמה פוזות למצלמה ואז רדפה אחרי זבוב מזדמן...
בהנהלת רויטל ב א

ליילנד

New member
../images/Emo54.gifמייאאאוווווווווווווווו../images/Emo54.gif

בהנהלת רויטל ב א
מייאאאוווווווווווווווו

מה עוד לא שמעת על
חתולי
התח"צ

omer landau

New member
"רכבת בזק"

"רכבת בזק"
בבזק מקיימים אירוע מיוחד לבני ובנות מצווה ילידי 90-91 (מתקיים במצדה) במכתב כתוב שתצא רכבת מיוחדת הנקראת רכבת בזק תתחיל בתחנת עכו בשעה 11:20 ותסיים את נסיעתה בשעה כלשהי בין 3-4 בתחנת באר שבע מרכז הרכבת תעצור במספר תחנות בדרך קריית מוצקין- חיפה לב המפרץ- חיפה חוף הכרמל-חדרה-נתניה-ת"א מרכז--לוד-רחובות- ואשדוד הקטע מעניין הוא -מה לאשדוד ולקו לבאר שבע האם הרכבת תעבור בקטע המסילה שבין אשקלון לקריית גת ומשם תמשיך לבאר שבע זה יכול להיות ממש מעניין עוד דבר שמעניין אותי איזה רכבת תקבל את התפקיד ממש חבל שאני לא יכול להצטרף

אכן צדקת.

"רכבת בזק"
בבזק מקיימים אירוע מיוחד לבני ובנות מצווה ילידי 90-91 (מתקיים במצדה) במכתב כתוב שתצא רכבת מיוחדת הנקראת רכבת בזק תתחיל בתחנת עכו בשעה 11:20 ותסיים את נסיעתה בשעה כלשהי בין 3-4 בתחנת באר שבע מרכז הרכבת תעצור במספר תחנות בדרך קריית מוצקין- חיפה לב המפרץ- חיפה חוף הכרמל-חדרה-נתניה-ת"א מרכז--לוד-רחובות- ואשדוד הקטע מעניין הוא -מה לאשדוד ולקו לבאר שבע האם הרכבת תעבור בקטע המסילה שבין אשקלון לקריית גת ומשם תמשיך לבאר שבע זה יכול להיות ממש מעניין עוד דבר שמעניין אותי איזה רכבת תקבל את התפקיד ממש חבל שאני לא יכול להצטרף
אכן צדקת.
ובעבר, אגב, היו רכבות נוסעים ציבוריות סדירות שנסעו מת"א לב"ש דרך רחובות ואשדוד. זה היה בסוף שנות ה-90 או תחילת 2000, לא זוכר השנה המדוייקת. זה היה בגלל שדרוג המסילה "הרגילה" מלוד לבאר-שבע. ככה שהקו לב"ש נסע בעיקוף ענק דרך אשדוד במשך מספר שבועות ואף חודשים.

omer landau

New member
צודקת../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אכן צדקת.
ובעבר, אגב, היו רכבות נוסעים ציבוריות סדירות שנסעו מת"א לב"ש דרך רחובות ואשדוד. זה היה בסוף שנות ה-90 או תחילת 2000, לא זוכר השנה המדוייקת. זה היה בגלל שדרוג המסילה "הרגילה" מלוד לבאר-שבע. ככה שהקו לב"ש נסע בעיקוף ענק דרך אשדוד במשך מספר שבועות ואף חודשים.
צודקת

אתה צדקת !

אתה צדקת !
את המילה צדקת (tza-dak-ta) כותבים בלי הא בסוף. התו (האות ת) מנוקדת בפתח. את צדקת האות ת עם שווא נח. אתה צדקת האות ת עם פתח. לא טעיתי לחשוב שאתה נקבה, אלא אתה טעית בעברית (טעית - ta-ee-ta). כמעט (או אפילו כל) הפעלים בעברית המתייחסים לזכר לעולם לא נגמרים באות הא! כמעט אף פעם או ממש לעולם לא !!!

omer landau

New member
הבנתי....../images/Emo8.gif

אתה צדקת !
את המילה צדקת (tza-dak-ta) כותבים בלי הא בסוף. התו (האות ת) מנוקדת בפתח. את צדקת האות ת עם שווא נח. אתה צדקת האות ת עם פתח. לא טעיתי לחשוב שאתה נקבה, אלא אתה טעית בעברית (טעית - ta-ee-ta). כמעט (או אפילו כל) הפעלים בעברית המתייחסים לזכר לעולם לא נגמרים באות הא! כמעט אף פעם או ממש לעולם לא !!!
הבנתי....

באיזה תאריך הארוע ???

"רכבת בזק"
באיזה תאריך הארוע ???

traiNir

New member
הם בטח נוסעים דרך מסילת חלץ!

"רכבת בזק"
הם בטח נוסעים דרך מסילת חלץ!

יהוושע

New member
????????????? מה זה??

משהו נחמד לראש השנה
היא נעמדה מולי עירומה, תמה ובתולית. אני לפניך לחשה ברוך. קח אותי. איני דומה לשום דבר שידעת עד היום, בוודאי ובוודאי לא אצל קודמתי, חייכה בשובבות. דבריה הציתו את סקרנותי. ומנין הביטחון הזה שאלתי, מנסה לשוות לדברי נימה מתריסה. היא הפשילה את חלוקה השקוף כמעה וצעדה ברכות לעברי. עורה התחכך באפי, ריח משכר עלה בו. היא קרבה שפתיה לאוזני, ותוך שהיא מרטיטה את עור גופי לחשה: "קודמתי היתה גרועה. לא רק לך. לכולם." "מי את כי תדעי"? שאלתי, סקרנותי הולמת בי. "אני?" שאלה וענתה, "אני השנה החדשה"!!! הועתק מפורום אחר, (הכותב אנונימי אז מותר -נכון
)
????????????? מה זה??

מצב
הנושא נעול.
למעלה