רכבים סינים

30 Rock

New member
שלום,

ידוע לי שכמעט כל דבר מיוצר בימינו בסין, שהסינים שלחו אנשים לחלל ושממש לפני כמה ימים ביצעו ניסוי מוצלח בטיל היפרסוני... אבל עדיין, כשאני שוקל רכבים אופציונאליים, הרעיון של "מותג סיני" מרגיש לי מוזר.

האם אני צודק בתחושה שלי או שזה קישקוש והרכבים הסינים (MG, Seres וכו') טובים כמו רכבים אחרים ויותר מוכרים?

תודה

שלום,

ידוע לי שכמעט כל דבר מיוצר בימינו בסין, שהסינים שלחו אנשים לחלל ושממש לפני כמה ימים ביצעו ניסוי מוצלח בטיל היפרסוני... אבל עדיין, כשאני שוקל רכבים אופציונאליים, הרעיון של "מותג סיני" מרגיש לי מוזר.

האם אני צודק בתחושה שלי או שזה קישקוש והרכבים הסינים (MG, Seres וכו') טובים כמו רכבים אחרים ויותר מוכרים?

תודה
תגדיר "טובים כמו"... בביצועים? באיכות הגימור? באמינות? לפי ההגדרה התשובה משתנה בין "לא לגמרי שם עדיין" ל"כן, די דומה".

30 Rock

New member
תגדיר "טובים כמו"... בביצועים? באיכות הגימור? באמינות? לפי ההגדרה התשובה משתנה בין "לא לגמרי שם עדיין" ל"כן, די דומה".
באופן כללי.
מן הסתם, גם ברכבים "רגילים" (יעני, לא סינים) יש הבדלים. השאלה היא אם, בגדול/באופן כללי, הרכבים הסינים טובים (אם אתה יודע על סיני מסויים שטוב יותר או גרוע יותר מהסינים האחרים, אשמח לשמוע) או שלא כדאי להוציא עליהם כסף. קצת כמו שאומרים (או לפחות אמרו) על דאצ'יה.

באופן כללי.
מן הסתם, גם ברכבים "רגילים" (יעני, לא סינים) יש הבדלים. השאלה היא אם, בגדול/באופן כללי, הרכבים הסינים טובים (אם אתה יודע על סיני מסויים שטוב יותר או גרוע יותר מהסינים האחרים, אשמח לשמוע) או שלא כדאי להוציא עליהם כסף. קצת כמו שאומרים (או לפחות אמרו) על דאצ'יה.
בתחום הסוללות ומערכת ההנעה הם באופן כללי די טובים - התחום שם מקודם חזק על ידי הממשלה, אז ליצרנים יש יחסית הרבה נסיון עם זה. איכות חומרים והרכבה, איכות מתלים וכו' - הם לא תמיד ברמה של המובילות מקרב היצרניות הוותיקות.
אמינות - רב הדגמים בארץ שנה או פחות, אין מידע.
לגבי איכות הרכב - מציע לקרוא שניים-שלושה מבחנים על כל דגם שאתה שוקל. זה אמור לתת תמונה די מקיפה. קח בחשבון גם את נושא השירות - יש דגמים שמיובאים על ידי יבואנים וותיקים, ולכן יש כבר מערך שירות ונוהלי שירות מוסדרים, ויש כאלו שמשווקים על ידי יבואנים שאך זה הוקמו - ושם עלולות להיות יותר בעיות בסגנון חבלי לידה. מצד שני, יכול להיות שדווקא החדשים יבואו חדורי רוח קרב, וכדי לכבוש נתח שוק יתנו שירות יוצא דופן.

למעלה