ריתוק בבסיס - חלק 1

xes96

New member
ריתוק בבסיס - חלק 1

היא נכנסת אלי למשרד, מרותקת כבר שבוע בבסיס. אני רק עכשיו הגעתי לפה כקצין, קורא את הנהלים מנסה להבין מה צריך לעשות ולמה החיילים נדרשים.
"למה את לא על מדים?" שאלתי אותה. "את יודעת שאת צריכה לבוא אלי כל שעה על מדים כדי שאסמן שאת פה".
היא התנצלה, אמרה שבדיוק סיימה להתקלח ושהיא לא ידעה שהוחלפו הקצינים בתורנות, שהקודם הסכים לה מדי פעם לחפף בחוקים, בעיקר בערב אחרי שהיא כבר התקלחה והכל.
הסברתי לה בקשיחות שאני זה לא הקודם, ושהיא תלמד להכיר אותי ב-18 ימי הריתוק שעוד נותרו לה להעביר איתי.
היא הייתה נראית עסיסית, חיילת שפוטה, חסרת אונים, שחרחורת עם חזה בגודל בינוני עד קטן. בדיוק כמו שאני אוהב. שרוולי חולצתה היו מורמים למעלה, וזרועותיה החשופות הביאו את דמיוני לצלול במחשבה עליהם בפעולה כשהם מתנועעים על איברי. מתאמצים לספק לו הנאה מירבית. מביאים אותו לקצה גבול היכולת שלו.
אבל הפסקתי לצלול במחשבות והודעתי לה שתגיע אלי בחזרה עוד 5 דקות, כשהיא על מדים הפעם. והיא נאלצה ללכת בדיכאון, מורצת על ידי בעקבות הזמן המועט שהענקתי לה לעניין. מזיעה רק מעצם המחשבה שהיא לא תספיק להגיע בזמן לקמפקד החדש שלה. מוטרדת מעצם הידיעה שהיא כפופה ישירות לרצונותיי מעצם תפקידי.
חיכיתי לה כל אותם 5 דקות, חשבתי מה אגיד לה כשהיא תיכנס. בסופו של דבר אני יכול להפיל אותה על כל פעולה קטנה שהיא תעשה בצורה לא נכונה, והיא תהיה אצלי עוד זמן במשימה שאחליט להטיל עליה.
ובסוף היא הגיעה, באיחור של כמה שניות, נעמדת על סף הדלת. אכן, מזיעה כולה מהריצה המטורפת מהחדר ועד למשרדי. הרי היא הייתה בתנועה שפקדתי עליה לבצע ואילו אני ישבתי כאן על הכיסא, במזגן, מציץ בשעון מדי פעם, מקווה שהיא תאחר.
"איחרת" אמרתי לה. היא נכנסה לתוך המשרד והתחילה לפתוח בתירוצים. עצרתי אותה מלהמשיך. "איחרת ועכשיו את גם נכנסת מבלי להצדיע לי".
היא הייתה בהלם מהיחס שהפגנתי כלפיה, בכל זאת איך בחור צעיר כמוני יכול להתייחס בכזה זלזול ובקרות רוח כלפי בחורה יפהפייה שיכולה להפיל כל גבר באזרחות אם היא רק תרצה. אבל היא הצדיעה, זה הכי חשוב, הצדיעה בלי לומר מילה. הצדיעה יפה, עם כל הלב. התחשק לי שהיא תישאר ככה באותו המצב כל הלילה כשאני בוהה בה כנועה ומושפלת בעוד שהיא מתייחסת אלי בכבוד ומביעה כלפיי רגש של הערכה והערצה. שחררתי אותה בסוף מההצדעה, והיא הורידה את ידה מבלי לחשוב פעמיים.
היא התקרבה אל הכיסא שלי, החליטה כנראה לשנות גישה רגע לפני שאטיל עליה עונש כלשהוא, תוך שהיא צופה בפרצופי המנסה להראות קשיחות ועצבנות מצידי. היא החליטה שהיא מסוגלת לשבור גם אותי, את אותו מפקד חדש וצעיר שבקלות יכול לילפול לרגליה. יכולתי לראות בפניה את הציפייה שהיוצרות יתהפכו. שהיא תהפוך למפקדת ואני למרותק.
וזה אכן קרה. היא החלה להוריד את חולצתה הצבאית, מורידה כפתור אחר כפתור. נועצת את מבטיה בעיניי הפקוחות לרווחה למראה המחזה הכה המעורר הערצה שהיא העניקה לי בכבודה ובעצמה.
היא נשארה עם חזייה ומכנס העטוף בחגורה. הייתי בשוק, בהלם. היא הבינה שכנראה לא שמעתי אותה אומרת את מה שהיא אמרה, אז היא אמרה לי שוב - "תצדיע!". ואני, לא יודע למה ואיך, הצדעתי כמו חייל טוב למרותקת היפה שמולי.

A לוןA

New member
נייס

היפוך נחמד של תפקידים.

מתי חלק ב'?

xes96

New member
ריתוק בבסיס - חלק 2

יכולתי לראות בפנים שלה את ההנאה המטורפת שהיא חשה בתוכה כשהיא רואה אותי מצדיע לה. את תחושת הניצחון והכניעות שבמפקד שבי לחיילת שבסה"כ עם חזייה עומדת מולי אך בכל זאת מצליחה לשבור את גבריותי בקלות.
תחושת הגאווה שהיא הצליחה להפוך את היוצרות בשניה אחת גרמו לה להינות מהרגע ולהפוך אותו לזמן ממושך, ודרך החיוך הערמומי שלה הצלחתי להבין שהיא לא תשחרר אותי מההצדעה בזמן הקרוב. היה יותר דחוף לה לסגור את הדלת של המשרד ולנעול אוןתה עם המפתח שהיה על שולחני.
עכשיו אני כולי שלה, מצדיע כמו חייל טוב בחדר נעול למרותקת ערומה. היא מחזיקה במפתח. הכוח אצלה.
כאבה לי כבר היד והתחלתי להוריד אותה, השוק ששריתי בו בהתחלה כבר נעלם. צריך לחזור למי שאני באמת, המפקד הקשוח.
אבל היא אמרה לי בשקט ובחדות להחזיר את היד לאיפה שהיא הייתה קודם ומהר. היא לא מתכוונת לשחרר אותי מההצדעה עד להודעה חדשה.
"אם אתה רוצה את המפתח בחזרה בסוף, אם אתה רוצה לחזור להיות המפקד של כל אותם החיילים השפוטים שלך מחוץ לחדר - תעשה מה שאני אגיד לך מעתה ועד שאחליט בטובי לפתוח לך אותה" היא אמרה לי בנחרצות. והבנתי ישר שאני חייב להקשיב לה. כאילו השליטה שלה בי הייתה יותר טבעית מהשליטה הפיקודית שלי בה שעצם סמכותי העניקה לי.
היא מתקרבת אלי, אני ממשיך להצדיע כמו איזה ילדון טיפש שזה עתה התגייס ולא מבין את שרשרת הכוחות ואת ההיררכיה הצבאית בשביל לדעת למי אני צריך להצדיע במצב כזה.
היא התקרבה אלי כל כך, כאילו ריתקה אותי לכיסא שבו ישבתי. אני צופה על החזה השופע המזיע שלה בעוד שהיא נעמדת מולי ובשקט שלה כאילו מזכירה לי שהחוק הצבאי קובע שאסור לי לגעת.
לפתע אני מבין הכל. אני מבין מה היא מתכננת לעשות. היא פותחת לי את הכפתורים שבכותפות ומורידה ממני את דרגות הקצונה. למעשה כבר אין שום זכר שאני הקצין השולט. ואז הבנתי שלא הבנתי כלום. אם קודם הצדעתי לחיילת מרותקת, אז כעת מצאתי את עצמי מצדיע לקצינה יפהפייה. אני החייל הערום מארונות על הכתפיים, והיא הקצינה הלבושה היטב עם דרגות על הכתפיים. הכוח אצלה עכשיו מכל הבחינות.
"הדלת תיפתח ברגע שתוכיח לי שאתה חייל טוב. אני דוגלת במצויינות. נאמנות. משמעת. אלה הם ערכיי כמפקדת". "אתה משוחרר", הורדתי מהר את היד. סוף סוף. השריר שלי כבר כאב מההצדעה הממושכת.
"אנחנו נתחיל עכשיו באימון ראשון לקראת הקרב". "רד ל-50 פק"לים". מיהרתי לבצע את המטלה. רציתי להוכיח לה שאני יודע להיות חייל טוב. ולמזלי הצלחתי במשימה הראשונה. הגעתי ל-50 והתיישבתי על הרצפה, מותש ועייף. נראה היה שכעת כל הזיעה שהבאתי עליה קודם לכן, אפסית ביחס לזיעה שלי עכשיו.
"אתה עייף?". "לא!" מהירתי לענות לה. היא שלפה בשניה את החגורה שבמכנסיה והצליפה בגבי. "מה שכחת להגיד?" היא צעקה עלי, מכה בי שוב ללא רחמים. "סליחה המפקדת. לא יחזור שוב המפקדת". ונרגעה, מסתבר שהבנתי את הפואנטה. היא המפקדת לי. אני חייל שלה.
"אז אתה עייף?", היא שאלה שנית. "לא המפקדת". עניתי לה באפסית כוחות. "מצויין. כי זאת רק ההתחלה" היא השיבה בחיוך זדוני.

טוויסט נחמד בעלילה

לא ראיתי את זה מגיע, למרות שהייתי שמחה אם היה לוקח למפקד קצת יותר זמן להישבר :)

למעלה