רישמו..........

ניקולי

New member
רישמו..........

אני בטוחה שקרה לכם פעם משהו מדהים, משהו שאולי שמעתם את זה אחד למליון..או בכלל לא.. שרשו כאן את הדבר הכי מדהים שקרה לכם או ששמעתם עליו ממשיהו אחר.. הדבר המדהים הזה יכול להיות לטוב ולרע..הנה למשל במשפחתי קרה משהו שנשארנו בפה פעור..אומנם לא משהו שמח אבל.....קרה!! סבתא שלי ז"ל נפטרה ביום 9.9.99 בשעה 09.00 (כשהיה את הבג הראשון). גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

mariana

New member
טוב עכשיו שלי...

יש לי שניים.
כשסבתי הייתה בקומה(מוות קליני) ישבתי לידה והבוגרים ביקשו מימני להיתרחק מימנה אבל אהבתי אותה מאוד אז החלטתי לא להקשיב לאף אחד אז חיבקתי אותה והיא נשמה 4 נשימות כבדות בדקה והסתכלתי עליה ובדיוק הנשמה האחרונה שלה ראיתי איך הוא יוצא ועוזב אותה היא נלחמה בגופה להוציא ולשחרר את הנשמה שלה. לא יכלתי לעצור את עצמי והבנתי שזה סוף ישר הרחיקו אותי מימנה וכמובן התעלפתי.
יצאתי עם מישהו 3 שנים אחרי שניפרדנו הייתי אובססיבית אליו ופתאום אחרי חודשיים של פרידה שאני עדיין חושבת שנחזור הוא סיפר לי שהוא הכיר מישהי חדשה וחרי חצי שנה נישא לה.

Queen Of Love

New member
משהו מדהים!!!!!

ישבתי לי וחשבתי כל הבוקר על משהו באמת מדהים שקרה לי, ונזכרתי במשהו באמת מדהים שקרה לי בתקופת הצבא. התגייסתי לצבא, הציבו אותי בבסיס סגור. קיבלתי חדר ממש נחמד, וחלקתי אותו עם עוד 4 בנות, בכל אופן בלילה הראשון שלי בחדר, סידרתי לי המיטה. את המפתח של הארון החלטתי להחביא מתחת למזרן...ומה אני רואה?? דיסקית, כן, סתם דיסקית עם שם של בחור - איתן. (דיסקית בצבא לכל מי שלא זוכר או יודע זה מספר אישי עם שם, שכל חייל/ת מקבלים בגיוס) טוב, החלטתי לשמור את הדיסקית. שמתי אותה בבית, על המדף. עברו מספר חודשים, ואיזה יום אחד הגיע בחור לבסיס שלנו, הוא היה מוצב שם לשבועיים בלבד, יצא לנו להכיר...הוא מצא חן בעיני ואני בעיניו התחלנו לצאת ביחד. יום אחד שהיינו ביחד בקניון, אמא שלי מתקשרת אליי לפלאפון ושואלת אותי אם איתן שכח את הדיסקית שלו אצלנו בבית ... ואני הייתי ממש מופתעת, כי לא הבנתי איך זה יכול להיות, כי הוא עדיין אפילו לא הספיק לבקר אצלי ב-
(היינו שבועיים רק ביחד באותו זמן) ואז נזכרתי בדיסקית ששמרתי!!
הייתי בהלם!! התאהבתי בו אחרי שבועיים, טוב במבט לאחור אולי זו הייתה רק הדלקות, אבל הרגשתי אליו מעבר לזה, שרציתי להאמין שזה היה גורל, ושאנחנו נהיה ביחד לנצחחחח!! חחחח עזבו שנפרדנו אחרי חודש
אבל צחוק צחוק, הייתה לי מאוד קשה הפרידה הזו... אהה, שכחתי, שאלתי את איתן לגבי הדיסקית הוא אמר לי שפעם נאבדה לו הדיסקית כשהוא היה בבסיס שלי, כי הציבו אותו שם גם בעבר, והוא לא מצא אותה מאז... צחקנו והוא אמר לי שאני אשמור את הדיסקית... היא עדיין אצלי
מדהים לא??

Queen Of Love

New member
זה באמת סיפור ...

מדהים, כדאי לכם לקרוא, נראה לי שמשעמם לכם מאוד שם.. חחחחחחח

sidi

New member
לא רוצה!!!

סתם סתם קראתי. אחרי צירוף מקרים כזה.... הייתם צריכים להיות נשואים כבר.

מיקי 35

New member
יש לי משהו...

לפני לא מעט שנים... כשהייתי סטודנט, גרתי בדירה שכורה... היה קיץ, חם, ולח כמובן... והחלון היה פתוח. היתה רוח די חזקה, והחלון כל הזמן נטרק, והפריע לי לישון... אי שם באמצע הלילה, קיללתי את הרוח על שמפריעה לשנתי... למחרת קמתי, החלון נטרק ונשבר... ניגשתי לאסוף את הזכוכיות... שוב מקלל את הרוח... בזמן האסיפה, אחת הזכוכיות ננאצה לי ברגל... חתך עמוק מאוד מאוד... שלולית ענקית של דם בתוך שניות... 12 תפרים. הרוח התנקמה בי...

mariana

New member
יוווווווו../images/Emo12.gif

איזה קטע הרוח באמת קיללה אותך בחזרה הם נקמנים תיזהר

מאו יין

New member
מי העיזה להתנקם בך???

בפעם הבאה שהרוח מנשבת לידי אני כולאת אותה בשק אטום לנצח(גם ככה היא לא ממש עוזרת לחום וגםיש מזגנים
)
מאו.

yair24

Member
גם לי יש משהו מגניב......

השעה היתה 10 בלילה, הלכנו לטייל אני וחכברה שלי בפרדס חנה ועשינו סיבוב, כאשר מולנו ראינו דמות מוזרה כזאת של מישהו שיכור מתנודד והולך לכיווננו... כשעברנו לידו שמתי לב שהוא נעת בי מבט מזוגג כזה.. ועברה בי צמרמורת... טוב, מפה לשם... המשכנו לטייל. (אל תשכחו שהשעה 22:00 והכל חשוך) ואנחנו מטיילים ומטיילים ואז הגענו לגן ציבורי קטן כזה עם מתקנים מעץ מכירים? אלה עם המגלשה והגשר המתנדנד הזה והנדנדות בקיצור ישבנו על המתקן, ודיברנו לנו... ואז פתאום התחילו לעלות לי מחשבות מוזרות כאלה: אמרתי לעצמי יה אללה מה יקרה אם עכשיו יבוא עקרב ויעקוץ אותי מאחורה בתחת? זה בטח מה זה יכאב... לא יודע למה בכלל התחלתי לחשוב על זה... ואז נפלה עליי מן רוח שטות והחלטתי לשתף את חברה שלי במחשבות האלה... אז אמרתי לה: בואי בואי נלך אולי יבוא עקרב ויעקוץ אותנו... והיא כמובן לא ממש הבינה מה אני רוצה ממנה. אז היא לא קמה. ועכשיו שימו לב!!!! אני קמתי והסתובבתי אליה ומה אני רואה בתוך החשכה ליד הנדנדות? מאחורינו????? את האיש השיכור!!!!! מטר מאיתנו!!!!! מתנודד לו ומתקרב אלינו!!!!! תפסתי את חברה שלי והרבצנו כזאת ריצה תוך שניה היינו 50 מטר משם ויצאנו לאור ואז ראינו אותו ממשיך להתנדנד על הכביש... וזה סיפור אמיתי... על זה נאמר הפחד מצמיח כנפיים... יאיר

מאו יין

New member
כל היום חשבתי וחשבתי...

ובסוף דפקתי לעצמי במצח...יש משהו רק שמרוב שהתרגלתי לזה שזה קורה אז דווקא זה לא עלה לי בראש... תמיד קורה לי שמישהי/הו ממכרי שלא נפגשנו הרבה זמן (ולפעמים אני מדברת על שנים שלא נפגשנו!!) אתם יודעים מכרים מתקופות אחרות בחיים שלפעמים חושבים כזה "מעניין מה איתם?" אז תמיד כשאני חושבת על מישהי/הו את ה"מה איתם?" הזה, יום יומיים אחר כך פתאום אני פוגשת אותם בכל מיני מקומות לא צפויים. אמא שלי כשאני מספרת לה על קטע כזה תמיד אומרת "את קוראת להם במחשבה"... זהו!

blueirus

New member
קרה לי משהו דומה ומדהים יותר

חשבתי על מיכל חברה שלי מהתיכון שהתחתנה ועברה דירה. וניסיתי להתקשר ליפית חברה אחרת שהייתה עם מיכל בקשר. גם עם יפית לא הייתי בקשר.. במקרה יפית לא הייתה בבית, אז לא הצלחתי להשיג אותה בטלפון. באותו שבוע, פגשתי את מיכל בפקולטה שאני לומדת שם. היה מדהים. פשוט קראתי לה במחשבה וראיתי את מיכל. ממש שמחתי, כי אהבתי אותה מאוד .

GALI02

New member
גם לי זה כל הזמן קורה

דוגמא אחת... הייתי אחרי בליינדייט כושל הלכתי לי ברחוב שלי בדרך הבייתה וחשבתי על האקס שלי... ואז באותו הרגע שחשבתי ראיתי פיאט פונטו כמו שלו חונה בצד עם אורות... הייתי חייבת לראות מי במכונית אבל התביישתי להסתכל. ראיתי רק צללית של הגב שלו ואחר כך ראיתי בזווית העיין מישהו גבוה שלבוש בחולצה לבנה ועניבה(הוא עבד בשמירה באותו זמן ואלה היו המדים שלו) רק שלידו ישבה איזה מישהי. בדיעבד הרבה זמן אחרי זה דיברנו וזה באמת היה הוא... כאילו לא היה לו בכלל מה לחפש ברחוב שלי... ולא ראיתי אותה שנה... וזאת הייתה החברה שלו כשהם רק הכירו... אולי אם הייתי באה ואומרת שלום הכל היה נראה אחרת היום.. יש לי עוד מלא סיפורים כאלו... לפעמים זה די מפחיד... בעעעעע

blacklight

New member
?

ההממ... אני לא רוצה להעליב, אבל שמעתי הרבה גרסאות לסיפורים כאלה,ואז בסוף המספר אומר שהוא עמד על צינור האויר של החולה או משהו... סתם עוד גירסה לצ´יזבטים של מורי דרך

twety

New member
ילד גורם להרגשות נפלאות

הדבר הכי מדהים שקרא לי..... כשעבדתי בבר אקטיבי בארוע בר מצווה, והילדה ראתה אותי בבי"ח וזיהתה אותי וקראה לי. האמא שלה ילדה בן . זה נתן לי הרגשה פנימית טובה, לדעת שעוד ילד מאושר זוכר אותי כדמות אהודה עם חיוך וגומה. עוד מקרה הלכתי ברחוב וחייכתי לילדה, ומיד כשהסתכלה עליי היא לא הפסיקה לצחוק מאושר, זה היה מוזר ,בלתי מוגדר.

ls5m56ai

New member
גם משהו מוזר.... מאוד מאוד מוזר..

אני וחברי הטוב עולים על אוטובוס ושני ילדות קולטות אותנו ומפנות מקום באוטובוס... ואנחנו בחרנו לא לשבת לידם אלא סתם לעמוד.. הם מסתכלות עלינו מתלחששות... אנחנו מסתכלים עליהם מתלחששים.... והכל סבבה... ירדנו באותה תחנה והם פנו ימינה ואני וחבר שלי פנינו שמאלה כי היינו בדרך לבית של ידידה שלנו.... קיצר אני והוא מגיעים לבית שלה ורואים יצפאן פרק סיום העונה.... פתאום מישהו מתקשר איזה ענת משהו... קיצר בדיוק יש צלצול בדלת ומי נכנס?? שתי הילדות שהיו באוטובוס.... וכאילו אנחנו לא מכירים אותם... מה הסיכויים שדבר כזה יקרה?!?!?!?!?!!?!?!? אני וחבר שלי היינו בההההללללםםם!!! ואז התחלנו לצחוווווק.... כאילו מה לעזאזל הם עושות פה..?? אצל ידידה שלנו... מסתבר שהם חברות שלה ממקיף אחר... איזה מוזר זה היה... כשישבנו כולם היה אפשר לחתוך את המתח בסכין...

דבר טו ב שקרא לי

הייתי יומים לפני יום ההולדת שלי ויש לנו מנוי קבוע להצגות יצא שההצגה יצא בול ביום ההולדת שלי שמחתי אמרתי לעצמי שבעלי היקר לא יפתיע אותי לא בא לי כלום עכשיו מספיק ההצגה הוא ביקש שנקדים את ההצגה יום לפני לא הסקמתי אמרתי לא רוצה הפתעות אתה לא תצליח להפתיע אותי ואכן הלכנו להצגה כשחזרנו הוא הוציא כרטיסי טיסה ואמר תשני מעט בעוד שעתיים אנו יוצאים לשדה התעופה היה ממש מפתיע הוא סידר לי חופש בעבודה המזבדות היו מוכנות היתה הפתעת חיי הכן טסנו לפרג הכול החה כה נפלא נהנתי מכול רגע תודה לך אהובי הפתעה שלא אשכח לעולם ביום הולדתי

למעלה