רישמו בפניכם..

John A Smith

New member
רישמו בפניכם..

22.12.04 - יום רביעי 17:55 מוכנים לקלוז אפ - Extreme Close Up ניקול קידמן / "לידה" - Nicole Kidman / "Birth" כוכבת העל וזוכת האוסקר ניקול קידמן מדברת על הסרט החדש בכיכובה "לידה". קלוז-אפ על הקריירה ושיחה על החוויות מצילומי הסרט ערוץ E

John A Smith

New member
לא שידוע לי..

ערן אני לא מצליח לשלוח לך מסר..קורה למחשב שלי לפעמים.. בכל מקרה,וסליחה על האיחור כי ממש ממש שכחתי מזה (!!!),אני יכול לכתוב כאן את הבחירה שלי? זה לא יקרה שוב! מבטיח :)

ערן1987

New member
חחח,לא סולח ../images/Emo3.gif

תכתוב בשרשור,זה בעמוד ה-2.. אח"כ אני אשכח להוסיף את זה

John A Smith

New member
אני מודה לך מקרב לב!

הצבעתי..וחסר לך שאתה שוכח! מי שמצביע-משפיע!

shiray

New member
או או תקוותי האחרונה

פליז אל תצביע לסרט שעומד לעוף.... פליזזזז תגרום לשיוויון!!! נדמה לי שבפעם האחרונה הצבעת למה שאני רוצה שתצביע לו עכשיו... טוב נו אני אפסיק ופשוט אעבור עמוד לראות במה בחרת.

shiray

New member
למה בוכה?

נוסעים לעיר הגדולה (שאני נמצאת בה כל איזה יומיים) חחחחח די נו- סוף סוך הסרט מגיע. נגרום למפיצים מבאסים להעציב אותנו?!

shiray

New member
חחחח that's the spirit!!!

בואנה, אם זה ככה, פתאום הרבה יותר הגיוני שניפגש לBirth, לא? עכשיו נחכה שלירון תתחבר באחת בלילה לראות מה קורה חחח

ערן1987

New member
התחרטתי

לא מקבל את הקול שלך

John A Smith

New member
שירה! תגידי לו!

לא נחמד מצידך! גם ככה היום שלי נהרס כבר :) (טוב זה גם כי התחלתי ללמוד למבחן בפסיכולוגיה..)

shiray

New member
אתה מדבר עם מישהי שמתכחשת

לעובדה שהיא חייבת לשכתב תסריט, לעשות מלא שיעורים במתמטיקה ולהתחיל ללמוד למבחן ענקי בספרות... ויאללה ערן יחשיב, זו רק השנינות הזו שהגיעה אליו מסבתא שלו (מישהו לקח ברצינות מדי את Birth? גם קרואים לך בשם שלה??).

shiray

New member
אווו תודה!!!!

היה לי מזה מתאים לא לשים לב לזה... אז תודה רבה רבה רבה!!!

John A Smith

New member
בבקשה!

בכל אופן,נראה לי שזה עומד להיות מאוד מעניין, ובתקווה שעד אז כולנו נראה את הסרט ועל כן נהיה יותר חכמים! בעצם,עם המזל שלי בכל הקשור לסרטים של ניקול (שבדרך כלל לא מגיעים בכלל לאזור שלי.. בשביל נשים מושלמות למשל נסעתי לתל אביב.) אני לא כל כך בטוח..

shiray

New member
נראה לי שאני אנסה

לגרור את חברה שלי איתי ביום שני להצגה ראשונה... זה ישר אחרי המבחן השכבתי בספרות שמונע ממנה ללכת איתי בסופ"ש הזה... ורגע, מישהו יודע בכלל אם הסרט יהיה ברב חן או לב?

John A Smith

New member
רב חן זה טוב!

ואם זה יהיה בתל אביב אז סביר שהסרט יופץ בארץ בבתי הקולנוע של רב חן.. שזה ממש טוב (נראה לי) תחזיקו אצבעות אור עקיבא (הכי קרוב אליי..)-הנה אני בא!

למעלה