רישיון עבודה

Frankie2

New member
רישיון עבודה

הי, אני למדתי ריפוי בעיסוק בלונדון וסיימתי לפני שנה וחצי. הלימודים שלי מוכרים בארץ אך בגלל החוק החדש שמנסים להעביר פה בארץ, אני עדיין לא קיבלתי אישור להתחיל לעבוד. מי שלמד בארץ מקבל כרגע אישור זמני אך בגלל שלמדתי בלונדון לא נותנים לי אישור לעבוד כרגע עד שיעבור החוק החדש בכנסת שיכול לקחת עוד הרבה שנים.זה כבר נמשך שנה וחצי מאז שהתקבלתי לעבודה בתחום בריאות הנפש אך בגלל בעיית הרישיון אני עוד לא התחלתי לעבוד. כבר פניתי לכל מי שאפשר בנושא כי אני מאד מאד כבר רוצה להתחיל לעבוד שוב כמרפא בעיסוק וכבר לא יודעת למי לפנות בנושא. חייב להיות איזה דרך לסדר את העניין ואני כנראה לא מכירה את האנשים הנכונים שיכולים לעזור לי. אני ממש מבקשת את העזרה של כל אחד שיכול לעזור או שיודע לאיפה להפנות אותי. תודה מראש.....

אף אחד לא מקבל

אישורי עבודה כמו פעם - בדיוק בגלל הסיבה שציינת. זה לא קשור לכך שלמדת באנגליה. גם אנשים שסיימו פה לא מקבלים אישורי עבודה. כל מקום עבודה שרוצה להעסיק אותך יכול להתספק בתעודה שיש לך מאנגליה + תעודת יושר מהמשטרה. לא צריכה להיות לך שום בעייה להתחיל לעבוד.

Frankie2

New member
קופת חולים כללית לא מאפשרת

המקום בו הייתי אמורה להתחיל לעבוד, הם שייכים לקופת חולים כללית ואחד החוקים שהם קבעו זמנית בגלל שלא נותנים כרגע רשיונות, זה שהם לא מקבלים אנשים שלמדו בחול.בקיצור מאד מתסכל.....תודה על כל התגובות שלך....אסתכל במקומות הפטיים ואנסה מחדש

dorhl

New member
צרי קשר

[email protected] כמנהלת שירות ריפוי בעיסוק במרכז לבריאות הנפש של משרד הבריאות - את יכולה להתקבל במיידי!!! אצלנו

למעלה