רישיון נהיגה

newKiticat

New member
רישיון נהיגה

כשהוצאתי רישיון לא חליתי עדיין- עכשיו אני שנה כמעט אחרי שהוצאתי רישיון, אבל מעוניינת לעדכן את משרד הרישוי. כיצד אני עושה את זה, והאם אני מסתכנת שישללו לי אותו לתקופה מסויימת?

newKiticat

New member
זה החוק.

ב. הייתי מעורבת בתאונה וכנראה שזה יגיע לחברות הביטוח בקרוב מאוד. סך הכל אני מאוזנת, ומעולם לא אושפזתי בגלל איבוד הכרה או משהו כזה.

אי ידיעה פותרת?

אני לא מתכוון להודיע להם סתם ידחפו לי עוד איזה תשלום איזה אגרת חולי סוכרת או משהו כזה

זה שטות די גדולה

כי במקרה הכי קטן ישר פותחים לך את התיק... אני חיכיתי 4 חודשים, זה לא כזה נורא... better safe then sorry!

newKiticat

New member
האממ

הייתי מעורבת בתאונת דרכים שלאחריה סבלתי מפגיעת גב קשה. עד היום אני סובלת מזה, ולמעשה אני הולכת להגיש תביעה למימון הטיפולים. במקרה כזה לא יעלה נושא הסוכרת?

לגבי מקרה של תאונה אולי רצוי

שתיתיעצי עם מישהו שבאמת יודע ומבין את הנושא אבל אם התאונה לא מצריכה דיווח איין שום סיבה שתעדכני אותם אני שאלתי את הרופא שלי לגבי העיניין והוא אמר שבתופס חידוש לא מופיע על זה שום דבר ולכן איין טעם להיות חכמולוג כהגדרתו

chopi

New member
שטות מדרגה ראשונה , תקראי טוב

אין שום סיבה לעדכן . אם את אדם אחראי, החוק מחייב אותך תמיד שיהיה ברכב סוכריות, הכניסי קופסת מתכת עם סוכריות עם סוכר לתא הכפפות ואף פעם אל תצאי ללא כריך או חבילת קרקרים רצוי עם ממרח מהבית. לכן הנשים יותר קל כי אתן תמיד נושאות תיק .... אבל הצטיידי בדרוש ואל תדווחי, מי שיגיע אליו הנתון יפנה ביוזמתו אלייך. אין צורך לעדכן סוכן ביטוח כי רק יוסיפו לך אלמנטים של סיכון מיותרים ויקרים. גם אם תהיי מעורבת חס וחלילה בתאונה, על המשטרה להוכיח חד משמעית שהיה לך היפו באותו שלב וזה מה שגרם לתאונה באשמתך. אם את פעילה ודואגת לשעת חירום אין סיבה למצב כזה. הידעת... קצין משטרה יכול לשלול רשיון למתוקים אם ברשיון רשום סוכרתי והנהג לא מציג בפניו הוכחה שיש לו ברכב סוכריות .....

למעלה