רישיון נהיגה

shuku999

New member
אתה חוזר בדיוק על מה שאני אמרתי

הסברתי זאת ב 2 משפטים ולא מסובך כמוך.

ל י ש ל י

New member
רישיון נהיגה

אני התחלתי ללמוד רישיון נהיגה 02 על מכונית פרטית עד שגיליתי עכשיו שאפשר ללמוד על משאית או אוטובוס על חשבון הפיקדון הצבאי לכן יש לי מס שאלות: האם אני יכולה להוציא רישיון על משאית (או אוטובוס למי שיודע אני אשאל גם בפורום אוטובוסים) בלי ללמוד קודם רישיון על רכב פרטי? אם כן לאחר למידה על משאית או אוטובוס זה כולל גם רישיון 02? אם התחלתי ללמוד רישיון נהיגה פרטי כבר עשיתי 9 שיעורים (90 כפול 9 זה סכום לא קטן - 810) האם אני יכולה להמיר את השיעורים האלה לרישיון נהיגה של משאית\אוטובוס על מנת שזה לא יחשב בזבוז כספי לשווא כי אני נוהגת יחסית טוב הצפי היה שלאחר 28 שיעורים אגש לטסט? מודה לכם על עזרתכם..

shuku999

New member
שלום וברוכים הבאים לפורום

את יכולה ללמוד ישירות על משאית עד 12.5 טון ללא ניסיון מוקדם. לגבי אוטובוס נראה לי שצריך וותק נהיגה בן שלוש שנים לפני כן. בנוסף ברוכים הבאים לפורום הנחמד הזה, שלדעתי האישית היה חסר כמוהו. יש פה מנהל נחמד שקוראים לו תומר והוא בטח יענה לך על שאלות חשובות ביתר דיוק בהצלחה

ל י ש ל י

New member
תודה!

מוסיפה עוד שאלה: מה עלות שיעורי הנהיגה על משאית? מה עלות התאוריה? האם התאוריה שונה? ומה עלות הטסט?

קודם כל ברוכה הבאה לפורום

לדעתי עוד ועוד גולשות יוסיף קצת צבע לפורום הזה ונשמח אם תכתבי כאן דרך קבע. בהמשך לשאלתך: המחירים משתנים בין בתי הספר השונים. לי אישית זה עלה 2600 ש"ח לשיעורים+טסט ראשון, אבל זה היה מזמן. אני מדבר על רישיון עד 12 טון. מעל 12 כיום, זה כבר מצריך קורס תיאורטי בן 2-3 חודשים (תלוי באיזה בית ספר) + לימוד מעשי. עד כמה שזכור לי התיאוריה עולה 116 ש"ח והיא שונה מרכב פרטי, אבל לא משהו מפחיד. אם תרצי, אני אברר עם מורים שאני מכיר על מחירים וזה יתן לך קצת אינדיקציה לקראת מה את הולכת.

למעלה