רישון נהיגה...

ד נ ה ק

New member
רישון נהיגה...

שאלונת לי.. למה משרד התחבורה עושה לי כ"כ הרבה בעיות עם רישון הנהיגה? הבאתי את כל הטפסים הדרושים עשיתי הכל ועדיין לא נותנים לי לגשת אפילו לא לתאוריה...! מה יהיה?

הם לא שובתים?

בטח השביתה מעכבת חלק מן הבירוקרטיה הרגילה. לא להתיאש- זה מעצבן זה ארוך אבל בסוף גם לך יהיה רשיון

ד נ ה ק

New member
בטוח בטוח?

לא יודעת אני חדשה בכל העסק הזה אולי אנחנו לא יכולים לקבל רישיון או משהו....

בטוח בטוח !

לרובונו אם לא לכולנו יש רשיון
אמנם יש כאלה שלוקח להם מעט יותר זמן אבל מי שרוצה בסוף נהג מדופל

i l a n n a

New member
רשיון נהיגה

בטח שאת יכולה להוציא רשיון נהיגה. העניין הוא שבאמת צריך כל מיני אישורים ואני חושבת שברשיון אפילו מציינים שאת חייבת משהוא מתוק עלייך.... אבל זה בקטנה (גם ככה את עם סוג של גלוקוז צמוד אלייך כל הזמן... בקיצור דנה, אל יאוש!!! וכשתוציאי רשיון תעדכני אותי כי אני סתם פדלאה... (אין לי כח אין לי רצון ולא בא לי להתחיל עם שעורי נהיגה גם בגילי המופלג... (19 וקצת...)

smadica

New member
סוכרתית עם רשיון

אין שום סיבה שבעולם שלט יתנו לך רשיון ואם עושים לך בעיות אז תילחמי... אני כבר שנתיים עם רשיון (שבוע שעבר הורדתי "נהג חדש") ודווקא לא עשו לי בעיות, התהליך שלנו הוא קצת שונה. מראש כבר הבאתי מכתב מהרופאה שלי במרפאה, יש להם טפסים מיוחדים בשביל זה ולא הלכתי לרופא של משרד התחבורה כי כבר היו כל האישורים... הלכתי רק לאופטימטריסט בשביל הבדיקת עיניים שאת זה חייבים לעשות ושלחתי דרך המורה נהיגה את הכל. הם אפילו לא קראו לי לבוא ולעשות את הבדיקות במכון שלהם בת"א... אל תתיאשי ואל תוותרי... בהצלחה

למעלה