רישומי יום האתמול.

tygger

New member
רישומי יום האתמול.

אווווף. קודם כל, כשהעיר הזאת מחליטה למות אז היא עושה את זה BIG TIME! אתמול לא הבנתי למה הכל היה מת לחלוטין טיפה אחרי הצהריים. טוב נו, אז אתמול נסעתי לטפל בדברים שלי. למרבה הפלא זה לקח לי שעה במשרדים ממשלתיים (?!?). אחר כך ירדתי לאיזור המוסך לראות מה קורה עם האופנוע שלי. זה פשוט כואב לראות אותו כך. אני יודע שזה לטובתו ושכך זה צריך להיות, אבל עדיין. אז במקום לעלות את הכרמל חזרה, מצאתי את עצמי יושב שם ועובד על האופנוע מ11 עד כמעט 6 בערב. נו טוב. היה שווה את זה. אוחריזה אני נסעתי להפגש עם אחותי הקטנה ועם גיסי. ראיתי איך הם מתווכחים על משחק בPLAY STATION ביחד. איום ונורא. שני אנשים בוגרים מתווכחים על משחק. מילא אם הוא היא טוב, אבל סתם. אני טוען עדיין שאצלי בבית יהיו שני מכשירים ובחדר אטום. אחר כך חזרתי הביתה, ואחי הקטן ישב איתי לראות סרט. עכשיו כואב לי הראש מחוסר שינה וחוסר שתיה אתמול. מסקנות? כשאתה חסר בפורום אז אתה מת לחזור כל הזמן. תיקונים של אופנוע זה דבר ארוך ומעצבן. סיגריה בזמן כאב ראש זה לא רעיון כזה חכם . . . יאללה בוקר טוב לכולם.

tygger

New member
איגונים לקראת העבודה ../images/Emo10.gif

יותר מדי בלגאן על בן אדם אחד. תוסיפי לכל הבלגאן את העובדה הפשוטה שאני כרגע לא נייד רוב הזמן אז המצב לא נראה משהו. הרבה יותר מדי דברים. גם לא מרגיש הכי טוב בעולם. הייתי כל כך מת לישון היום עוד אבל כמובן שלא יתנו לי. מ8:00 אנשים מתקשרים ומעירים אותי. כבר צעקתי על אחד מהם. ראבאק! אני אומר שאני ישן אז מה אתה ממשיך לבלבל לי את המוח? אני מניח שיש אנשים שלא מבינים את ה"רמזים הקטנים"... נו טוב. שיהיה. מה קורה איתך? מה העיניינים? הכל טוב איתך? איפה את? אכן אגב היה אגדה ביום שלישי (כרגיל).

הלו הלו... עולם תעצור...

הוא סה"כ בן אדם אחד... מה אתם זורקים עליו את כל הדברים האלה? אתה תדאג לבייבי שלך (אפי) תכבה הפלא פון, תנתק הטלפון ותחזור לישון... את מי שמחפש אותך תשלח אלי אני אקח הודעות... אני בעבודה - החליטו שנאי נשארת עד סוף החודש (כדי שבמקרה אני לא אקבל משכורת על חודש שלם ולא אעבוד חודש שלם) אז תצטרך לסבול אותי עוד קצת... ולגבי יום שלישי... אני עוד אפתיע אתכם יום אחד ואצוץ שם out of the blue

tygger

New member
אני מניח שאני אסתדר עם זה ../images/Emo13.gif

טוב שאת נשארת לבינתיים. הצילצולולרי שלי לא מכובה אבל הוא לידי כך שזה כמעט אותו דבר. אין לי פה קליטה בגרוש. קיבלתי הצעה מוזרה מאיזה איש שרוצה שאני אעביר לו את התקליטים שלו לדיסקים. הוא מוכן לשלם לא רע דווקא. על אחד והסטיות שלו אני מניח. אני שפוך לחלוטין. ואת יותר ממוזמנת לקפוץ להוגו´ס. אחלה של מקום ואחלה של נוף.

זה לא ממש שריטה....

אני מבינה את האיש... הוא רוצה לשמר את המוסיקה שלו על דיסקים.... לגבי ההוג´וס... קיבלתי... אימצתי ולכן אממש...

tygger

New member
בשימחה.

איפה את עובדת בכלל בימים טרופים אלה?

אני עדין במוקד העירוני...

ואני כבר עם רגל אחת בחוץ.... מחכה כבר שייגמר החודש ואני אהיה ציפור חופשייה...

tygger

New member
ציפור חופשיה?

ואז מה? טיול לאיפה? אחותי נו שתפי!

tygger

New member
ספרד

אנשים עם דם חם. נשמע לי אחלה. אני הייתי בגרמניה וזה היה די כיף. בכלל זה מאוד נחמד לצאת מהאיזור ולנשום אויר זר.

I´M LIKE A BIRD......./images/Emo118.gif

You´re beautiful, that´s for sure You´ll never ever fade You´re lovely but it´s not for sure That I won´t ever change And though my love is rare Though my love is true I´m like a bird, I only fly away I don´t know where my soul is, I don´t know where my home is (and baby all I need for you to know is) I´m like a bird, I only fly away I don´t know where my soul is , I don´t know where my home is All I need for you to know is Your faith in me brings me to tears Even after all these years And it pains me so much to tell That you don´t know me that well And though my love is rare Though my love is true It´s not that I wanna say goodbye It´s just that every time you try to tell me that you love me Each and every single day I know I´m going to have to eventually give you away And though my love is rare And though my love is true Hey I´m just scared That we may fall through סתם כי בא לי.........לכבוד טלטלוש.....
LOVE ענת.

tygger

New member
הי! את פה גם! איזה יופי ../images/Emo13.gif

מה קורה איתך? מה שלומך? הרבה זמן

מי?? מה?? איך?? כמה?? למה??

כן אני גם פה...... קצת עייפה.....ללא מצב רוח...אבל עדיין חיה,נושמת,קיימת ומתרוצצת לי בין עננים ובין עולמות שונים.
אני מעופפת?!
כנראה........... מה איתך? אחרי סיפורי "האתמול"? LOVE ענת.

tygger

New member
מה קרה?

למה עייפה? אבל יותר חשוב, למה בלי מצב רוח? אחרי אתמול, אוף. אני לא יודע עדיין. אני מסרב לזוז מהמחשב שלי כרגע. משלים שעות בפורום
אני מניח שהעבודה על הילד תיקח עוד קצת זמן מעבר למה שתיכננתי. אני עומד לפרק אותו לגמרי ואז לחבר אותו ולקוות שהכל יעבוד ושאני לא אשכח דברים שוליים כמו בלמים. אבל כמו תמיד no rest for the wicked יש לי פה מחשב שצריך להיות מוכן עד הערב. איזה עבודה מגעילה. אנשים פשוט דוחפים חוטים, מחברים וחושבים שזה בסדר. פשוט גועל נפש. עלק "מעבדת מחשבים מוסמכת" חחח
שלשום עזרתי לידידה שלי דרך הטלפון להחליף ספק של המחשב שלה שנשרף. חצי שעה (כולל עשרים דקות של נסיעה לקנות ספק חדש) והכל עבד. אני רק עדיין טוען שאם אתה רוצה עבודה טובה אז או שתעשה אותה בעצמך או שתתן למישהו שאכפת לו באמת. אני מניח שזה מה שקורה איתי ועם האופנוע. מסתבר שאף מוסך בחיפה אין לו כוח/חשק/זמן/אלוהים יודע מה. אז די. נשבר לי. אני מעדיף לשרוף שבוע ולעבוד לבד על האופנוע מאשר לשרוף ים של כסף שוב ושוב ולשרוף זמן והרבה עצבים על מוסכים. לפחות אם אני אשבור משהו אז אני אדע מה אני שברתי ואני לא אצטרך לגלות את זה באמצע נסיעה.

טוב....

הלכתי לאכול קצת... (ספגטי) ועכשיו אני פה... ולגבי הדם החם שמע אח שלי הקרימינלית באה מבית איטלקי (בחציו לפחות) אז לא מפחיד אותי הדם החם של הספרדים.....

tygger

New member
אוקי,

אני חייב לטפל באיזה מחשב. אני מניח שזה יקח איזה שעה וחצי אבל אני אבוא לבדוק את הפורום מדי פעם. לפחות היה טעים?

tygger

New member
איזה יופי.

אני מבלה זמן איכות עם אחי הקטן. הגיע לו שאני אקדיש לו קצת זמן.

למעלה