.....רישום.....

FreeFeeling

New member
.....רישום.....

....על הציור.... מדיה: עיפרון-B3 על דף. קבר יותר מחודש שלא נגעתי בעיפרון ורציתי לחזור אליו. וזה מה שיצא ! צילמתי את הציור במצלמה דיגיטלית.... ולכן הראות לקויה.
(יש הרבה מאוד נתונים שמחמיצים אותם בגלל הצילום) .בלי קשר לנושה. "איה@" אחלה כרטיס אישי ! צחקתי לאלה
“אפרת@הבית" אהובה שלנו
מה קורה אחותי ? אני מאוד רוצה לראות עבודות שלך. חיבוק ו
FreeFeeling

*GormE*

New member
הציור- הוא קצת בעייתי ולא זורם

נראה כמו העתק מושלם של תמונה ממגזין בסביבות שנות ה-80 וגם העין לא כל כך נכונה אנטומית.

יפהפה!

דוקא לי יש חיבה לרטרו כידוע ואני אוהבת את הסטייל המגזיני. בשביל להבהיר את הציור צריך שתהיה תוכנה כמו פוטושופ או פיינטשופ. אם יש לך אז אתה בטח יודע לעבוד עליהן, אם לא, שלח לי אי מייל ונפתור את הבעיה
מוכשר שכמוך... אפרת

איה@

New member
מדהים! יפייפה! מעולה!!

דקות ארוכות לא הצלחתי להסיר את המבט מהתמונה הנהדרת שציירת. אני מאד אוהבת דמויות של נשים, ושלך דיברה אלי באופן מיוחד. אתה כישרוני מאד. תודה, ואני שמחה שהצלחתי להצחיק אותך
עם הכרטיס שלי ולמה שלך לא מלא?? גם אני רוצה לצחוק.....
איה.

FreeFeeling

New member
תודה רבה ../images/Emo23.gif

moonkiss: המון תודות
*GormE*: "העין לא כל כך נכונה אנטומית." זה נכון וזה התבצעה במודעות. *לא כול ציור צריך להיות אם פרופורציות מושלמות וזה לא הדבר הכי חשוב בציור ! אפרת@הבית: אני לא ניסיתי לשנות אותו בגלל שגם ככה הצילום לא מספיק איכותי ואם נשחק אייתו הוא אוד יותר יפגע תודה רבה על העזרה
איה: המון תודות שלך. מאוד שמחתי לשמוע את הפרוט.
ושוב תודה לכולם על הפידבק החיובי. באהבה FreeFeeling

dylan

New member
לfreefreeling

זה לא ממש קשור אבל המצויירת פשוט מאוד דומה למישהי שאני מכיר, לא קוראים לה ענבל במקרה..?

FreeFeeling

New member
dylan ../images/Emo13.gif

dylan: מעניין מאוד אני אומנם מקיר ענבל אחת אבל בתך שזאת לא היא. מאוד אשמח אם יש לך צילום שלה ? בת כמה היא ? סתםםם !

למעלה