רישום לגן עירייה

רישום לגן עירייה

קיבלנו רישום לגנים ואני בהתלבטות גדולה. בספטמבר הוא יהיה בן 4 ו 8 חודשים רק השנה נכנס לטרום חובה. אני בהתלבטות אם להעביר לחובה לעוד שנתיים או להשאיר בטרום לעוד שנה ואז רק שנה אחת בחובה. מנסיון שלכם מה יותר עדיף?

בגן הנוכחי

הגננת ממש טובה ואני מרוצה. החשש שלי שהוא לא יהיה "גדול" מידי לעומת שאר הילדים האחרים.

פתאומית

New member
לא יודעת

לי יש יליד ינואר אחד שתמיד הכי גדול, וילדי נובמבר אחד שתמיד הכי קטן. לא רואה שזה נואר משנה לכאן או לכאן. גננת לא משהו,לעומת זאת, זו בעיה.

rnavina

New member
לא הבנתי לאיזה שנתון שייך, מה גילו כיום

אני הבנתי שאת רוצה להשאיר אותו שנה נוספת בגן...

יש לך בחירה בכלל? אצלנו אני לא חושבת שיש

אפשרות רשמית כזו. יש פרוצדורה רשמית להשאיר שנה בגן חובה, אבל בטרום-חובה בעיקרון לא. מניחה שאם יש מקום בגנים ותבקשי, לא יתנגדו, אבל אם יש מספר מקומות מוגבל, "מגיע לו" שיבוץ בחובה, אבל לא בטרום.

קיץ 2011

New member
עוד שנה בטרום

אם כאמור הגננות טובות כאן וכאן, הייתי משאירה עוד שנה בטרום. יש לי ילדה בטרום וילד בחובה השנה. ההבדלים עצומים. גן חובה- ממש מכינים לקראת כיתה אלף, עובדים על חשבון, אלף בית וכו'. לא רואה שום סיבה להתחיל את זה מוקדם מידי. אצלנו בגן חובה יש 18 ילדי חובה ו-8 ילדי טרום- ההבדל בגיל מאוד בולט. אם אין שיקולים אחרים (מיקום/ גננת/ ילד ספציפי שמתאים לו משהו אחר) ללא ספק הייתי מעדיפה שנתיים טרום ולא שנתיים חובה. וסליחה שנדחפתי
פעם מזמן הייתי פעילה בטמקא, בדיוק לפני שעברתם לכאן חזרתי לקרוא אתכם.

למעלה