רישום חדש

אסף 212

New member
רישום חדש ../images/Emo85.gif

לקח כמה דקות אבל הצביעה תקח קצת יותר זמן ד.א. בוב נשוי

Hubert Hubert

New member
מגניב לאללה.

משהו בפרספקטיבה של המי-עדן בר מאחורה נראה לי לא נכון. חוץ מזה, סבבה. יאללה, מתי אתה מתחיל לעבוד על קומיקס שלם?

pipidi

New member
אכן בעיה בפרספקטיבה

המי-עדן בר והחלון+רדיאטור נראים מצויירים מזויות שונות. הפרספקטיבה בחלון לא נכונה, החלק התחתון שלו צריך להיות יותר מאוזן ביחס לגודל של BOB ובכלל ל"חלל".

אסף 212

New member
תודה, אני לא חושב שאני מסוגל ...

לעשות קומיקס שלם. יש לי את הקטע של הדמויות קומיקס המצחיקות אבל פרויקט שלם של קומיקס וטקסט אני לא חושב שאני מסוגל :/ ובקשר לרישום זה רק סקיצה בצבוע זה יראה אחרת לגמריי כי זה יעבור עוד המון שינויים ואני אתקן את הפרספקטיבה מן הסתם.

ent

New member
יפה:)

הצביעה בטח תוסיף הרבה ..עם כל הטקסטורות וזה. איך אתה עושה את זה? אני חייב להכיר את פוטושופ יותר טוב

אסף 212

New member
תחפש מדריכים בפוטושופ

יש המון מדריכים טובים פשוט צריך לחפש טוב ,ככה למדתי לבד. להתחיל להסביר זה יקח המון זמן כי כל אחד והשיטות שלי. ניסיתי להסביר למשהו פעם במסנג'ר ולא ידעתי איך לסיים איתו כי לקח המון זמן. את הטקסטורות יש לי מהאתר 3Dtotal אבל אני לוקח גם ממקורות אחרים. מן הסתם הטקסטורה תהיה בגוונים אפורים וזה רק משחק בשכבות.blending mode

pixaboo

New member
נחמד, אני אוהבת את הרישומים שלך

בעיקרון הקו הכללי טוב וצבע יעשה לו עוד יותר טוב, אבל יש כמה בעיות לדעתי. כמו שכבר אמרו - ההרגשה היא של מבט על, ופתאום ציירת את המים המינרליים מנקודת מבט נמוכה יותר. לי גם הפריעו הדמויות של הבני ערובה - הקשירה שלהם (שאני מניחה שזה משהו שתתקן בצביעה), מוזר שלא סתמת להם את הפיות (אני מניחה שהשאננות של הבחור עם המסטיק עצבנה אותי). ורק רציתי לוודא - הדמות של הבחורה, בכוונה מופיעה בכל התמונות באותה פוזה והכל?

אסף 212

New member
תודה

מן הסתם זה רק סקיצה. ובקשר לילדה היא דמות חדשה. זה אמור לייצג עולם רע ששני הדמויות אסירים בו והילד מנסה לעודד את הילדה ולהצחיק אותה למרות המצב שהם נמצאים בו. חבל שאף אחד לא התיחס לזה בציור ולעוד פרטים אחרים.

איך אמורים להבין את כל זה מהציור?

איך בכלל אמורים להבין שיש סיפור? אמרת שאתה לא עושה כאלה... קשה להתייחס למשהו שאתה טוען כל הזמן שהוא רק סקיצה ראשונית והכל עוד ישתנה בהמשך, אין על מה להתבסס או לבדוק אם המסר (הסיפור במקרה שלך) עובד. יותר מזה, חבל שאנשים מעירים או אומרים דברים שממילא ישתנו בהמשך, דוגמת הבר-מים (כבר לא אומרים "קוּלְר"?).

אסף 212

New member
אפשר לחשוב כמה אני אשנה

ואם הייתה רואה את העבודות האחרונות שלי היית רואה שיש סיפור מאחורי כל עבודה ולמה אתה אומר משהו שלא אמרתי?

pipidi

New member
כל הסיפור שסיפרת לא עבר לי בצפייה

הראשונית, ברור לי שזה סקיצה ראשונה וזה חלק מהעניין. אבל אם אתה לא רוצה לקבל היערות, אז למה להעלות את הסקיצה, אם היא לא צמודה כבר לעבודה הסופית או סקיצה מתקדמת יותר. אני ראיתי בסקיצה איור של סיטואציה בה מישהו חוטף את 2 הדמויות הקטנות יותר. נראה שדמות אחת שאננה ולא מוטרדת מהעניין, והשנייה (שנראית לי כמו EMO BOY) מבואסת או משועממת מכל הנושא (אין ממש הבעת פנים). כל זה קורה בסביבה שהיא משרדית. זה הפידבק שלי על הנושא.

אסף 212

New member
לזה התכוונתי :)

להערות על התוכן ולא על פרטים קטנים וטכניים. רציתי הערות כמו למה לילדה לא מצוייר פרצוף ,למה יש ציור מצד ימין. לתת הערות אולי להשתמש בצבעים חמים בצביעה הערות יותר בשביל התוכן של הציור והסיפור ולא הערות טכניות מחברים שלי שאין להם מושג באיור. אין לי בעיה עם הערות בכלל אלא הערות שידועות מראש לכולם כמו פרספקטיבה ושטויות כאלו.

scalla

New member
לא ממש ...

כשזה במצב סקיצתי כזה, בדרך כלל אנשים מחפשים באיזה עניינים טכניים יוכלו לעזור להם ולא בפיתוח רעיוני. בדרך כלל *אני* לא נוטה להתיחס לפאן הרעיוני לפני שהעבודה בשלב מאוד מתקדם או הוכרזה כעל גמורה. חוץ מזה, בדרך כלל אנשים אוהבים להתעסק בפאן הרעיוני לבד בלי שאנשים נותנים להם עזרה בפיתוחו.

למעלה