רישום חברה בחו"ל ומיסוי...

ElimelechZorkin

New member
רישום חברה בחו"ל ומיסוי...

אני מתחיל לעבוד כיועץ חיצוני לחברת תוכנה למספר חודשים.אני מקווה שהחוזה הנוכחי יוליד עוד חוזים בעתיד כך שאוכל לעבוד מהבית כעצמאי. אין לי הוצאות עסק בארץ כמו משרד וכו'... וגם לא הוצאות פרטיות (אני גר אצל אמא שלי). יש לי אפשרות לפתוח חברה במדינת עולם שלישי בעלויות נמוכות. רציתי לדעת אם אני יכול להנפיק למי ששוכר את שרותי חשבונית מהחברה בחו"ל וכך להתחמק מתשלום מס בארץ, הכסף ישלח לחשבון הבנק של החברה בחו"ל. אין לי בעיה שהכסף ישאר בשנים הקרובות או לעולם בחו"ל. בשנים שאעבוד בארץ אני מתכוון לשלם לעצמי שכר נמוך כדי לכסות את המחייה שלי כאן. אשמח לשמוע איך כל זה יכול להתבצע בצורה חוקית אם בכלל, מה הכדאיות ואם למישהו יש ניסיון בנושא. לסיום אם למישהו יש רו"ח שיכול לייעץ בנושא אשמח לציור קשר עימו.

אמדר

New member
זה לא כל כך פשוט

יש נושא חברה נשלטת זרה וחברת משלח יד זרה שחייבות במס בארץ. באופן כללי צריך לבדוק מה בכלל נותן לך לפתוח חברה ואם לא עדיף לעשות זאת בארץ. אם אתה רוצה יעוץ אתה מוזמן לכתוב לי.

לכאורה

החברה שלך תפעל בישראל ותיתן שירותים בישראל לישראלים. לפיכך, היא תהיה חייבת במס בישראל כן, מחברות זרות כמעט בלתי אפשרי לגבות מס, אבל כפי שאנו יודעים דוקא לקטנים נטפלים, וייתכן שמס הכנסה ינסה לטעון שהמדובר בעיסקה מלאכותית. חוץ מזה, כמה עוד תגור אצל אמא? לדעתי- אל תשקיע בחוכמולוגיות. פתח עסק פשוט, יש מספיק דרכים ישרות להתמודד עם מס הכנסה.

למעלה