רישום הורדות

MrProg

New member
רישום הורדות

שלום לכולם מה השיטה הטובה ביותר לבצע ספירה של כמות הורדות של קובץ מהאתר, ל DataBase, את שיטת העבודה ב ADO אני מכיר, השאלה היא איך לבצע את הרישום במסד הנתונים ולאחריו את הורדת הקובץ אני כמובן עובד ב ASP.Net תודה רבה

yuval k

New member
מה שאני הייתי עושה...

את הקבצים הייתי שם בתיקייה שלא נגישה ישירות מה-web, והייתי יוצר דף שמעדכן במסד ושולח את הנתונים שבקובץ אל הלקוח. כך אתה נמנע מגולשים שמגלים את הכתובת הישירה ומורידים, בלי שיירשם במסד. ראה על זה פה: זה מה שאתה מחפש, רק צריך להוסיף את הקוד שמעדכן במסד

IgalR

New member
ואם משלבים את זה עם IHttpHandlers

זה בכלל יכול לצאת בונבוניירה .

MrProg

New member
אפשר קצת להרחיב בבקשה...

כמובן על IHttpHandlers, גם אני אוהב בונבוניירות תודה רבה

MrProg

New member
סליחה, הבהרה

אני מבין מה זה IHttpHandler, אך איך משלבים זאת עם הורדת הקבצים ?

gilad g

New member
ב-ProcessRequest

של ה-IHttpHandler שלך, אתה כותב את הקוד שרושם למסד נתונים, וכדי לשלוח את הקובץ, אתה משתמש ב-Response.WriteFile.

MrProg

New member
משום מה לא הולך

משום אני לא מצליח ליצור את ה Handler, יש לי הודעת שגיאה ש Web.config לא מצליח למצוא את Assembly של ה Handler האם אני צריך להדר את ה NameSpace של ה Handler בנפרד ולשים אותו בספריית bin ? אני משתמש ב VS 2003 תודה רבה

gilad g

New member
המממ

אם יצרת קובץ CS (של ה-Handler), ביחד עם הפרויקט שלך, אתה צריך ללחוץ Ctrl+Shift+B כדי להדר את ה-Handler. VS אמור לשים אותו בספריית bin אוטומטית. כמו"כ, בדוק ב-web.config שהוא מפנה ל-Assembly ולקלאס הנכון. בדר"כ השם של האסמבלי יהיה השם של הפרויקט שלך ב-VS.

MrProg

New member
תודה רבה

עובד יופי, HTTPHandlers שיטה מומלצת להורדת קבצים שוב תודה

למעלה