רישום דוחות

shuky63

New member
רישום דוחות

אני רוצה להמשיך כאן דיון שהתחלתי לפני שבוע וחצי לגבי רישום דוחות. מתנדבי המשמר האזרחי שאני מעריך ומכבד את פועלם מאמינים באמת שהם תורמים להקטנת הקטל בדרכים ברישום דוחות. אני רוצה להוכיח לכם שזה בסך הכל לוקש שמאכילים אתכם בהכשרה.רישום הדוחות לא נועד להקטין את מספר התאונות אלא משמש עוד סוג של מס בדיוק כמו מס הכנסה ומ"עמ.לכן כשאתם רושמים דו"ח אתם לא יותר מגובה מיסים פשוט של המדינה.אם באתם למישמר האזרחי כדי להיות גובי מיסים בסדר אבל אם לא לפחות תבינו את זה. אם העונשים הכספיים באמת באו כדי למנוע תאונות,הרי שהעונש הזה משפיע באופן סלקטיבי על נהגים לפי כמות הכסף שיש להם.לאדם עשיר אין כל הרתעה בעונש של 500-1000 שקל.אז מה הטעם בעונש שמפלה בין עשירים לעניים.לעשירים מותר לעשות עברות? משטרת התנועה קיימת כבר די הרבה שנים ולא הצליחה להקטין את מספר התאונות בזה שהיא רושמת דוחות.עם זאת אף אחד לא חשב לסגור אותה כי היא לא מועילה.למה?כי מראש הקימו אותה כאמצעי לגביית מיסים(דוחות). יש דרך הרבה יותר טובה להרתיע וזה עונש שלילת הרשיון.אדם שרגיל כבר שנים לנסוע ברכב יחשוב 10 פעמים אם לבצע עברה אם ידע שהוא מוותר על הרכב לחודש או יותר.עונש השלילה יכול להנתן על ידי השוטר בשטח אם יש לו מסוף ברכב.הנהג מקבל תאריכי שלילה מדויקים בהם אסור לו לנהוג,וכדי באמת להרתיע יש לקבוע עונשי מאסר בפועל לנוהגים בעת השלילה. למה אף אחד לא יפעיל מערכת ענישה כזאת?כי צריך את הכסף של הדוחות.זה בסך הכל מקור הכנסה של הממשלה ולאף שר בממשלה לא אכפת באמת כמה אנשים יהרגו או יפצעו בתאונות.אז שוטר רגיל שרושם דוח זה מקצועו.הוא עובד של הרשות המבצעת.אבל אתם המתנדבים צריכים לדעת את האמת!!!!חישבו 10 פעמים לפני הדוח הבא!

אפיגר

New member
שאלה

למה עוד לא נתקלתי בנהג אחד מאלה שנוהגים ברכבים הכי הכי, שאמר לי תרשום יש לי הרבה כסף זה לא משפיעה עלי ולא על חשבון הבנק שלי, אלא כל נהג כזה מבקש שיוותרו לו, שישימו לו מדבקה אחרת בסכום אחר, למה ??? הקטע שהכספים של הדוחו"ת הולכים למערכת בתי המשפט ואלה שיושבים שם לא מחמרים עם אותם עבריינים ??? אני חושב: עדיף להוריד את סכום הקנסות ל 100 -150 ש"ח לכל העבירות ואז גם היה קל לנו לתת יותר דוחו"ת, שתמיד דו"ח איזה דו"ח שהיה הוא מבאס את הנהג ליום שלם.(נהג ממש חצוף עם הרבה עבירות של כמה במכה יקבל במקום כמה) יש עוד הרבה רעיונות אבל מזה יעזור אפיגר

למעלה