.רישום בעיפרון.

FreeFeeling

New member
.רישום בעיפרון.

עפרונות B3 ו-B4 אני די חלש בנושה הרישום בעזרת עיפרון ,ולהמרות זה אני מאוד אוהב להתעסק אייתו. ברישום הזה יש הרבה בעיות אבל מבחנתי זה אינו מוריד מהערך שלו ואני מאוד אוהב אותו כמו שהוא. אני הכי אוהב לצייר עיניים. וכמו כן מתחיל לצייר פורטרטים מאזור הזה. הסיבה העיקרית לכך שאני די חלש בנושה היא החוסר ריכוז נוראי ! (אני דיסלקטי וכול מה שבנידון ולכן הרבה יותר קשה לי להתרכז ממשהו נורמלי) נעזרתי בצילום ,חבל שאין בהסג יד איזה מודל. FreeFeeling

SC

New member
בן, איזה ציור יפה

פורטרט ממש יפה, סחטן. הבעיה היא באמת איך אתה ניגש לציור. הטעות שלך היא בכך שאתה מתחיל מהפרט ולא מהכלל ולכן התוצאה הסופית לא משתלבת כמו שצריך. כעת אני בבית ויש לי בעבודה מאמר קצר שכתבתי בנושא רישום. אני אעלה אותו לרשת היום (בתקווה שהוא אכן יעלה, שלא כמו התמונה ההיא שלא עלתה) ותקרא מה שיש שם. זה ממש על קצה המזלג, למשל אם הייתי יכול להראות לך איך להתנהג עם הידיים, בעת רישום, איך מנקים איזורים מסויימים בעזרת המחק, כל מיני טריקים וטכניקות שממש חסרים לי במאמר זה היה טוב. תכניס לעצמך לראש, שאתה צריך להתחיל מהגדול לקטן, מהצורה הכללית והמופשטת לפרטי הפרטים. ציור שלך מהמם !

זה יפיפה המבט מאד חושני ../images/Emo13.gif

הוא בעמת זקוק למעט שיפורם באיזור האף למשל, נראה לי שהכי יוסיף אם היו נקודות של אור בעין שיראו על ברק וחיים בעיניים זה הדבר הכי חשוב שלמדתי בתיכון במגמה.. רישום טוב מאד... וכדאי לעשות עוד!

בנצ´ו - מקסים כתמיד... ../images/Emo19.gif

ואני חושבת שאם תקשיב לSC תתקדם המון - הבחור מבין עניין

א.י.ר.א.

New member
עבודה מרגשת

הצלחת להתחמק מהסכנה האורבת בציורי פורטרטים מסוג זה - ולא יצא לך ציור "קיטשי" אלא - היטבת לתפוס את המבט ואת הלך הרוח של האשה הצעירה שבציור. - הישג לא מבוטל! כשמדובר בפורטרט - תמיד עדיף לשלוט בצורה טובה יותר בטכניקה, אבל העיקר הוא - ל"קלוט" את המצוייר, להעביר פרט לתכונותיו החיצוניות גם משהו מאישיות האדם ובעיקר - מה שנוצר בדינמיקה בין המצוייר לבין האמן. - וכאן הצלחת! התמד והצלח!

Dreamsphere

New member
איזה יופי איזה מיקוד מדהים

יש בעיניים שלה כאילו היא חודרת לתוך הנשמה שלך!!!!!

FreeFeeling

New member
תודה רבה לכולכם ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

SC: " הטעות שלך היא בכך שאתה מתחיל מהפרט ולא מהכלל" *לא יודע אם זאת טעות... (אני לא מקיר משהוא אחר בציור עם עיפרון) אבל מבין למה שאתה מתכוון. דפקה את מה שאתה עושה ראשון אני עושה אחרון (קו המטהר של הראש) לא ?! בנוגע למאמר: "ותקרא מה שיש שם." אכן עשיתי זאת ! "תכניס לעצמך לראש, שאתה צריך להתחיל מהגדול לקטן, מהצורה הכללית והמופשטת לפרטי הפרטים." *אכן אני צריך לנשות את זה בהזדמנות (אולי באוד רגע !). אם הייתי מצייר על דף לבן הייתה רואה שיש בציור הרבה מימה שכתבתה במאמר. (עם הבנתי אותו כמו שצריך?)
תודה רבה על התגובה ועל הלימוד\והמחמאות
פיגמליונית : זה נכון מאוד.... תודה רבה יקירתי
מה אם רישומים שלך ? (איזה בחורות בלגנים ,משהוא ?)
לסלי : ממ מעניין גם לי הייתה תחושה שכזו... (אולי זאת היא ?) אני בכול מקרה לא בתך. (מה שכן אני מאוד אוהב את הלוק של הבחורה שבציור וגם את של מדונה המדהימה !) מממ עושה לי את זה ! Hehe
אפרת: אלווווו
"חושבת שאם תקשיב לSC תתקדם המון - הבחור מבין עניין" *גם אני בגישה שלך !!! אני בתך ש-SC שלנו יודע כול כך הרבה..... (ובתוך הרבה יותר ממני !) ויכול מאוד לתרום לכולנו. (כול בנאדם עולה אלי במשהו !) ....Be happy and respect each other....
א.י.ר.א.: Wow ! מאוד הפתטי לכרו את זה ! אני מסכים אם כול מילה... (את\ה נשמע\ת כמו המורה שלי לרישום !) (היא אחת הנשים שאני הכי מאריך !) (כמה טוב להיזכר בה מדהימה הזו....) תודה מקרב לב......
Dreamsphere: תודה רבה לך
FreeFeeling

מצטרפת למחמאות בסגנון של א.י.ר.א.

בן, מסכימה עם כל מילה של א.י.ר.א. ומוכרחה לציין שוב שהמבט החודר שם נהדר. אני, אישית, מאוד אוהבת את הסגנון שלך. ... ו.. נ.ב. - שכחת להוסיף שם חותם על גבי התמונה הסרוקה.

למעלה