ריר לבואה, עזרה

beyle

New member
ריר לבואה, עזרה

פתחתי את הטרריום בשביל להחליף את המים בכלי והבואה הייתה מתחת...קיצר החלפתי ובאתי להזיז את הבואה משמה בשביל להניח את הכלי... אז אני רואה שיש ריר כזה דיי דביק בפה שלה...וכל הזמן היא פותחת את הפה כזה ויש רוק...לא הרבה...ממש ממש טיפה ויש אני רואה קצת קצף ממש טיפה טיפונת ראיתי בתוך הפה... היא גם עושה רעש דקיק כזה של כמו מסטיק שמפוצצים אותו בפה, אבל מאוד חלש... התקשרתי לבנאדם שהחלפתי ממנו והוא אמר לי גם כמוכם שהטמפרטורה כנראה נמוכה. וכנראה היא מצוננת או משהו.... עיזרו לי?

נשמע שהנחש סובל מהצטננות קשה

ולא נשמע כמו משהו שהתחיל ביומיים שלושה האחרונים. אני מציע לך להעלות את הטמ"פ בטרריום ל32 מעלות ולקחת את הנחש בהקדם האפשרי לווטרינר שמבין בזוחלים. כמו כן רצוי מאוד להעלות גם את הלחות בטרריום דבר שיכול להקל על הנשימה של הבואה.

beyle

New member
כנס....

ואי ואי ואי...אני מחר יוצא לטיול שנתי ויחזור רק ביום שישי ...יענו רק ביום ראשון יהיה לי זמן אמיתי ללכת. אני מקווה שזה לא מאוחר מדיי ): ): ): העברתי את הבואה לחבר שיטפל בה... רק תתן לי עצות מה לעשות בינתיים יש לי רק את האבן חימום עם הטרמוסטת שמתכבת ונדלקת כשהיא מגיעה ל-33 מעלות תודה מראש!

האבן חימום לא שווה יותר מדי בשביל

גידול נחשים. אתה צריך כבל חימום. אני מקווה שמצב בריאותו של הנחש לא יוחרף עד שתחזור ושוב, תשתדל להעביר את הנחש לווטרינר בהקדם האפשרי.

gaichuk

New member
אני לא כ"כ בטוח...

כרגע הלבנה עדיפה על כלום. החום שהיא מפיצה חזק יותר מהכבל אבל פחות נוח לשליטה ופיזור. לא מזמן עברתי את הסרט הזה עם הכרכן הצהוב המפלצתי. חירחורים,פה פתוח, התעטשויות,'רעשי מסטיק' וכו'. בשלב הראשון כיסיתי את החלק העליון עם הרשת של הארגז עם מגבת ספוגה במים רותחים. הפעלתי כבל חימום למרות שבחוץ הטמפרטורה הגיע למעל 30 מעלות,על מנתת ליצור חום איזורי גבוה. חלק מהכבל פיתלתי כמו חילזון ועליו הנחתי את הקערת מים והוספתי קערה קטנה לשתיה. בתוך יום וחצי כבר היה שיפור משמעותי אבל מה שבסוף סיים את הסיפור היה ונטולין באינהלציה. כמו לחולי אסטמה... חום,לחות ותשומת לב. את המים להחליף כל יום. ביום ראשון-וטרינר...

glock X

New member
נצל"ש אם כבר מדברים על זה.....

הבאתי בואה לפני יומיים, באורך כמטר עשרים, ביום הראשון שמתי אותה בתיק כי לא היה איפה לשים אותה, למחרת הבאתי אקוואריום 80 סנטימטר, הבאתי כרית חימום שמתי אותה מתחת לאקוואריום (חצי ממנה) ובצד השני שמתי קערת מין גדולה, אני מדליק את הכרית רק בלילה, היום קמתי וראיתי את הבואה בתוך מיכל המים, ומן הסתם המים קרירים, זה לא יעשה לה נזק או התקררות או מחלה?

gaichuk

New member
קצת קשה לדעת.

חסרים פרטים לגבי המצע,טמפרטורת הטרריום,הבדלים בין צדדים שונים,יש מחבוא או אין,כמה וואט הכרית חימום וגם הייתי רוצה לדעת למה קודם הבאת נחש ורק אחר כך התארגנת (ולא כ"כ טוב...)?

glock X

New member
הכרית חימום 60 וואט

קצת קשה לי לדעת מה הטמפרטורה בטרריום אין לי מד חום שם, אני מדליק את הכרית חימום על מצב אחד ולא על מצב שתיים וזה רק בלילה, מבחינת מצע אז אין מצע שם בינתיים, יש שם כמה חתיכות של נייר, הקופסאת מים היא בצד השני של הטרריום איפה שאין חימום בכלל, והנחשה תמיד נמצאת בתוך המים, ואתה צודק בקשר לזה שקודם הבאתי את הנחש ואחר כך התארגנתי זה פשוט כי עוד לפני שהספקתי להתארגן קיבלתי טלפון מאותו אדם שהבואה כבר אצלו ושאם אני רוצה לבוא כבר באותו יום, פשוט ההזמנה שעשיתי אצלו הגיעה מוקדם מהמצופה ביומיים שלוש.

בלי מד חום מה שאתה עושה זה

משחק. לך לחנות קרובה וקנה מד חום ומהר כי יש לי הרגשה שעם הכיבוי והדלקה הזאת הבואה שלך תמות מהר מאוד. ובפעם הבאה תשתדל להתארגן גם חודש לפני שהנחש מגיע, את התוצאות אתה רואה עכשיו של החוסר התארגנות. תניח עיתונים כמצע על כל הטרריום ולא סתם חתיכות נייר. אני מאחל לבואה שלך החלמה מהירה.

glock X

New member
יונתן אחי

אתה מתבלבל בין ההודעה שלי לבין ההודעה הראשית בשירשור הזה אחי? הבואה שלי לא חולה אין לה כלום היא בסדר גמור, פשוט שאלתי בישביל לדעת אם זה שהיא בתוך המים זה בסדר, אבל לא הבנתי.....מה הכוונה שלך? להשאיר את החימום דלוק 24 שעות כל החורף? אם כן תגיד.

אם הבית שלך מחומם ל40 מעלות

אז תצטרך לקרר את הטרריום של הנחש ואם הבית קר תצטרך לחמם. אתה צריך לדאוג ל30 מעלות בטרריום. אתה צריך לקנות מד חום ולדאוג שזו תהיה הטמ"פ רצוי עם ירידה של מעלה שתיים בלילה אבל לא יותר מזה.

naja

New member
יש לי פיתרון!!!!

תיפתר מהנחש כמה שיותר מהר. זה יהיה רק לטובתו..... אם הוא הגיע למצב הזה בלי ששמת לב, וכשכבר הבחנת בבעיה העדפת לשים אותו אצל חבר ולהמתין עד ליום ראשון, אתה כנראה לא ממש בוגר ואחראי לגדל נחש.(או כל בעל חיים אחר).

glock X

New member
אפשר להתייחס רגע למה שכתבתי?

בהודעה הקודמת בשירשור הזה לגבי המים? תודה

SoulColector

New member
היייייי לא יפה

אולי הוא שם לב מאוחר מדי אבל החבר שלו (אני) יודע טוב מאוד לטפל בנחשים בזמן שניר הייה בטיול הנחש עבר אלי ומיד נלקח למטפל נחשים אזורי ויש לה "שפעת" וניר יתקשר כול יום 10 פעם לראות מה שלומה

למעלה