רירית

eileil1

New member
רירית ../images/Emo101.gif

הי אני לפני הזרעה ראשונה מחר אחרי שנה וחצי של ניסיונות אתמול הרירית שלי היתה 6.5 והיום היא צנחה ל - 3.5 האם זה הגיוני? משהי נתקלה במקרה כזה? אולי אחד המכשירים לא מדוייק? אני לוקחת אסטרופם כבר שבועיים... תודה רבה לכן!!!!

עינת ב6

New member
הי חמודה תבדקי בשרשור למטה...

הי חמודה...
קודם כל להתייעץ עם הרופא ולראות מה אפשר לעשות... אם תרדי למטה בשרשורים תראי את המקרה של בולה בקשר לריריות ושם היא מספרת כמוך שהיא לקחה אסטרופם והרירית פשוט ירדה לה...ויכול להיות שתמצאי שם תובנות חדשות. אני מקווה שהכל יהיה בסדר בסוף... יכול להיות שכדאי לבדוק טיפול בלי אסטרופם או אולי תחליף אם יש, כי יש פעמים שזה פשוט לא הולך איתו...
אני מבינה את התסכול - ותדעי שזה קורה לא מעט בפעמים הראשונות בהם מנסים לגלות מה עובד ומה לא... (לא שזה אמור לעניין או לעודד אותך אבל נו שיהיה...) בכל אופן שולחת לך חיבוק של עידוד ומקווה שהכל יסתדר.
בהצלחה, ובשאיפה שזו תהיה הזרעה ראשונה ואחרונה
- עם תוצאות נפלאות כמובן!

פּוֹנְג

New member
זו ירידה די דרסטית בשביל להסביר

אותה כטעות מדידה... אין לי תשובות עבורך רק לקוות שאכן זו באמת טעות ולא יותר.

אלי אלי.....

ע ד כמה שידוע לי, רירית לא יכולה להצטמק בלי שיופיע דימום.... יש שתי אפשרויות..... פעמיים מדדו לא מדויק פעם למעלה ופעם למטה או, (מה שיותר סביר), שהרירית אצלך באיזור מסויים עבה ובאיזור אחר קצת פחות, וכל טכנאי מדד בנקודה אחרת.. בכל מקרה עד ההשרשה יש לה עוד כמה ימים לגדול.... בהצלחה

בולה101

New member
ועוד איך יכולה להצטמק../images/Emo10.gif

רירית יכולה לצנוח לה ככה סתם בלי סיבה נראית לעין. כנראה שיש כאלו (כמוני למשל) שאצלן הגוף מייצר אסטרוגן טבעי הרבה יותר טוב מאשר הכדורים של האסטרופם. גם אצלי קרה פעמיים שהרירית צנחה לה מ - 7 ל 5.6 תוך שבוע. נכון שבאולטרסאונד יכולים לטעות אבל לא ברמות צניחה כאלו. ונכון שהמדידה יכולה להיות שונה על פני כל הרירית אבל עדיין לא בהבדלים כאלו. גם הטכנאית אצלי נסתה לבדוק על פני כל הרירית והסטייה הייתה מקסימות חצי מ"מ לכאן או לכאן. לכן מה שאני יכולה לייעץ זה לבדוק טוב טוב את התגובה של הרירית לעומק ( ד.א לא הבנתי אם זה מחזור מוקפאים או הזרעה ולא הבנתי באיזה יום את למחזור). בההחזרת מוקפאים חלון הזמן להחזרה הוא בין היום ה 17 ליום ה 21. לכן אם את בימים האלו והרירית ככה צנחה לי סביר להניח שיופסק הטיפול כבר עכשיו. אצלי הפסיקו ביום ה- 18 למחזור עם רירית שצנחה לה ל- 5.6. כנראה שאצלך עדיף ללכת על מחזור טבעי ללא אסטרופם. בכל מקרה מפנה אותך לשרשור שפתחתי לפני יומיים . שם תוכלי לראות שזו אכן תופעה ידועה. בהצלחה

בולה101

New member
עכשיו אני רואה שאת לפני הזרעה

לא רוצה לבעס אבל אם ההזרעה צריכה להיות מחר קשה לי להאמין שיחזירו לך. אולי הרופא ינסה לחכות קצת שתגדל. חשוב לדעת באיזה יום את למחזור. בהצלחה

למעלה