רירית מרדנית...?

רירית מרדנית...?

אני בהכנה לקראת החזרת מוקפאים. כבר שבועיים לוקחת אסטרופם. הרירית קצת פחות מ-7 ולא משמינה, בנתיים. לעומת זאת, E2 ופרוג' טיפה ירדו בין הבדיקה הראשונה לשניה. אני כבר חשבתי שהכל אבוד אבל הרופא שלי אומר שלא, והוא הנחה להעלות את מינון האסטרופם . התוספת היא וגינלית, ולמרות שהופתעתי שאת אותו כדור אפשר לקחת במגוון אופנים, אני מבנינה שזה יכול לשפר את הספיגה.
מאז שהתחלתי טיפולים הבנתי שהרירית שלי היא ככל הנראה האיבר הכי יפה אצלי... תמיד גרפה מחמאות כשעשיתי אולטרסאונד... בעצם, כשלקחתי דקא היה לה קצת יותר קשה.
בכל אופן, לא ציפיתי לקשיים מכיוון הרירית. התחלתי את הסבב הנוכחי ללא הפסקה לאחר ההחזרה הקודמת שלא הצליחה ואני כמובן גם תוהה האם איכשהו זה השפיע ואולי עשיתי טעות? אני סומכת מאוד על הרופא שלי אבל אני גם קצת חרדה... האם מישהי יודעת להסביר למה זה קורה? האם מניסיונכן באמת יש עוד סיכוי החודש?
אשמח לתובנות...

באחד הטיפולים שעשיתי,גם לקחתי אסטרופם לפחות שבועיים.

ואחרי שבועיים התייאשתי לגמרי, כי לא הרירית התעבתה ולא עלו ההורמונים כלל.
אני התחלתי להספיד את הטיפול הזה והרופא לא התייאש ואמר להמשיך.
ואז פתאום הכל התחיל "לזוז" וביום ה-32! כן! בוצעה ההחזרה.
הייתי בשוק, ואז החזרנו את העוברים. (וגם היה הריון, אבל נפל לי, לצערי....)
אז אל תתייאשי, צריך המון סבלנות והלוואי שעוד מעט הכל יזוז כמו שצריך ותגיעי להחזרה המיוחלת מוכנה.
(מעבר לכך, נאמר לי שרירית יכולה לקלוט הריון כבר כשהיא 7)
מאחלת לך המון הצלחה וים של סבלנות

וואו! 32???

בוקר טוב
&nbsp
לא ידעתי שזאת בכלל אפשרות למשוך כל כך הרבה זמן. נתת לי פרספקטיבה וטוב לדעת שזה לא לגמרי יוצא דופן מה שקורה לי.
תודה רבה לך

אשרת 1972

New member
אצלי אחרי ההחזרה של הטריים הרירית התחרפנה

היא הייתה אחד הדברים היחידים שעבדו מצויין , בנסיון להחזיר מוקפאים היא לא עלתה על 4.5 וההחזרה בוטלה אחכ היא הגיעה ל7 ונדרשו שתי בודקות אולטרסאונד כדי להחליט עם היא יפה ותלת שכבתית כי הן לא היו בטוחות , היום הייתי מבטלת את ההחזרה העוברים כה יקרים עם הרחם לא מוכן מספיק עדיף לוותר , חזרתי למדקרת שלי הגעתי עם רירית 10 שקיבלה המון מחמאות והריתי

נקודה למחשבה

הי אושרת
&nbsp
אצלי היא תלת שכבתית (לפחות בנתיים) . אמנם אני מתבאסת מהמחשבה של לוותר על הסבב הזה אבל מצד שני, כמו שכתבת, אולי עדיף לוותר ולהחזיר בתנאים אופטימליים. אני עושה בדיקות מחר ונראה מה קורה.
תודה על ההתייחסות
שבת שלום

למעלה