רירית+זקיקים

רירית+זקיקים

באיזה טווח ערכים צריך להיות עובי רירית בכדי שתוכל לקלוט הריון? ובנוסף, הבנתי שכל חודש צריכים לגדול זקיקים בשחלה אחרת. חודש שעבר היו לי בשמאל וגם החודש (אחרי איקקלומין) יש לי בשמאל. זה תקין? יש לי כרגע שני זקיקים בגודל 24, ורירית בעובי 9 מ"מ. זה תקין?

venus13

New member
קודם כל הייתי משנה את הניק ניים

כדי שחלילה הנבואה לא תגשים את עצמה... אולי "פתרונות פתרונות" ? הנתונים שלך נישמעים לי תקינים בעיקרון צריכה להיות רירית 8 ואילך אבל קיימים מקרים שהושג הריון גם בפחות מכך ן - 9 זה מצויין 2 זקיקים גדולים אחרי איקקלומיןזה בהחלט סביר מאוד ודרך אגב לא חייב להיות שכל חודש זה בשחלה אחרת - במיוחד בטיפולים - זה יכול להיות בשני הצדדים או לעיתים בצד אחד לעיתים קרובות יותר - העיקר שיש זקיקים המכילים ביציות תקינות ויש זרע שיפגוש אותן, יפרה אותן - ובסופו של התהליך השתרשות הריון ותינוק הדבר היחיד שמפריע לי זה שהזקיקים עברו את ה - 22 מ"מ - שהוא בערך הגודל בו הביצית אמורה לבייץ ולפגוש מייד את הזרע אם עשיתם הזרעה טבעית או מלאכותית בזמן - זה בהחלט יכול להניב תינוק בהצלחה ונוס

דנה 3 3

New member
רירית

רירית 9 מ"מ זה מצויין. רצוי שרירית תהיה לפחות 7 מ"מ כדי לקלוט הריון, לכן את במצב טוב. שני זקיקים של 24 זה גם מצויין. זקיק בד"כ מבייץ כשהוא מגיע לגודל של 22-24 מ"מ. אני מבינה שאת לא תקבלי זריקה לתזמון הביוץ (כי מקבלים אותו כשהזקיקים הם בגודל 20 מ"מ), לכן עכשיו זה הזמן להתחיל לקיים יחסים. בהצלחה

בולה101

New member
הכל נשמע תקי חוץ מהניק

הרירית תקינה לחלוטין. גם שני זקיקים כאלו יכולים להניב עובר יפה. את ממש לפני ביוץ. לא קיבלת משהו לתזמון הביוץ? כוריגון? ולגבי הניק - מאד צורם לעין. חבל שהנבואה תגשים את עצמה. למה בעיות מתוקה??? וגם אם יש קצת כל בעיה ניתנת לפתרון היום. אז יאאלה רוצי למיטה , להזרעה או לא יודעת מה ובדרך כדאי להחליף את הניק למשהו יותר שמח.

בוליקי

New member
כולן כבר ענו, אז ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ושהאחד מהזקיקים היפים שלך יתידד עם הזרע ויחד ישתרשו בכיף תשעה חודשים על בסיס התשעה מ"מ. בקיצור - בהצלחה!

עינת ב6

New member
הי לך...../images/Emo20.gif

גם לי נשאר רק לאחל בהצלחה ענקית כי כולן כבר ענו... אז... ב
ה
צ
ל
ח
ה
!
!
!

blessed

New member
זה תקין

ולפי גודל הזקיקים את כנראה קרובה מאוד לביוץ אז תתחילו לעבוד! בהצלחה!

למעלה