רירית דקה

רירית דקה

שלום...
בנות מעל 37 עם רירית דקה....

האם אתן חושבות שיש בכלל תקווה ?? (אצלי הרירית מגיעה גם אחרי טיפולים רק ל-6-6.5 ועוברים "לא משהוא")
לפעמים נראה לי שכל הרופאים האלה עובדים עליי...
(ראיתי ב"אירוח בר חווה" שהוא כתב למישהיא לפני שנים שלא תבזבז את הזמן ותעשה פונדקאות כי ולא גם ביציות לא יהיו לה...)

malina83

New member
לא להרים ידיים

לא יכולה ליעץ לגבי העוברים...
אני אומנם יותר צעירה אבל שנתיים מתוך 3 של טיפולים היו בגלל רירית דקה. 6-6.5 אומנם הגבול התחתון אבל בהחלט קיים סיכוי להשרשה ( אני לא עברתי את 5.5). העיקר שהיא תלת שכבתית.
ניסיתי הרבה הורמונים , מדבקות ושילובים. בסופו של דבר מה שעזר זה להחליף רופא, פיפל וסבב טרי אחריו שהביא לרירית של 8.

בהצלחה!

simsam1

New member
אני לפעמים כאן מרגישה ממש לא בענינים

אין לי מושג מה הגודל של הרירית שלי אני גם עושה כל מה שהרופא אומר בלי לחפור יותר מידי אני לא יודעת אם זה לטובתי החוסר מודעות למה שאתם מדברות כאן או לרעתי .

זה מסוג הדברים שאם היה לך בעייה איתם היית יודעת

הטכנאיות א"ס כל הזמן אומרות לי "הרירית שלך מאכזבת" או "והרירית...אה...לא משהו" ואז שותקות. שונאת לעשות א"ס !!!!!!!!!!!!

simsam1

New member
הרירית צריכה להיות עבה לפני שאיבה או לפני החזרה?

טוליתי

New member
השאלה היא מה ניסית?

האם ניסית פיפל?
האם ניסית סלק?
האם ניסית החזרה במחזור טבעי? פעמים רבות הרירית טובה יותר ללא הורמונים.
האם הרירית תלת שכבתית?
האם ניסית דיקור סיני?
הליכות? הזרמת דם ע"י תרגילים?
כמה סבבי IVF עברת?
&nbsp
תעני, וננסה לעזור.

תשובות

אחרי 5 הזרעות ועכשיו IVF#4
לרב הרירית תלתשיכבתית ,לא סדירה.
סלק- אוכלת מתחילת ההזרקות אחד ליום. היה פעם שגם אכלתי יותר (ממש הרעלת סלק) ולא עזר.
פיפל - ניסיתי פעם אחת היה כואב מין תחושה של שריטה פנימית שעשתה לי צמרמורת כמה ימים - ולא עזר
דיקור- ניסיתי עוד בשלב ההזרעות - אני לא מתחברת ואפילו המדקר שיחרר אותי מזה- ומבחינת הרירית -לא עזר
ניסינו החזרה עם אסטרופם - לא עזר (רירית אף יותר דקה 4.5 מגיעה ל6 רק בהזרקות לפני IVF) לא נעשתה החזרה.
ניסיתי התעמלות - מנסה להתעמל הרבה בזמן ההזרקות - לא עוזר.
האמת שהמצב הנפשי גבולי עקב מחלה (קשה ומתדרדרת ) של אבי..
אני לא עוצרת את הטיפולים בגלל הגיל
לא יודעת מה לעשות..אני מפחדת שחבל על הזמן...

טוליתי

New member
החזרה עם אסטרופם לא טובה לבעלות רירית דקה

נסי החזרה על בסיס טבעי.
מאחלת שבקרוב יהיו לך בשורות טובות.

החזרה על בסיס טבעי

כמה שאני יודעת אסטרוגן (ללא פרוגסטרון) מעבה רירית...
ללא כל טיפול (שלחו אותי באחד הפעמים לא"ס לפני טיפול,לפני מחזור) הרירית הייתה 4.5...האסטרופן לא השפיעה עליה..
אתן חושבות שלבר-חווה יהיה איזשהוא רעיון אחר? אני מרוצה מהרופא שלי (לפחות הוא מצליח להגיע לעוברים..) לא כ"כ רוצה להיכנס ל"מפעל" של בר חווה..וגם מפחדת שהוא ישלח אותי ישר לפונדקאות...

טוליתי

New member
בר חוה רופא מצוין

הוא לא יכול להכריח אותך לעשות משהו שאת לא מעוניינת.
&nbsp
"לפי הספר" אסטרוגן מעבה רירית, אבל הרירית שלך אינה "לפי הספר"
, ולכן כדאי לבדוק במחזור טבעי.

a morph

New member
עוד אפשרות

לפעמים משתמשים בפרוטוקול החזרה שמבוסס על זריקות גונאל\פיורגון, בדרך כלל במינון נמוך, כשמטרת הזריקות היא בעצם להביא לעלייה משנית של אסטרדיול לעיבוי הרירית (לעומת מתן ישיר של אסטרוגנים כמו עם אסטרופם\פרוגינובה).
אין לי ניסיון אישי עם פרוטוקול כזה אבל אם הרירית שלך מגיבה יפה לזריקות לפני הזרעות\IVF, נשמע שזה יכול להיות רעיון טוב.

ניסיתי

הרירית הגיעה גם כן ל5-6 ..עשינו החזרה (של העוברים הכי טובים שהיו לי אי פעם). ולא הצליח...
מאז הרופא מנסה להגיע לבלסטוציסט (החזרה ביום 3 ויום 5 ) ולכן אין הקפאות ..(בקושי נשאר אחד ששורד לבלסטו)...

תמר0111

New member
רירית דקה

הי , גם אצלי הרירית דקה ו2 ההחזרות שלי של קפואים כמובן כי אי אפשר טריים בגלל הרירית היו 6. אני אצל בר חווה אגב ולא אמר לי דבר כזה. ביקש שנעשה פיפל עשיתי? וגם שנשלח דגימה לראות אם יש דלקת או משהו
אצלי בסבב הראשון נתן הורמונים וזה לא עזר ובסבב השני טבעי בלי זריקות וגם לא עזר ועכשיו עברנו לאסטופס 1 מג ועוד שבוע וחצי אבדוק את מצב הרירית שוב
לפי בנות אחרות הן נכנסו להריון וילדו גם עם רירית 6 אז אסור לנו התייאש .
בהצלחה

למעלה