ריקנות

GALI02

New member
ריקנות

היי זאת פעם ראשונה שלי פה וזה ממש הפליא אותי ןחימם את ליבי לקרוא את התגובות של כולם ואת ההשקעה והיחס. לא ידעתי אפילו שקיים כזה מקום וכנראה מה שהביא אותי לכאן זה צורך ענק לשחרר קצת את מה שמציק לי כבר המון זמן. בגדול זה ריקנות. הרגשה של חוסר מטרה, הרגשה של לבד- אני והמחשבות,הרגשה של לאן אני הולכת לעזאזל?! אני מרגישה לפעמים כמו ילדה קטנה בעולם ענקי שאין לי מושג עדיין מה המקום שלי בו לאן אני שייכת יש ימים שהכל שחור יש ימים שהכל וורוד, חוסר פרופורציות כזה ואני מרגישה שאני הולכת לאיבוד... טוב אני מקווה שלא נבהלתם. אני לא כזאת פסימית בדרך כלל. רוב הזמן אני מנסה להסתדר או לפחות להעמיד פנים שהכל בסדר. אני אשמח לשמוע מהגיגי ליבכם
גילי

ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

יש לי הרגשה ש90% מהעולם מרגיש כמוך..זאת הרגשה נוראית של...כלום! אין שום דבר מרגש..הכל תקוע...כאילו אין באמת אור בקצה המנהרה ולשום דבר אין באמת מטרה.. אני אישית נורא מזדהה עם זה. השתחררתי לפני חודש..ומאז אני לא עושה כלום! בקושי עובדת (וגם זאת עבודה מעפנה...) אין לי תוכניות לא לגבי לימודים ולא לגבי נסיעה...שלא לדבר על החוסר רצון לצאת בכלל מהבית... ולפעמים אפילו ההרגשה הזאת שלאף אחד לא באמת אכפת..אבל את יודעת מה...זה עובר. בסוף זה עובר, זה סתם תקופות שחורות כאלה. תסתכלי על זה בגישה שבחיים יש עליות ויש מורדות- ואם משהו יורד...הוא חייב לעלות! ניסו לתת לי המון פיתרונות ל"תקיעות" הזאת: לפתח תחביב, לעשות ספורט, לנסוע, להתאהב...תאמיני לי שהדבר הכי טוב שעוזר לי ברגעים כאלה..זה לאהוב את עצמי. כן כן..רק ככה אני יוצאת מהמצב..ואיך לאהוב את עצמך? פשוט מאד- בצ´ופרים עצמיים! תעשי לעצמך "יום אני!" תקומי בבוקר, תצאי לארוחת בוקר (לבד או עם חברה), תלכי למספרה..לקוסמטיקאית..תקני לעצמך מתנה כייפית תלכי לסרט..תעשי אמבטית קצף...תשמעי דיסק מרגיע עם נר בחדר...הכל מאד פלצני..אבל עוזר ...בכל אופן לי... מקווה שעזרתי..

@@

New member
גילי, בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו
התאקלמות מהירה. לצאת ומהר מהדכאון, תנסי קצת לראות את החיים ביותר אופטימיות, החיים אינם ורודים, לפעמים אנחנו רואים את החיים בצבע שחור, אבל יקירתי הכל ביידים שלנו, רק אנחנו מנתבים לעצמנו איך החיים שלנו יראו, ולכן אם את רוצה להישאר במצב הזה ולרחם על עצמך כמה מר גורלך, אז בבקשה, אבל אם את רוצה לצאת מהדכאון הזה אז בבקשה להתחיל לעשות משהו בנידון. נשמה מתוקה במוצ"ש יש מפגש אני רוצה שתגיעי תחזירי לי תשובה, באהבההההההההההההההההההההההה ו-
ענקקקקקקקקקקקקקק לעידוד.
ריקי

golem

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קודם כל - זה שאת רק מרגישה ככה לפעמים - זה אומר שלפעמים את מרגישה טוב, שייכת לעולם וזורמת איתו - אז תנסי להאריך כמה שיותר את הזמנים האלה?? מה את אומרת..? ובנוסף אני מסכים עם ריקי (חסר לי שלא להסכים איתה..
שצריך לשמור על אופטימיות ועל החיוך - והאושר יבוא אלייך... ובקשר למפגש - תחשבי על זה - יהיה נחמד מאוד עזרא

mariana

New member
קודם כל ברוכה הבאה

אני רואה שאת אוהבת להיות שקועה בעצמך ולא להיפתח, החיים יפים כדי שנישקע בדיכאונות. גם כך החיים קשים עם כל מה שקורה אז לא נוסיף ולא נגרע יותר, פשוט נהפוך אותך ליותר שמחים, את צריכה לקחת את עצמך בידיים ולעשות משהו, או להשקיע במשהו חדש, או אפילו הגיע זמן להיתאהב. לקנות בגד זה תמיד טוב, או להתחיל ללמוד או לסיים דברים שלא סיימת בחייך. אני בטוחה שיש המון דברים לעשות. אם את אוהבת להיות בדיכאון אז בבקשה כאן זה לא המקום המתאים לשקוע בכן, בגלל זה אנחנו כאן כדי לעזור לכולם להרגיש הרבה יותר טוב עם עצמינו. תראי שעוד כמה ימים תרגישי הרבה יותר טוב. את לא צריכה להעמיד פנים שהכל בסדר, אם יש לך בעיה את צריכה לשתף בה את האוהבים אותך, אני בטוחה שהם יכולים לעזור לך. אז אני מקוה שבפעם שתיכנסי לאן תרגישי הרבה יותר טוב ושמחה ויש לך בשביל מה לחיות, ואת לא הולכת לאיבוד את פשוט מרגישה קצת אבודה אבל אנחנו נעזור לך למצוא את דרכך בחזרה אל האושר. אוהבת מרין

jess ועוד

New member
זה פשוט מוכר

הרגשה מוכרת כזו איך שאני שנאתי את התחושה הזו של הואקום תחושה של כלום ממש אין תכלית אין סיבה לקיום אין שום דבר אני מקווה שתתעודדי מהר כי זה לא תחושה נעימה אהה ברוכה הבאה

ניקולי

New member
שלום לך...

היי גילי... אני לא חדשה כאן ..פשוט אתמול לא הייתי כאן..!! ובכן קראתי את מה שאת כתבת ומה שיש לי לאמר לך זה נכון את צודקת אנחנו גרגיר בחול ים אבל מה לעשות זה מה יש...והחיים ממש ממש לא וורודים.. כמו שאת אומרת הם גם אפורים שחורים..ועצובים אבלללללללללללללללללללל אנחנו יכולים בעצמינו לצבוע אותם בעוד צבעים וצבעים חיים ויפים אדום, צהוב, כתום, כחול, ירוק.. קומי בוקר ותפתחי את החלון.. איזה צבע את הכי הרבה רואה?? ירוק נכון??.. חמודה.. בחיים יש ירידות ואחרי כל ירידה יש עלייה ..רק שירידה באה מהר ואילו לעליה צריך להתאמץ.. ככה זה.. דברים קלים לא משיגים כ"כ מהר.. ומי שמשיג מהר נופל מהר..אז מתוקה ככה לאט לאט עם הרבה ביטחון תרימי את הראש ותאמיני לי הכל יהיה בסדר מכל הבחינות..!! תחיי את היום תחיי את הרגע ובבוקר כשאת קמה השתדלי לראות את כל הצבעים החמים היפים ואילו שעושים רק טוב!! דרך אגב ברוכה הבאה!!
ניקול* ------ נ.ב. את באה למפגש במוצ"ש???

GALI02

New member
היי ניקול

היי ניקול
ממש אהבתי את מה שכתבת והיום גם התחלתי ליישם את זה ומדהים איך שלמרות שהכל היה שגרתי ורגיל היום(שוב לקום בצהריים,טלביזייה,לימודים לפסיכומטרי,טיול על הכלב ן...) עבר עליי אחלה יום. השמש זרחה השמיים כחולים(אז יש לנו כבר כתום וכחול...) בקיצור הרבה יותר אופטימיות. בקשר למפגש לא נראה לי שאני אוכל להגיע(אגב, איפה הוא מתקיים?) אבל אני ממש יישמח להגיע לאחד המפגשים הבאים. גילי

~מעיין~

New member
ברוכה הבאה גילי../images/Emo39.gif

גילי אז קודם כל ברוכה הבאה.. אז קודם כל כמו שאמרו פה תהיה בטוחה שיש מלא שמרגישים כמוך ואולי את מרגישה ריקנות כי את יותר מדי לבד... אולי כי את צריכה בן זוג (נראה לי שבטוח). בכל אופן עצתי אליך זה להתחיל למלא שעות פנויות כלומר.. תמיד תבלי ותהיה בחברת אדם ברור שמדי פעם את גם תצתרכי את הלבד שלך עם עצמך אבל כעיקרון תשתדלי להתגעגע ללבד הזה שלך.. ועוד משהו.. בחיים אל תעמידי בפני אנשים פנים שהכל אצלך בסדר כי ככה הם לא יוכלו לעזור לך ואולי זה בכלל משבר.. את יודעת בחיים לא חסרים כאלה בכל אופן אני מאמינה שהכל יעבור בשלב כלשהו.. אני מחזיקה לך אצבעות תעדכני בהמשך.. אוהבת מעיין

GALI02

New member
היי מעיין

היי גם לי נראה שלא יזיק לי למצוא אהבה חדשה בחיים(לאו דווקא בן זוג) בכל אופן אני אשרוד גם את התקופה הזאת כמו ששרדתי תקופות יותר קשות תודה מכל הלב גילי

היי גילי, ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

אני כל כך מזדהה איתך, ועם הרבה אחרים שכותבים כאן. גם אני בדרך כלל לא פסימית, אבל יש רגעים שזה חזק ממני, ואני לא מצליחה לצאת מזה. כל מה שהזכרת מוכר לי מאוד. אני לא כל כך יודעת מה לייעץ לך, כי אני פחות או יותר באותו מצב, אבל אני יכולה רק להגיד שחברים עוזרים ואופטימיות עוזרת וברגע שמחייכים - הכל נראה אחרת. מאחלת לך המון המון בהצלחה בחיים ורק דברים טובים קחי את זה כשלב מעבר, אני בטוחה שהכל יבוא על מקומו בשלום!!! קבלי
גדול ולילה טוב!!

GALI02

New member
איך אני לא חשבתי על הכינוי הזה?

"סערת רגשות"- מתאר בצורה מושלמת את מה שאני מרגישה עכשיו תודה על מה שרשמת וכמו שכבר אמרתי גם לאנשים אחרים- I WILL SURVIVE אני מקווה ששתינו נשרוד גם את התקופה המעפנה הזאת גילי

יש לי משפט...

שמתאים כמעט לכולנו כאן...ובמיוחד ביום הזה: א-ת-ה צ-ר-י-ך א-ה-ב-ה ח-ד-ש-הההההההההההה..............
שייהיה לכולנו יום אהבה שמח...ולמי שאין את מי לאהוב...שיאהב את עצמו!
- זה גם חשוב.
יום מקסים לכולם

היי גילי ../images/Emo13.gif

הצחקת אותי
גם לי היה קשה למצוא כינוי "הולם" כי אני לא רגילה לכתוב בשם לא שלי ואז זה עלה בראשי ככינוי מושלם כי כך בדיוק הרגשתי ולעיתים מרגישה עדיין.... אני בטוחה שתשרדי אין לי ספק בכך תהיי חזקה את לא לבד שיהיה לך סוף שבוע נפלא!!

למעלה