ריקנות.

ריקנות.

שלום חברים. כבר כ3 שנים (אני בן 21) אני מרגיש שמשהו חסר לי ....שאלה לא פתורה...תחושה לא ברורה...אני מזדהה עם קהלת....עם הריקנות שלו..אמנם אני לא מלך על ירושלים אין לי את כל אוצרות הארץ ואת כל נשותיו..אבל אני מאמין שאם היה לי זה לא היה עוזר. זה לא זה. אז חשבתי שאהבה זה מה שחסר...מצאתי...זה לא זה... (נ. ב אהבה- מה הקטע? מתאהבים וזה דועך. נפרידם מתגברים מוצאים מישהי אחרת מתאהבים וזה דועך. למה להתחיל? בכלל) אני לא רוצה למצוא "משהו" שימלא ואתי.. לא רוצה לברוח ... אני רוצה דרך. אני מסתכל על החברה השטחית והמטומטמת מסביבי ואני חושב "הם כל כך טיפשים"...להם זה לא מפריע ? למה הם מתעסקים בכל השטויות האלה? למה הוא מתחיל איתה? למה היא נעלבת ממנו? מה זה משנה...? עזרה. תוה (-:

מציאת ה-דרך

כמוך, גם אני סבורה כי למצוא לעצמך"דרך" ללכת בה, עדיף על-פני מציאת "משהו" שימלא אותך. הליכה בדרך מזמנת לנו חוויות, התנסויות, כיוונים חדשים לבחון אותם; "משהו"- ואפילו משהו שממלא אותנו- מספק עבורנו רק את אותו הדבר עצמו. "דרך", לעומת זאת, מזמנת שפע "משהואים" שכאלה...
כדי למצוא את הדרך, שההליכה בה עשויה לספק עבורך את אותם הדברים הרצויים לך, עליך לבחון עם עצמך (לטעמי, מוטב עם אדם נוסף- שיהווה עבורך נקודת ארכימדס) מהם הערכים שלך, חוזקותיך, מהם המשאבים העומדים לרשותך, מה אתה אוהב, מהם הדברים המסבים לך קורת רוח... כאשר תשכיל להתוודע לעצמך- להתחקות אחר העצמי האותנטי שלך- אז תצליח למצוא את "הדרך" ההולמת אותך ביותר, זו שתוכל לפסוע בה עם שיר בלב... דבר נוסף, אני הייתי בוחנת יחד אתך את סוגיית האהבה. אני מתרשמת שזוהי סוגיה טעונה עבורך. שבת נעימה וחמימה...
גילת א.

nehud

New member
המלצה לדרך

בכדי לצאת מהבור שחפרת לעצמך!! (תפיסתך את העולם הסובב אותך) קיימת פילוסופיה האומרת שהסביבה משקפת לך את עצמך - החלק בעצמך שאינך מודע לו. השיקוף יכול להפוך לכלי עוצמתי להתפתחות אישית לדוגמה: התאהבות אינה אהבה (יכולה גם להפוך לאהבה) אך כאשר היא דועכת וחוזרת היא מראה על שיטחיות בבחירת מושא ההתאהבות. ראית החברה סביב כטיפשית משקפת בחירות טיפשיות של הסביבה ומעוררת לבחירות מושכלות יותר !! באהבה אהוד

danny2008

New member
צעיר יקר, צבא הכיבוש שיבש עליך את דעתך.

תגיש תביעת דיבה נגד צבא הכיבוש

למעלה