ריקמת תחרה

ריקמת תחרה

ריקמת תחרה. עוד יש בי יומרות ליצור בלי חשש לגמוא המרחק ולהוולד מחדש. סערה גדולה בי מתחוללת אש בתוכי ואני נאכלת. מטליאה טלאי על טלאי חושבת, מקווה שאולי... יבוא יום...יתגשם החלום לרקום רקמת תחרה בשלום. אני חצויה מבפנים מביטה אחורה וגם לפנים, הנך תומך בידע ותשובה מרגיע ומושיט לי יד טובה, ממשיך להזרים בי התקווה ליום חדש המבשר שלווה, נוגעת לא נוגעת בצילך רוצה ללחוש...אני שלך. מטליאה טלאי על טלאי חושבת מקווה...אולי יבוא יום,יתגשם החלום ליצור לי רקמת תחרה בשלום. עדינה-ו

ליצור רקמת תחרה בשלום../images/Emo24.gif

זה להסתכל מעבר לדברים הקטנים,השוליים שאת עינינו לרגע,מעוורים להתעלם,מהמעידות הקטנות שאין את פנימיותינו,משקפות לראות את התמונה הגדולה רק כך,יוצרים רקמת תחרה.

מאז ומתמיד מרקי../images/Emo24.gifקקטוס

הואשמתי בקיבעון בפחד לצאת מהריבוע אולי יש דברים בגו,

גל ים..

New member
אוי פנינה הזכרת לי נשכחות ...

רקמת התחרה המקסימה שלך הביאה אותי לכתוב את סיפור המכשפה...אביא אותו מחר לכאן כי לא רוצה להציף את הפורום ... לאט לאט אביא לכאן את שיריי וסיפוריי... אהבתי אז ואוהבת שוב.. שלך תמיד גל

גל ים, כמו אז גם הפעם

שמחה שמצאנו את האפיק שבוא אנו מקבלות את המשוב זו מזו.ויכולות להביע עצמינו בדרך פיוטית. זוכרת שגם שירייך, היוו עבורי כהשראה לשיר זה או אחר אז תודה גם לך גל

חן (*_*)

New member
ריקמת תחרה ...................

תך אל תך, תפר אחר תפר, לאט לאט, בסבלנות יתר, יום אחר יום, ימים ושנים את כל חיינו, אנו "רוקמים". ריקמה עדינה, עבודת מחשבת מתקבצים התפרים לדוגמת רשת כן- אנחנו במו ידינו יוצרים תקוות, אהבות, אכזבות וקשיים תך אל תך, תפר אחר תפר, לאט לאט, בסבלנות יתר, עבודת פרך שבצידה תמורה רוקמים אנו את זו המפה שתי וערב, דוגמאות ואימרה תקוות,רגשות, ניסיון וחוויה כי החיים, ממש כמו המפה סבוכים ורגישים כריקמת התחרה
רק טוב

danistar

New member
אוי זה מקסים .... ../images/Emo140.gif

כמו תמיד פשוט תענוג לקרוא

חןןןןןןן../images/Emo24.gif

תך אל תך, תפר אחר תפר הצלחת לרקום יופי של ריקמת החיים. ודני צודק כתבת שיר מקסים

שמלת החג של פנינה

הלוואי ותצליחי לתפור שמלת חג משובצת כוכבים מקווה שהיא תהיה מלאת צבעים זוהרים. וכל טלאי יהיה זוהר ומחייך ואת תלבשי אותה לחגים ולימים טובים רק טוב!!!

גחלילית../images/Emo24.gif זוהרת

הזכרת לי את שמלת השבת של חנה´לה. את זוכרת את הסיפור וההצגה ? לכבוד שבת אמי תפרה לי שימלה לבנה וכה אמרה לי: אנא שימרי בל תתלכלך זו היפה בשימלתך. הן השבתי לאימי פניתי לדרכי אך חציתי את הכביש ואלי ניגש ישיש "סל כבד לי בידיי ולנוח אין לי פנאי, ********************* זה כל מה שאני זוכרת ממה שפעם כתבתי לילדי גחליליח תזכירי לי באיזו שנה נולדנו? ושיהיה לנו באמת רק טוב!

פנינוששששששש../images/Emo24.gif

חחחח אני נולדתי ב-1876 לפנה"ס.
אבל מי סופר?! ושמלת השבת של חנה´לה אממממ הוא אחד הסיפורים האהובים שגדלתי עליהם.... כבר אז אהבתי את הכוכבים וידעתי שהם חברים טובים. רק טוב!!!

למעלה