ריקוש תודה

o r l y s

New member
ריקוש תודה../images/Emo24.gif

היי ריקוש, אני בדרך כלל משתדלת להשאר אופטימית, אבל הפעם ממש נפל עליי קטע ענק של פסימיות וחוסר אונים. הבן שלי מטופל במכון להתפתחות הילד בבית חולים תל השומר בגלל בעיות שהוגדרו קשיי לימוד, קשב והבנה, בשבוע שעבר היתה לי פגישה עם מנהלת המכון שאישרה לי סוף סוף את האבחנה והתחושות שהיו לי, מדובר במשהו הרבה יותר קשה. את החג אני אשתדל לעבור בכיף, כל עוד אני עם הילדים שלי - כיף וטוב לי. תודה לך על כל מילה חמה וטובה שאת מעבירה לי, זה עושה לי ממש טוב. מה את אומרת, ניקולי כועסת עליי????? שיהיה לך חג מקסים, אוהבת, אורלי

@@

New member
אף אחד לא כועס עלייך

שלא תטעי, רק דאגנו, וגם ניקולי דאגה לך, לכולם יש רגעים שאנחנו לא רוצים לשמוע מאף אחד, לא עידוד, תמיכה כלום, רק להתכנס בתוך עצמנו. אני מקווה שהכל יהיה בסדר עם הילד, אני מאמינה שמאוד קשה לך ההתמודדות הזאת, את לבד מול כולם, (ואני חושבת שלי יש צרות). הלוואי שרק יהיה לך טוב, מהפה שלי לאלוהים.
ותתתתתתת ו
יםםםםםםםםם

jess ועוד

New member
אורלי

כמה טוב לראות אותך פה אף אחד לא כועס הכל מדאגה!!! ברגע שמגיעים לפה ומצטרפים למשפחה מרגישים כשנעלמים ודואגים בקשר לבן שלך אני מקווה שהדברים יסתדרו כי את יודעת איך זה בחיים אין יותר נמוך מנמוך ואז אפשר רק לעלות אז מקווה שהגעת הכי נמוך שאפשר ועכשיו תתחילי לטפס באושר בהצלחה ובכל מה שתבחרי לך חג שמח שלך

ronen1981

New member
את חוששת לבעיה?

איזה סוג בעיה חמורה יותר? ? מכל מקרה אם מדובר בבעית קשב וריכוז אז לדעתי (ומנסיוני האישי) אין מה להתרגש. לי יש בעית קשב וריכוז (ודיסלקציה קלה ודיסגרפיה שגורמות לשגיאות כתיב בין היתר ובעיה בעיצוב ההילוגרפים קרי בעיה מוטורית שגורם לעיצוב כתב לא מוצלח ולזה שאני לא שחקן כדור מופלא :)ו.....וכמובן יתרונות לא מעטים שנובעים מפיצוי על כך שלא ניכנס לפירות אבל כעיקרון זה גם בין היתר ראיה מרחבית ותפיסה מתימטית הרבה הרבה מעבר לממוצע ו...) וכל עוד ליקוי הלמידה מאותר מגיל צעיר ולא מתעקשים ללמד תילד בצורה הקונבנצוינלית (אלה מתאימים תכלים אליו ומתחשבים בו ומשקיעים בו ,אצלי למשל זה התבטא למשל בכך שתמיד ישבתי בשורה הראשונה וגם אם היה סבב מקומות אני נשארתי בשורה הראשונה וזאת כי אחרת יכולתי כבר לא לבוא כי ממילא הראש שלי לא היה בשיעור עבור סיטואציה אחרת....) ובד"כ התעלמו לי משגיאות כתיב במקצועות שזה לא החלק העיקרי בהן (ספרות תנך היסטוריה ) וקיבלתי הערכת זמן וכד... מכל מקרה אני עם ה"בעיות" שלי כיום סטודנט בטכניון שנה שלישית בהנדסת חשמל (אחת מהפקולטות שיותר קשה להתקבל אליהם וללמוד בה והכי טובה בתחומה בארץ ובין 10 הטובות בעולם). ואת הבגרות שלי סימתי בהצטינות (הציון הכי נמוך שלי הוא 85. ועשיתי בגרות של 34 יחידות בהן מתימטיקה 5 על 85 (הציון הכי נמוך בתחום הכי חזק כי ניגשתי בלי ללמוד כמעט בכלל ועשיתי שטויות במבחן) פיזיקה 5 יחידות בציון 96 אלקטרוניקה ומחשבים 5 יחידות ב97 ומערכות אלקטרוניות 96....וכולי (גם בהומניים ציונים נאים תנ"ך 89 היסטוריה ואזרחות 94 ספרות 87....) ובפסיכומטרי 680 (שזה אומנם לא ציון מזהיר אבל מכובד למדי בהתחשב בכך שאני לא הכי טוב שבעולם בריכוז בלחץ זמן לאורך זמן ו60% מהבחינה היא אלמנטים מילולים...) ובגיל 17 שעשו לי בדיקת IQ יצא שאני מחונן (הציון המדובר הוא 155 כאשר לא יודעים בדיוק וכנראה שזה יותר כיוון שחגרתי באותו מבחן מתחום הערכה בכמותי קרי יצאתי מהסקלה.) ולמדתי בכיתה מדעית בחתיבה.... הקיצר מה שאני מנסה להגיד זה שאם לילד שלך ימצא שהוא אם ליקויי למידה את לא צריכה להתרגש שכן זה לא ימנע ממנו להצליח בחיים ולהסיג היסגים מכובדים. מקווה שעזרתי להרגיע חלק מחששותיך.... רק לידע כללי גם אלברט אינשטיין סבל מליקויי למידה. (ועוד לא מעט אישים ידועים שנרשמו בספרי ההיסטוריה )

ליאור 30

New member
אני מבטיח לך אישית שניקולי לא כועסת

היא לא מסוגלת לכעוס ועם כן היא מתעסקת איתי וזה כבר לא כדי אנשים צריכים להבין אחד את השני ולא לכעוס אבל למה נראה לך שהיא תכעס עלייך???? ודרך אגב קודם כל רפואה שלמה לילד ומקווה שהכל יסתדר על הצד הכי טוב גם אני עברתי עם אחד הילדים טיפול במכון להתפתחות הילד וזה עזר מאוד ואני שמח שחזרת אלינו כבר חשבנו שברחת מאיתנו ובעיקר אחרי שנתתי לך פרטים עלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז שיהיה לך חג ושבת שלום ליאור

ניקולי

New member
אורלייייייייייייייייייייייייייייייי

נשמה נראה לך שאני כועסת עלייך?? בחיים לא!! פשוט התפלאתי אחרי השיחה המקסימה שהיתה לנו, מדוע את בורחת , מדוע את לא רוצה לדבר ע"פ שאני חושבת שהייתי דיי עוזרת לך, אם לא פיזית לפחות בטלפון, נשמה את יודעת מה שאני עברתי ואפילו הזדהנו הרגשנו ממש כמו אחיות בגוף אחד, אז תגידי לי את אחרי שאני יודעת מה את עוברת ומה עברת או מה תעברי נראה לך שאני מסוגלת לכעוס עלייך?? כל אחד בחיים עובר תהפוכות לכאן או לכאן, לא תמיד יש מצב לדבר, לא תמיד יש כוח לכל זה, וילדים יקרתי זה הדבר הכי חשוב בחיים, ילדים שנמצאים במצוקה זו או אחרת חייבים את מלוא תשומת הלב, ואני רוצה לאמר לך שאת אמא לעיניין אמא שדואגת לילדים שלה.. מה הם היו עושים בלעדייך, נשמה לא משנה עד כמה הבעיה של הילד שלך חמורה, את אמא נהדרת את לא בזבזבת רגע אחד ואת מטפלת בבעיה שלו, הנה ליאור אמר לך שגם הילד שלו עבר טיפול בריפוי ועיסוק, ועכיו אני אחדש לך , שני הילדים שלי עברו טיפולים, לא לתקופה ארוכה אך גם עברו, בתה"ש הסקתי את הטיפולים מאחר וזה לא היה מוכר בסל הבריאות, אז המשכתי אחד בגן ואחד אצל פסיכולוגית. יקרתי אין בזה כל בושה, להפך את עוזרת להם ואני גאה בך, במיוחד..בזמן הזה שאת בעצמך צריכה טיפול (נפשי, לחיזוקים כמובן).. היי חזקה יקרתי ואני אוהבת אותך

למעלה