ריקוד

נוגע בך

New member
ריקוד

איש לפנינו לא רקד כך אין צעדים שיודעים המוסיקה בלתי מוכרת הרצפה לא ממש ישרה יש כאן אותי, ואני מושיט לך יד כי לימדו אותי שלרקוד צריך אותך לבד רגליי כושלות כי מסולו כבר נמאס לי ואותך פגשתי ברחבה זרה עולם בלי צעדים מילים מרצדות על מסך קר נראה לך שהן רקדו? והרי מהתחלה נענו בתנועה בלתי רגילה יצאתי במחול לבדי על הרחבה מול עיניי העולם התכופפתי בקידה בלתי מוכרת ואת אותי הזמנת לחדרך הפרטי התחלנו במקום בלתי מוכר החלפנו מבט, חיבקנו, נצמדנו ויצאנו בצעדים שאין להם אח חיברנו דבר בלתי מובן סחרור מלא, סחרור ממלא והכל בלתי מוכר, בלתי מוסבר הרבה יותר קל לרקוד בלתי מוכר הרבה יותר קשה ללמוד בלי תווים הרבה יותר מרגש לרקוד בתלי ידוע הרבה יותר מפחיד להתייצב ברחבה מסוחררת הרבה יותר כן והרבה יותר לא רק דעי לך שמילא אנו רוקדים ריקוד שאין לו תווים ואין ספר שילמד איך צועדים ואין מורה שילמד ואין סרט שידגים ולכן זה כל כך שלנו ואת הריקוד הזה אי אפשר להפסיק

שלי 9

New member
הריקוד..אח אח הריקוד

הוא מניע את הגוף אך לא רק אותו.. הוא מרטיט את הנימים,הוא מחדד את החושים .. גם כשהוא קצבי,גם כשהוא איטי וחושני.. אותי הוא מחבר לעצמי,וכשהוא בשניים אין דבר מענג ממנו.. אל תפסיק לרקוד

נוגע בך

New member
ריקוד

סוף המאה ------------- שני אנשים לבד בחושך, תצמדי אלי הכי קרוב לגוף, האהבה תמיד הולכת, נגד המציאות. שני אנשים לבד בחושך, איך תקראי לזה אם לא פשוט "ריקוד", אם תעזבי אותי באמצע, אני פשוט אפול.

שלי 9

New member
"שני אנשים לבד בחושך, תיצמדי אלי

הכי קרוב לגוף".. אין מילים.. רק לרקוד

miri362

New member
שבוע טוב

אחרי תקופת מה שאני רק קוראת וקוראת ולא מגיבה לכלום בפורום יצאתי ממחבואי היצלחת לרגש אותי עד כדי חשק לירקוד את אותו ריקוד מדהים פשוט מדהים ופיפה שיהיה לך ולכלולם אחלה שבוע

גלי10

New member
ריקוד

והרגליים לא כושלות... וגוף מתפתל אל גוף סחרור מאוד מוכר וסרטון שמדגים מעט רק שלא יפסיק
הריקוד אל תוך הנשמה הזה עד שיהיה מוכר. מוכר מאוד ואהוב מאוד. וינוגן בעל-פה ובעיניים עצומות ובהנאה גדולה. גלי , לוידת לבחור בין הקטע של הגילוי לקטע של העילוי

יערית

New member
הקפצתי

כי הקפיצו לי כבר מזמן עם המושחת הזה
גלי,אני כבר מתחילה באימונים,הפרטנר הנכון והריקוד הזה בסיגנון ייחודי שלנו יצא לפועל! וואו איך שהם רקדו יחד

יערית

New member
נו באמת?{מס' 3 שלי}

בסרט הזה אין צורך בתירגום,רק קצב נשימות נכון ושניים שיוצרים שפה מדהימה.:)

איך אפשר לפספס את אשר כתבת...

ריקוד בשניים...מרגש... רוקדת איתך שלובי ידיים... רוקדת איתך ריקוד בשניים... רוקדת איתך ועיניי בענייך... רוקדת איתך והלב... רוקדת איתך... אוהבת אותך...

התמונה מתבקשת...

ריקוד בשניים...מרגש... רוקדת איתך שלובי ידיים... רוקדת איתך ריקוד בשניים... רוקדת איתך ועיניי בענייך... רוקדת איתך והלב... רוקדת איתך... אוהבת אותך...

למעלה