ריקוד

אותנטית

New member
ריקוד

אני בת 21 , מאוד אוהבת לרקוד, ביסודי למדתי 3 שנים מחול, אבל אני לא זוכרת כלום,רוצה לבדוק את הכיוון הזה רציתי לשאול איפה אפשר ללמוד ריקוד, איזה מסלולים תחומים יש? קלאסי, מודרני ג'אז וכו, והאם אפשר ללמוד ריקוד מקצועי בלי קלאסי? איפה אפשר להשתלב ? מה בדיוק לומדים? והאם יש לי סיכוי כלשהו למשהו אם אני אתחיל רק בגיל כזה, האם צריך גוף יפה בשביל זה? בקיצור אם מישהי בגיל כזה שמעולם לא רקדה (למרות שרקדתי ביסודי כי זה לא נחשב) יש לה סיכוי להשתלב בתחום הזה, מה האפשרויות שיש? סוגי ריקוד וכו מצטערת אם אני חוזרת על עצמי, בקיצור- אשמח לקבל כל מידע אפשרי על ריקוד. תודה רבה מראש אותנטית

מחול

בד"כ הפונים ללימודי מחול הם בעלי נסיון רב קודם. עם זאת יש גם מעטים המתחילים בגיל מאוחר יותר. איני יודע אם נדרש גוף יפה. מדובר בגמישות וקלילות של תנועת הגוף יותר מאשר המונחים של יופי. תווכנית בשיתוף האקדמיה למוסיקה ע"ש רובין, לקבלת תואר "בוגר אונ' במוסיקה" B.A.MUS או תואר "בוגר בריקוד" B.A.DANCE מידע נוסף ראו מוסיקה. תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, פקולטה למדעי הרוח, י"ם מידע נוסף במוסד תשס"ה א. החוג למחול מכשיר רקדנים, מורים וכוריאוגרפים. ב.החוג לתנועה ולכתב תנועה. ג. B.A.DANCE בשיתוף האונ' העברית. ד. גם מסלול לתעודת הוראה. תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 02/6759911 גבעת רם 91904 אקדמיה למוסיקה ומחול, ירושלים פרטי מסלול תשס"ה לתואר B.ED.DANCE . ראו הוראת מחול ותנועה. גם תוכנית מיוחדת למצטיינים - משך לימוד 3 שנים. תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי או מבחן סף 03/6901200 דרך נמיר 149 62507 סמינר הקיבוצים מכללה לחינוך, ת"א מידע נוסף במוסד תשס"ה מגמת מחול, נלמד במסגרת חינוך גופני. מידע נוסף ראו בחינוך גופני. תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי או מבחן סף 09/8639239 דואר וינגייט 42902 מכללה לחינוך גופני ולספורט, מכון וינגייט

למעלה