ריקוד

ריקוד

שלום, אני בת 16 וחצי ורציתי לדעת אם זה מאוחר מידי להתחיל ללמוד לרקוד

לניבי קציר ברקאי

אני מעמק יזרעאל, אני בעיקרון מעוניינת במסגרת חוגית, למדתי בעבר ג'אז אבל לתקופה מאוד קצרה, נאלצתי לעזוב משום שהמסגרת הספציפית הזאת נסגרה, אני אוהבת לרקוד ומאמינה שיש בי את היכולת אבל אני מודאגת שאם אני אצטרף עכשיו אהיה בפיגור מהקבוצה וארגיש לא שייכת. אין תחום מסויים שאני מעוניית, מבלט עד לברייק דאנס, כל עוד יהיו לי את התנועות והגמישות ארגיש מצויין.... יש לך איזושהן המלצות?

תמיד ישנן קבוצות למתחילים

את פשוט צריכה למצוא את המרכז באזורך שיש בו קבוצות שכאלו... אני מניחה שכשתתענייני במרכזים בסביבתך הם יוכלו לתת לך מענה לרמה. אני ממש לא מאזור יזרעאל אבל שוטטתי ומצאתי . target=_blank rel=nofollow>http://te-in.facebook.com/group.php?gid=123580828489. אבל לא מכירה כך שלא אוכל להמליץ... אולי מישהו מיתר חברי הפורום שמכיר את האזור יוכל לתת לך המלצה. בכל אופן אם את לא מוגבלת בסגנון שאותו תרצי ללמוד פשוט תצרי קשר עם המרכזים בסביבתך.... אנחנו פה, שתפי איך היה....

לפורום

תודה רבה ניבי! אם מישהו יודע על קבוצת ריקוד למתחילים באיזור עמק יזרעאל שכוללת מתחילית גם מגיל 16 ומעלה אשמח לשמוע עליה, תודה רבה!

toto41

New member
לא למדתי שם

אבל אני מכירה 2 מהמורות שם: בית ספר לריקוד גפני בעפולה. אני לא יודעת אם יש שם קבוצה למתחילים בגיל שלך, אבל את יכולה להתקשר ולהתעניין, ואם אין להם אולי הם יכולים להמליץ לך.

למעלה