ריקוד צמוד........

ריקוד צמוד........

האם צפית אי פעם בילדים משתעשעים על קרוסלה? האם הקשבת פעם לגשם בנפילתו על האדמה הלחה? האם עקבת אחר מעופו של פרפר או בהית בשמש בשקיעתה עם רדת ערב מוטב שתאט, אל תרקוד כל כך מהר הזמן קצר, המנגינה לא תמשך לעד. האם יומך עובר בטיסה ? כשאתה שואל: ``מה שלומך`` , האם אתה מקשיב לתשובה ? בסופו של יום, כשאתה שוכב במיטה כשמאה המטלות הבאות שלך רצות במחשבתך… מוטב שתאט, אל תרקוד כל כך מהר הזמן קצר, המנגינה לא תמשך לעד האם אי פעם אמרת לילדך `` נעשה את זה מחר`` ? ובחפזונך, לא שמת לב לאכזבתו ? אי פעם איבדת מגע, נתת לחברות ישנה למות כי לא היה לך זמן להתקשר ולומר שלום ? מוטב שתאט, אל תרקוד כל כך מהר הזמן קצר, המנגינה לא תמשך לעד כשאתה ממהר כל כך להשיג משהו כשאתה דואג וממהר במשך היום כאילו זו מתנה שלא נפתחה ונזרקה לפח החיים אינם מרוץ, קח אותם לאט יותר הקשב למנגינה לפני שהשיר יסתיים ============================================ ***נכתב על ידי ילדה חולה במחלת סרטן סופנית שבקשתה האחרונה היא להפיץ את השיר לכמה שיותר אנשים --------------------------------------

לדעת ...

לדעת שהיא הולכת למות .. לדעת שהמחלה הנוראית הזאת גרמה לה לאבד את שפיותה ... לדעת שהיא , אמא שלך לעולם לא תהיה כמו שהיתה לבקש מאלוהים שיתן לי להביא ילד לעולם כדי שיראה אותה .. ויכיר אותה להתפלל יום וליל שימצאו תרופה ... קשה לי לחשוב על חיים בלעדיה .. לקוות לצפות שבכל יום היא תרגיש שונה ותחזור להיות אמא כמו היתה לפני .. זה לא פייר , למה דווקא היא ?.. זאת שאלה שאני שואלת כל הזמן אבל כנראה לאלוהים יש תשובות משלו הכאב הנורא שנשאר בלב .. המחשבות על המוות איך להתמודד איתו .. איך לחיות בלעדיה ... לא רוצה , מסרבת לקבל .. זה כואב ..כואב מאוד בלב .. מצטערת שהשתפכתי עכשיו , פשוט קראתי את מה שכתבת ונזכרתי בתקופה הראשונה שהודיעו לי שאמא שלי חולה בסרטן .. הפחד החשש הכאב הכל .. עלה מחדש .. היום היא התגברה על המחלה הנוראית הזאת .. וכולי תקווה שהיא תחזיק מעמד .. כי באמת אני לא רואה את עצמי בלעדיה .. אני אוהבת אותה כל כך ... תודה לכם על ההקשבה ... אפילו שזה לא קשור לרומנטיקה ואהבה ... ולך חוקרת כל הכבוד .. עשית מצווה גדולה .. שלך שרון

ב א ר י

New member
חוקרת ושרוני יקרות....

סבי חלה בסרטן,הוא נפטר מכך לפני כארבע שנים. אני מכיר את זה ויודע גם מה זה. שירה של הילדה,קשה הוא לקריאה,כאשר יודעים על מה חושבת הנפש בזמן שכתבה את השיר. ארבע השורות האחרונות הן המסר לכולם: ``החיים אינם מרוץ, קח אותם לאט יותר, הקשב למנגינה, לפני שהשיר יסתיים`` חוקרת תודה לך,על שגרמת אושר לילדה הזו. הגשמת את בקשתה,אני אמשיך את זה גם. בארי

למעלה