ריקוד סרבן

ריקוד סרבן../images/Emo196.gif

יש לכם ריקוד כזה? (שאלה למתקדמים מאוד): שלא משנה כמה אתם מנסים להעתיק אותו, לא מצליח לכם? מה אתם עושים? פונים למרקיד? פונים לחבר? מוותרים? מחפשים את הריקוד באינטרנט?

אם הריקוד מוצא חן בעיני אני פונה

למדריך ומבקשת שילמד אותו, במידה והמרקיד לא מעוניין ללמד, אני מנסה בכל פעם להעתיק וללמוד קטע אחר ואחרי מס' פעמים אני מצליחה, במידה וזה קשה מדי ולא הולך אני פשוט מוותרת עומד בצד מתבוננת בהנאה ברוקדים, לא לוקחת יותר מדי ללב. ממשיכים הלאה הרי באנו לרקוד ולהנות ולא לקחת ללב יותר מדי יש מספיק דברים בחיים שמכבידים עלינו לא צריך תוספת ושנמשיך רק לרקוד בכיף ובהנאה.

משהא

New member
אין ריקוד סרבן יש רוקד/ת הססן מותר

לכל אחד מאיתנו יש כשרון כזה או אחר ללמוד ולישם. כך גם בהרקדות. מעבר לכך שיש תלות במדריך טוב יותר או פחות, בצפיפות הקהל, בשעת הלימוד, ובעיפותו ומצב רוחו של הרוקד, יש גם קושי בצעד מסויים זה או אחר שכמו "נחס" לא מתחבר לרגל או שהכיוון לא מתלבש. מנסיוני הרב הדרך הטובה ביותר והטוחה היא - ראשית להעיז ! לא לראות זאת כחולשה ולא להתבייש. כולנו בני אדם. אני אישית יודע מי מחברי רקדן טוב וגם מי שמוכן תמיד לעזור ויש רבים כאלו ואני ביניהם. אני פשוט מבקש הדרכה בהפסקות קפה או אחרות. לא אשכח שלפני שנתיים התקשיתי בחלק מסויים בריקוד "מאוהב בגשם" בזוגות, ובהפסקה חבר לימד אותי.כשאני רואה היום חצי כמעט מהרוקדים שאינם עושים צעד קשה זה נכון, אני חושב, מדוע לא עשו כמוני? צעד שני שאני נוקט הוא לרקוד אחרי רקדנים שלא רק יודעים לרקוד אלא שגם מבצעים את הריקוד כך שניתן להעתיק מהם, ומלוים אותי בעזרה. יש רקדנים טובים לא מעטים שאי אפשר להעתיק אחריהם מסיבות רבות. בת זוג אחת שלי רקדנית מעולה, באה בשמלה ארוכה שלא רואים רגליים להעתקת הצעדים. ויש כלו שרוקדים קומבינות, שמוסיפים מוטיבים משלהם. נוסף על אלו למי שיש מחשב טוב עם כל התוכנות הרלוונטיות יכול להוריד שלל עצום של ריקודים מכ - 15 אתרים ופשוט לראות שוב ושוב עד שניכנס לראש ותופש את הרגלים. ולמי שאין דברים טובים יותר לעשות לפני שנרדם אני ממליץ להעביר בראש את צעדי הריקוד, לנסות לסגור במוח. מניסיוני, זה גם תורם להרדמות נהדרת, גם נקלט מצויין ונסגר בכספת, גם שנת הלילה טובה יותר ואפילו החלומות נראים ורודים. זה תורם אפילו ליקיצה עם חיוך בבוקר לפני שעפה לנו לפרצוף מציאות אחרת. ריקודים שמחים אורי גבעוני

רק אחד?../images/Emo4.gif

קודם כל "דבקה כיף". אפ'פם לא יצא לי ללמוד אותו, ודוקא נדנדתי לקובי מיכאלי שילמד אותו, אבל הוא לימד את הריקוד דווקא כשהייתי בחו"ל.... אז אני מדדה אחרי כולם ומעתיקה. יש המון בתים, ובינתיים מה שאני יודעת זה רק הפזמון... ואין אותו גם באתר האוסטרלי.
ויש גם את "לו היית הנערה" של מושיקו שאני מתה ללמוד. <אולי אלמד אותו מרויטל פעם> ויש עוד ריקוד אחד שאני אפילו לא יודעת את שמו. אז אני סתם בוהה בהערצה.

אליק 31

New member
"פני מלאך" - כמה שאני אוהב אותו,

ככה אני לא יודע לרקוד אותו.

למעלה