ריקוד חתן וקלה

armorlts

New member
ריקוד חתן וקלה

לאחרונה זכיתי לפניה מזוג חברים ולהם בבקשה מיוחדת. מאחר והם מכירים ויודעים כי אני רוקד ריקודי עם (והם לא) פנו אלי בבקשה שאלמד אותם ואכין אותם לריקוד מופע כזה כמו שנהוג לבצע מיד לאחר טכס החופה מאחר והם חוששים מן המעמד ולא ניראה להם לעמוד וסתם להתנדנד בפני כל קהל האורחים כפי שנהוג מן הימים ההם. (הכוונה לריקוד ה slow המסורתי). מיותר לומר כמה יפה ומרגש היה הארוע ולכמה תודות זכיתי אולם לא לשם כך אני מעלה בפורם את הנושא. לדעתי יש כאן הזדמנות לעזור לחתן ולקלה אשר לא פעם מאד חוששים מן המעמד ובכך יזכו בני הזוג להגיע למעמד מוכנים מראש. הערה: אני מציע לכל מי שיש זוג ידידים אשר עומדים להתחתן, ללמדם ריקוד לפי בחירתם (הביאו אותם לחוגים וששם יבחרו על פי טעמם, לדעתי אחרי חוויה כזו לא יוכלו יותר לעמוד בפיתוי ויהפכו לעוד זוג רקדנים שרופים), יותר מזה, יש כאן הזדמנות עיסקית לכל מי שמסוגל ומאמין בראיון כי ניתן לעשות את זה באופן מקצועי במידה ו "המחלה תתפשט". בברכה

הכנת חתן וכלה ליום חתונתם

זה מיקצוע נהדר. אני מוכן לפתוח משרד ייעוץ. כמובן, תודה על ה ר ע י ו ן. כי אני אתחיל ב ר א י ו ן אישי עם ה כ ל ה , ואחר כך עם החתן. מה דעתכם ?

ברוכים השבים - חברשל

אני רואה שחזרת מחו"ל מלא מרץ ועזוז. חוש הומור עלא כיפק רכשת - מעניין איזה ויטמינים לקחת שם. אתה מבקש ראיון אישי עם הכלה ואחר כך עם החתן. עם הכלה או. קי., הבנתי, בשביל מה אתה צריך גם עם החתן. יהייה לך כח ? או שאנו מגלים אצלך משהו חדש ? מכל מקום ברוך שובך ציפור שובב. התגעגענו אליך. מירי.

למעלה