ריקוד חושני

ריקוד חושני

האם יש בחיקך לנסיכונת מקום להניח ראשה ותעטוף באהבה תגן עליה כאביר מהקור והבדידות תהיה האהוב שלה זה שמחמם את לבה האיש של חייה התרקוד איתי אביר קסום אותך הזמנתי לרקוד ריקוד איטי ושקט גוף נצמד לגוף אחר כתפך מתחת לראשי מקשיבה למוזיקה של לבך הצליל נהדר הוא נסער ונפעם מהיר מאד נצמדת אליך והדופק מתגבר אתה נשקת למצחי ברוך ואני נמסתי בידיך אוי כמה אוהבת לרקוד במיוחד בידיך האוהבות אותך עטפתי באהבה את לבי בפניך פתחתי נתתי לך לטעום מבשרי גבר ואשה יחדיו זה רק הם ותו לא אהבים ותשוקות מתאחדים חווים את ההתרגשות פנימה הגוף רועד כמה נעים בלב שאתה לי נושק בך התבוננתי בשקט עת למקלחת נכנסת המים שטפו גופך הגוף הנאה והחסון מראה פניך העיד שלא המים רצית כעת אלא את ידי החמות נכנסתי בלאט לצידך לקחתי סבון הנוזלי גופך סבנתי בידיי בעיניי היו ניצוצות וגופי רוגש כולו פקחת עיניך מחייך שמח שאת כאן אמרת גופך הראה עד כמה שמח לא בגלל המים החמים התעוררו אברים לתחיה סבנתי אותך בגופי חשתי אותך צמוד אלי המקלחת היתה נעימה המים חמים זרמו מעל את המים סגרת לאט אותי הרמת רטובה כולי ישר לעבר המיטה ואת השאר הדמיון של הקורא ימשיך לבד נעים היה כך להתקלח

למעלה