ריקוד וצבא

Burning Witch

New member
ריקוד וצבא

אני מניחה שהרבה מכם כבר שמעו אין ספור את השאלה הזאת אבל מה עושים באמת?? מה הם האופציות שלי בצבא עם מחול? אני עולה ליב' אז הזמן קצר, ואני לא יכולה לדמיין לעצמי שנתיים בלי לרקוד. שמעתי על רקדן מצטיין אבל לא ממש הבנתי מה זה (אם למישהו יש פרטים אני אשמח) ושמעתי על עוד כמה אופציות. אז מה הם האופציות שלי? אשמח לכל עצה :)

Only Dance

New member
נאי לא מסתדרת - שמו אותי בבסיס סגור

שבנוסף לכל הוא גם נמצא ארבע שעות נסיעה מביתי... אז הפסקתי לרקוד ואני מחכה לסיים את השנה שנשארה לי בצבא, ואז אחזור לסטודיו ביג טיים ואתחיל ללמוד תואר ראשון באקדמיה למחול בעזרת השם:)) מה זה רקדן מצטייין?! רקדן מצטיין זה בעצם הגדרה של הצבא שאם את מקבלת אותה מהצבא מתחשבים בך ובלוז שלך בהתאם להופעות שלך, ולאימונים שלך, וכדומה, פשוט ישימו אותך בסיס פתוח קרוב לבית. ואין הבטחה לשלום דבר תזכרי את זה, תכיני את עצמך... תתעקשי על הרקדן המצטיין, יש לי רקדן בבסיס, ואני מתחרטת על היום שבו חשבתי שרקדן מצטיין זה חרטא, באמת מתחשבים בזה ברב המקרים. קאטי

ראי קישור../images/Emo221.gif

http://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?artid=2076&secid=945

הי

תראי,חבל שעשית הפסקה בריקוד. לדעתי בהחלט ניתן לשלב.אפילו שיעור אחד בשבוע.יום שישי למשל. בנוסף לזאת יש תרגילים שתורמים לשמירת הכושר ולשיפורו,כך שניתן לעשותם גם בבית. אני אומרת לך מניסיון,התרגילים האלו באמת טובים. אני כבר מעל גיל 35 ומתאמנת בקביעות יום יום בתרגילי עיצוב וחיטוב מיוחדים לריקוד. ותאמיני לי,אני ממשיכה לעשות שפגאט,פראוטים טובים,הרמות רגליים טובות ועוד. והכל בזכות אותם אימונים שתורמים מאוד לשיעורי הבלט. שיעורי הבלט זה בשביל טכניקה וכיף.אבל עיקר ההתקדמות שלי נעשית דווקא באימונים אלו. שבהם אני עובדת על חיזוק שרירים מתאים,תרגילי גמישות ועוד. מה שהייתי ממליצה זה לחפש מורה שסיימה וינגייט מגמת מחול. כך שהיא למדה גם חינוך גופני וגם מחול. או מדריכת עיצוב וחיטוב,פילאטיס וכיוצ"ב. ואז היא תוכל לתת לך תרגילים מתאימים. שיהיה בהצלחה!

תראו

השירירים נשארים אותם השרירים.גם בהתעמלות וגם במחול.זה אותו הגוף ואותם השרירים.יש שיטות אימון טובות. רק שבמחול צריך שהם יהיו מתאימים לתחום. לכן המלצתי על כאלו שגם למדו משהו בחינוך גופני כי שם מלמדים שיטות אימון. ותאמינו לי,גם בגילי אני בכושר טוב. עושה שפאגטים,מרימה רגליים טוב,פראוטים טובים ועוד. והכל בזכות אותם אימונים. ניתן לעשות אותם בבית עם ציוד מתאים.משקוליות לרגליים,כדורים,גומיות וכו'. כך שניתן לעשות זאת בשעות הנוחות לכם. וזה מקדם נהדר! וכך ניתן לשמור על הכושר ואף להתקדם בו,גם במסגרת הצבא. שיהיה בהצלחה!

למעלה