ריקוד השיכור

ריקוד השיכור

אחרי הדיון הסוער אותה שאלה בעצם לריקוד השיכור/הילוך השיכור טכניקה טובה לאימונים או אותנטית לזמן קרב המורה שלי לדוגמא אמר פעם שלדעתו מדובר באימון בהכנה לשילוב אלמנטים מהשיכור בנמר עגור לבן וכו כרגיל רכיונות ודעות יתקבלו בברכה

לוחמת "השיכור" -

תחום שלם באמנות הלוחמה... זהו תחום מדהים לחלוטין. זוהי אמנות לחימה שלמה ומדהימה, אשר יוצרת קטגוריית-על משל עצמה, כשם שאייקידו יוצרת קטגוריית-על משל עצמה. אינני מכיר אמנות לחימה הדומה לאמנות השיכור. מכירים את הסיטואציות ההוליוודיות האלה של איזה גיבור-חלמאי-בעל-כורחו, שעושה תנועות תמימות של ישיבה / קימה / הליכה ובלי להתכוון מזלו משחק לו וכולם סביבו חוטפים ממנו מכות ולא מצליחים לגעת בו?! זה מזכיר את אמנות השיכור! תארו לעצמכם, אתם נופלים ושולחים את איברכם ברפיון ובחוסר שליטה, בתנועות שאם מבודדים אותן מהסיטואציה, הטאי צ´י הכי תמים נראה לידן נוקשה מפחיד ומאיים... והתנועות התמימות האלה, האקראיות האלה, המסכנות האלה, הכוללות נפילה, מעידה, שליחה של הגוף והאיברים בכל מיני זוויות פגיעות ועבודת-עיניים-לא-קיימת, יוצרים מערך התגוננות מושלם! כמובן, למדתי את הבסיס של אמנות מדהימה זו (כחלק מלימודי הקונג-פו שלי)ולא התמחיתי בה. הסיבה שזנחתי אותה היתה שבאותה תקופה מוקדמת בלימודיי עדיין לא עבדתי בפול-קונטקט והיה לי קשה מאוד לשמור על בריאותם של יריביי לאימון בעת שביצעתי את "השיכור". הם לא יכלו כמעט להתגונן מפניי - אבל אני התקשיתי "לסמן" להם בעדינות הדרושה וממש סיכנתי אותם. לפיכך, ירדתי מזה - וכאשר הגעתי לשלב של עבודת פול-קונטקט, כבר היו לי המון מסלולים מפתים אחרים להתמחות בהם כך שעד לרגע זה לא יצא לי לפתח את אמנות השיכור (נו? למה אני מחכה?!). זהו. שלכם, בן

שריר

New member
סרט שבוא יש שיכור

סרט דיי חדש של ג´קי צ´אן שהוא ממש רק על האומנות של השיכור יש קטעים מדהימים

למעלה