ריקוד בצפון

ריקוד בצפון

אמנם עולם ריקודי הבטן מרוכז באזור תל אביב אבל גם בחיפה ישנן מורות ורקדניות כמוני טובות אשר רוקדות כ- 10 שנים ומעלה. לא ברור לי מדוע הדבר הוא כזה. אני מתכננת ליצור מסגרת אשר תאפשר לכל מי שרוצה לבא ולרקוד לצלילי מוסיקה כיפית ובליווי מתופף. כולן מוזמנות. אפשר גם לסוע לחיפה. מבטיחה

באלאדיה

New member
צפון, דרום ומרכז ../images/Emo24.gif

האמת היא שבארץ בורכנו בשפע של רקדניות (כנראה זה משהו באוויר, באוכל ובאדמה
), שמפוזרות בכל רחבי הארץ. גם אני חשבתי שהמרכז הוא בת"א אבל מבט חטוף בלוח אירועי הקיץ של ערבסק - בית הספר הירושלמי לריקודי בטן גרם לי להעריך שנית את החיים בעיר הקודש.. גם פה בפורום יש נציגות מהצפון, המרכז והדרום ואנחנו עוקבות אחרי התפתחויות ואירועים. בחיפה יש ערב קבוע ברוקו ביץ' (ראי לוח אירועים), בעבר היה גם בדיקסי ערב אך הוא נסגר מפאת מיעוט משתתפים. אני מקווה שתצליחי ביוזמה להנאתן המרובה של בנות הצפון.
ואגב - ביוזמתן של כמה צפוניות יש הערב חפלה נהדרת בין מכמורת לגבעת אולגה (באמצע הדרך...) - אולי ניפגש??? יהיו שם הרבה צפוניות זה בטוח.

tlingit

New member
ברוכה הבאה חדוות המזרח ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
נשמע שעולם ריקודי הבטן מאד חשוב לך, כך שהגעת בדיוק למקום הנכון
פה יש עוד אנשים החולקים את האהבה לריקוד זה
שבי איתנו קצת, תכירי את הנוכחים, גשי למדורים השונים שלנו, יש בהם קישורים מעניינים, מאמרים בנושאים שונים, תרגומי שירים והרבה מידע. מאד נשמח לשמוע מנסיונך ומידיעותייך
אני מזמינה אותך לספר קצת על עצמך, למשל מה את אוהבת בריקודי בטן, איך התחברת לתחום וכו'

למעלה