ריקוד אירוטי

ריקוד אירוטי

אתה יושב בחדר מביט בי בעיניים רעבות אני יודעת מה מדליק אותך ומה אתה רוצה לראות, בתנועות מתגרות פושטת את בגדי פריט אחר פריט, נשארת במערומי מסתובבת סביבך ובחדר מנגינה מחרמנת כן.. השיר ההוא בדיוק.. לזה אני מתכוונת, המבט חודר לך ישר לעינים מעביר לך זרמים של חשמל ישר לבין הרגליים... הידיים נוגעות בבשר החשוף המבט שלך משדר לי רק טירוף, תרקדי לי ריקוד אירוטי לחשת... כשגם אתה מבגדיך התקלפת מתחברת כך למוסיקה בעיניים עצומות התוים חודרים לי לגוף מתנועעת באקסטזה הידיים חופנות את החזה, מלטפות את הפטמות הזקורות מרגישה איך בין הרגלים כבר יש לי פעימות.. מלטפת את הגוף בעיניים עצומות עינייך בי בוהות, משתאות, מחורמנות הגוף מתמכר לצלילים ללחישות הזמר לנשימות שלך ברקע פוקחת את עיניי ומביטה בך עמוק לתוך עינייך מחדירה את האצבע עמוק בין הרגלים ממש עמוק לתוכי תוך שאני נאנחת,,, יודעת... בדיוק מה אתה רוצה ומה עובר לך בראש מתקרבת לשפתיך ונותת לך לטעום אתה מלקק את האצבע והטעם מטריף אותך מקרב את ראשי להצטרף לחגיגה השפתים נפגשות בנשיקה מחרמנת כשאצבע מתערבבת במחול הלשונות אני רואה כמה אתה קשה וחזק יושבת עליך מתחככת מרטיבה אותך בענק הזין שלך חותר אל בין השפתיים חודר אלי חזק נאנח עד השמים רוכבת עליך עכשיו וזה כל כך נעים "תזייני אותי בייבי" חזק ומדהים מרגישה איך הרעד מתרכז לי עכשיו בכוס מרגישה אותך חם ונוזל בתוכי מתפרקת בצעקה משחררת.....

../images/Emo178.gifהיתי אומרת ש"קצת" חם לי

אלך לי עכשו לים.....עם איזה
....אדפיס את מה שכתבת ואגדיל במכונת הצילום.....אשים את זה לידי..... את חושבת שמישהוא יבין את הרמז?

badi6969

New member
מכין את הידיים../images/Emo24.gif

למרות שאני קטנציק מקווה שיהיה לי כוח

שטה ../images/Emo9.gif

בגללך אני אתחיל לחפש מאהב פנוי ביום ובלילה לא יכולה להחזיק מעמד עם התיאורים שלך ואני בדרך כלל לא נדלקת מהר אבל לך יש את הקוד הנכון שמדליק אותי כמו לפיד על הבוקר

שטה לא ישבתי בשום חדר

מאיפה הבאת את זה? ואיפה את רואה מערכת סטריאו בחדר?איפה את שומעת מוזיקה.? שטה מרוב אהבה אלי מאבדת עשתונות

אשליות

א- אין כמו קרפיון ש-שטה שרופה עליו ל-לעולמי עולמים י-יחיד במינו ו-ואין שני לו ת- תמיד קרפיון בליבי

למעלה