ריקודי שורות אני מחפשת נואשות מקום בו אפשר ללמוד ריקודי שורות (בלי ריקודי זוגות). מישהו מכיר?
L libit1 New member 31/8/04 #1 ריקודי שורות אני מחפשת נואשות מקום בו אפשר ללמוד ריקודי שורות (בלי ריקודי זוגות). מישהו מכיר?
K Karios New member 31/8/04 #2 אנ ילא חושב שקיים כזה דבר מכיוון... ... שרק ריקודי שורות זה משעמם וצריך לגוון, אז מגוונים עם ריקודי זוגות למיניהם. בכל אופן, באיזה אזור את מחפשת??
אנ ילא חושב שקיים כזה דבר מכיוון... ... שרק ריקודי שורות זה משעמם וצריך לגוון, אז מגוונים עם ריקודי זוגות למיניהם. בכל אופן, באיזה אזור את מחפשת??
ש שחרחר מתוק New member 31/8/04 #3 הכי קרוב זה ללכת למסיבות ברזילאיות שם רוקדים ולומדים יותר ריקודי שורות מאשר בערב סלסה.
P pazitkanfi New member 1/9/04 #4 מועדון הדמו בת"א ../images/Emo92.gif שימו לב למה שהיא שאלה (ללמוד)... מועדון הדמו - הירקון 165 ת"א (כיכר אתרים) בצמוד לקולסאום. בכל מוצ"ש הדרכה של ריקודי שורות חדשים מהקרנבל האחרון (2004) ומסיבה ברזילאית בכל הסגנונות לאחר מכן. אני מצרפת תמונה מההדרכה של השבוע האחרון:
מועדון הדמו בת"א ../images/Emo92.gif שימו לב למה שהיא שאלה (ללמוד)... מועדון הדמו - הירקון 165 ת"א (כיכר אתרים) בצמוד לקולסאום. בכל מוצ"ש הדרכה של ריקודי שורות חדשים מהקרנבל האחרון (2004) ומסיבה ברזילאית בכל הסגנונות לאחר מכן. אני מצרפת תמונה מההדרכה של השבוע האחרון: