ריקודי עם

מישהי163

New member
ריקודי עם

שוב דחייה. מעליבה בטירוף. בעלי ואני רוקדים כעשר שנים באותו חוג במוצ"ש. הייתה בר-מצווה של המרקיד ואשתו, שמוכרת כרטיסים בכניסה לחוג. כמו תמיד, אני מסתכלת בפייסבוק ורואה את האירועים החברתיים שלא הוזמנתי אליהם. ולא מדובר בשניים-שלושה אנשים. המון אנשים היו שם! בעלי אמר לי שאשת המרקיד חילקה הזמנות למקורביה בכניסה לחוג, ליד הקופה והוא ראה את זה. לא התאפקתי וכתבתי מסנג'ר לשניהם. בעדינות. שאנחנו מאד אוהבים את החוג ונמשיך לבוא, אבל יש דרך דיסקרטית יותר לחלק הזמנות. לא מול הפרצוף של לקוחות שלך. כמובן שלא ענו לי. כמו הגיסות (כתבתי על כך בפורום השכן) שדילגו על יום ההולדת שלי. כמו אחת הגיסות ש"דילגה" על ההלוויה והשבעה של אבא שלי. אנשים פוגעים בי, מתוך ידיעה ברורה, בלב שלם, ולא אכפת להם! בעיניהם אני סתם חריגה עלובה שלא סופרים אותה. האירועים האלה מוציאים לי את החשק לחיות.

מפגש עם גסות רוח מעליבה

שלום לך מישהי
אל תתני לאנשים גסי רוח ואטומים לקבוע עבורך מי את ומה ערכך. אני לא חושבת שאנשי פוגעים "בלב שלם", אלא ממקום מנותק מצדדים סאדיסטיים שיש בהם והם אינם מכירים בהם, יש מי שנהנה לתת הזמנה רק לחלק מהאנשים ולראות אחרים מחכים ולא מקבלים...אולי לראות על אחרים פגיעות שהוא חווה בעבר. אני לרגע לא מצדיקה התנהגות כזו, רק אומרת שהיא תמיד באה ממקום נמוך. אדם מפותח ומודע לא מבזה אחרים משום סיבה. אם האדם שעושה את זה היה אכן מחובר וקולט מה הוא עושה- היה נטרף.
בינינו- האם היה לך עניין ללכת לבר-מצווה? אני מבינה שרצית לקבל יחס "כמו כולם" ובצדק, אבל אני בספק אם הבר-מצווה עניינה אותך, כך שחבל לקחת ללב כל כך את אי ההזמנה, ובוודאי חבל שאת מפקידה את זכות ההגדרה העצמית שלך בידי גסי רוח כאלה. למרות שאני בספק גם אם הם רואים בך חריגה, נראה לי יותר שהם מתקשים משום מה להביט לך בעינים ופשוט לראות אותך. . הפסד שלהם.

מישהי163

New member
תודה נעמי ואיזולה בלה

על העידוד והמילים החמות.
לגבי עניין באירוע. כללית, אני לא מרגישה בנוח באירועים רבי משתתפים, ומצד שני, מקנאה נורא כשאני רואה תמונות בפייסבוק. את האנשים הנורמליים צוחקים, מתחבקים ומסתחבקים, ולי לא היה את זה אף פעם.

isola bella

New member

אני חושבת שיש אנשים שמרגישים קטנים ונחותים ולכן כדי להרגיש יותר טוב עם עצמם
הם מרגישים צורך להקטין אחרים
...
הם לא שווים את התייחסותך

אצלי בעבודה יש מישהי כזו שהיא 'גיבורה' עלי והמנהלת לצערי נותנת לה גיבוי
אני רואה אותה יוםיום 5 פעמים בשבוע
זה נמשך שנתיים
ניסיתי לדבר גם איתה גם עם המנהלת שלי ולא עזר בשיט
הכלבה דיברה אלי מגעיל מתנשא (בגללה נשארתי יום מחלה על חשבוני מרוב שבכיתי)
המנהלת התחמקה מלטפל בנושא
(ביקשתי במפורש שתקרא לה לחדר ושנשוחח שלושתינו אני-היא-המנהלת)
ואת יודעת מה? לא עשיתי לה כלום! להיפך אותה מישהי פגעה בי
בהלשנה (בגללה נינזפתי על ידי המנהלת)
בהתעלמות חוזרת ונשנית
בלהיכנס בי
אחרי שחזרתי מהחופש הארוך שלי בסוף אוק' החלטתי למחוק אותה
להתעלם כמוה ולא לקחת ללב (אני שונאת מתעבת ברוגזים והתעלמויות ותמיד חותרת לליבון של דברים ויודעת להתנצל ולקחת אחריות על חלק שלי אם-כש צריך)
עצתי
אל תתייחסי, תחפשי מוקדים חיוביים אחרים בחיים שלך
תיצרי לך כאלה
&nbsp
איזולה בלה

למעלה