ריקודי עם במוצ"ש?? שלום לחברי הפורום. היכן יש ריקודי עם במוצ"ש באזור המרכז?? תודה לכל העונים..
ק קלילונת New member 22/10/05 #1 ריקודי עם במוצ"ש?? שלום לחברי הפורום. היכן יש ריקודי עם במוצ"ש באזור המרכז?? תודה לכל העונים..
ע עשור שמעון New member 22/10/05 #2 ב"גן נחום" ראשל"צ עם המרקיד שמעון עשור. משעה 20:00 עד 01:00. לפרטים: 050-7393023
ק קלילונת New member 22/10/05 #7 תודה לשמעון עשור ולכל העונים!! שמעון אני מכירה את ההרקדה שלך אני רוקדת אצלך לפעמים.. ומכירה גם את ההרקדה בחוף ראשון.. בכל מקרה תודה לכולכם..
תודה לשמעון עשור ולכל העונים!! שמעון אני מכירה את ההרקדה שלך אני רוקדת אצלך לפעמים.. ומכירה גם את ההרקדה בחוף ראשון.. בכל מקרה תודה לכולכם..
M mbarak2 New member 22/10/05 #3 הרקדה במוצ"ש... כמובן גם בספורטק הרצליה ב 18.30 והערב עם ירון אלפסי. מומלץ!
D dw2322 New member 22/10/05 #5 חוג או הרקדה פתוחה? אם חוג אז יש שלושה: שהרבני בקאנטרי דקל ת"א, שמעון עשור בראשל"צ ועוד חוג ברחובות (לא יודע עד כמה זה מרכז עבורך). הרקדה חופשית ופתוחה יש שלוש: ספורטק ת"א, ראי שרשור קודם, ספורטק הרצליה ובחוף בראשל"צ.
חוג או הרקדה פתוחה? אם חוג אז יש שלושה: שהרבני בקאנטרי דקל ת"א, שמעון עשור בראשל"צ ועוד חוג ברחובות (לא יודע עד כמה זה מרכז עבורך). הרקדה חופשית ופתוחה יש שלוש: ספורטק ת"א, ראי שרשור קודם, ספורטק הרצליה ובחוף בראשל"צ.
א אבישג10 New member 22/10/05 #8 עדיין נעים בחוץ עכשיו אחלה מזג אויר לרקוד בחוף הים, מזגן טבעי, וזה חינם... מומלץ!!